Ivonesca 02.03.2007 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ivo mysle że Karolina powinna też mieć głos łazienkowy jasne że tak....inaczej by się obraziła w sobotę jedziemy przeprowadzać weryfikację moich pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.03.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Lazienki obie ladne... Jak patzre na nie to widze, ze moje lazienki sa z epoki przeszlej....Czekam na fotki juz zrobionej lazienki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.03.2007 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Lazienki obie ladne... Jak patzre na nie to widze, ze moje lazienki sa z epoki przeszlej....Czekam na fotki juz zrobionej lazienki.... moja dolna łazienka też jest z tej poprzedniej epoki mimo że ma 4 lata dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.03.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Lazienki obie ladne... Jak patzre na nie to widze, ze moje lazienki sa z epoki przeszlej....Czekam na fotki juz zrobionej lazienki.... moja dolna łazienka też jest z tej poprzedniej epoki mimo że ma 4 lata dopiero No dziewczyny - bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 02.03.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Tubądzin... bardzo ekskluzywny Naprawdę mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.03.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ivo dzieki, chodzilo mi o tego duzego tulipana. I dzieki za linka, przejrzalam i laguna z tymi kropelkami lecacymi od sufitu jest tez ciekawa. Jak juz poogladacie te plytki to daj znac jakie wrazenie na Was zrobily i ile to cudo kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.03.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Ciekawe jaki będzie efekt wojaży po sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.03.2007 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 dziewczyny - oglądaliśmy w sobotę płytki. Wybór padł na Tubądzin Inverno Karolinie bardzo się spodobały, mężusiowi też - za wyjątkiem dekorów w kwiaty ....widocznie faceci tak mają ale oprócz tych szerokich dekorów są jeszcze takie wąziutkie brązowe z jakby wytłoczonymi kwiatkami - i te zostały zaakceptowane...ufff http://katalog.tubadzin.pl/l-inverno-fiore.jpg teraz tylko....a raczej AŻ....muszę rozrysować jak te płytki mają wyglądać w łazience aha.....cena płytek ściennych 43zł/m2, podłogowych 45zł/m2 - dekor szt ok. 10zł Polcolorit Tango odpadł ze względu na odcień brązowego - taki on trochę mniej brązowy jest i nie za bardzo przypadł do gustu rodzince - a cena porównywalna - lekko ponad 43zł/m2, dekor tulipanowy 15zł, a ten duzy tulipan skłądający sie z 2 płytek 21zł - nie jest chyba tak źle......widzieliśmy tez dekory po 80-100 zł za szt pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.03.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Ivo, slicznie dzieki za info Musze koniecznie te tulipany przemyslec, bo do kabiny to z trzy duze bylyby cacy Nie tylko faceci tak maja w moich z miejszej lazienki tez jest kwiatkowy dekor, ktorego ja nie zastosowalam... bo jakos nie przepadam a do tego zawsze, no prawie zawsze biore pod uwage ze stale rzeczy ktorych sie nie wymienia co piec lat hihi wlasnie za te piec lat beda przez te dodatki, dekory itp mialy powiew "starych" czasow... bo za piec lat beda dekory naprzyklad w gwiazdki i pieski albo nei bedzie ich wogole... http://img250.imageshack.us/img250/6121/agadirdetalleguu9.jpg jasne plytki sa bardziej bezowe niz na focie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 05.03.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Hej Ivo ja zaglądam do Twojego dziennika i ... co widzę ? ... moje Inverno . Jeszcze nie pisałam o nich w dzienniku . Bardzo mi się podobają, musimy się spotkać koniecznie w tej sytuacji, może ściągnę od Ciebie ułożenie płytek . P.S. być może zdecydujemy się na piecyk wolnostojący - my to mamy rozrzut co? Widać zaczyna się wykończeniówka . Z bloczkami tak nie szalałam . Pozdrawiam serdecznie Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2007 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ivo, slicznie dzieki za info Musze koniecznie te tulipany przemyslec, bo do kabiny to z trzy duze bylyby cacy Nie tylko faceci tak maja w moich z miejszej lazienki tez jest kwiatkowy dekor, ktorego ja nie zastosowalam... bo jakos nie przepadam a do tego zawsze, no prawie zawsze biore pod uwage ze stale rzeczy ktorych sie nie wymienia co piec lat hihi wlasnie za te piec lat beda przez te dodatki, dekory itp mialy powiew "starych" czasow... bo za piec lat beda dekory naprzyklad w gwiazdki i pieski albo nei bedzie ich wogole... http://img250.imageshack.us/img250/6121/agadirdetalleguu9.jpg jasne plytki sa bardziej bezowe niz na focie.... cieszę sie że sie przydały informacje bardzo ładne te Twoje kafle - trochę nawet kolorystyka podobna jak Inverno a do których płytek chcesz dołożyć te tulipany? do tych własnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.03.2007 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Hej Ivo ja zaglądam do Twojego dziennika i ... co widzę ? ... moje Inverno . Jeszcze nie pisałam o nich w dzienniku . Bardzo mi się podobają, musimy się spotkać koniecznie w tej sytuacji, może ściągnę od Ciebie ułożenie płytek . P.S. być może zdecydujemy się na piecyk wolnostojący - my to mamy rozrzut co? Widać zaczyna się wykończeniówka . Z bloczkami tak nie szalałam . Pozdrawiam serdecznie Dabell o proszę - też podobają Ci sie Inverno? nie dziwie się - mi też zresztą wszystkie propozycje płytek, które pokazywałaś w swoim dzienniku są bardzo gustowne co do pomysłu na ułożenie to nie wiem czy jestem dorbym przykładem.....nie do konca mam zmysł architekta wnętrz ...... wręcz w ogóle nie mam ale oczywiście spotkać jak najbardziej sie możemy - może coś spróbuję jednak wyrysować, a potem jak sie spotkamy to skonsuktuję to z Tobą? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 08.03.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Iva 1cm.... hm... luz... ale mogły by być mniejsze... czy bedą szpachlować je uniflotem? bank GE brrrrrr Te płyki tez u nas były brane pod uwagę ale wolimy iść w szarości i czernie super panele!!! takie bym chciał do Grzdyla! jakieś namiary i jak toto cenowo wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Ivo panele bambus są super Czekam na fotki Trzymam kciuki za kredycik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.03.2007 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Iva 1cm.... hm... luz... ale mogły by być mniejsze... czy bedą szpachlować je uniflotem? bank GE brrrrrr Te płyki tez u nas były brane pod uwagę ale wolimy iść w szarości i czernie super panele!!! takie bym chciał do Grzdyla! jakieś namiary i jak toto cenowo wygląda? co to jest uniflot? zanim spytam się gościa czy będzie tym robił to dobrze abym ja wiedziała nie wszystkie szpary takie są - to były największe jakie znalazłam w kilku miejscach panele cenowo przystępne między 30 a 40zł. bambus chyba 33 w Castoramie, myślałam że to Kronopol, ale teraz nie mogę znaleźć na ich stronie lapacho z Classena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 08.03.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 uniflot to specjalny gips do wypełniania spoin własnie miedzie GK. brdziej pastyczny, mocniejszy no i droższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.03.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Najpierw byl moj wloski Agadir a pozniej Inverno Tulipany chce do goscinnej lazienki, tam bedzie jasno szaro-bezowa podloga i calkiem biale plytki na scianie... przy koncu lazienki bedzie ala kabina prysznicowa tz czesc lazienki bedzie oddzielona szklana scianka, czyli optycznie bedzie wygladac jak calosc i zastanawiam sie czy wlasnie na tej koncowej scianie nie zrobic takiego bajeru ktory bedzie widac przez szybe. Co do paneli to nie poradze bo jestem stronnicza hihi mnie osobiscie podobaja sie te ciemniejsze Bambusowe sa dla mnie ciut za zolte w odcieniu .. ale jak komus pasuje to czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.03.2007 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Mohag - z tego co opisujesz to chyba ładnie wyglądał by takie bajer tulipanowy w twojej łazience - ładne są te tulipany- mimo że kwiatowe to takie leciutkie.... co do paneli to przychylam sie do bambusa - ale też takiego z odcieniem bardziej w czerwień niż w żółty - ze względu na nasze okna. a panele mimo że nazywają sie bambus to widziałam z różnymi odcieniami - nawet jakiś taki ciemnobrązowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 10.03.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Mi osobiście podobają się ciemniejsze podłogi. Mam wrażenie, że wtedy meble i inne dodatki wyglądają w pomieszczeniu bardziej szlachetnie Np. Jasny wypoczynek w skórze czy np. w sypialni narzuta na wyrku w jasnym kolorze i akcenty w postaci poduch, zawsze to ładniej kontrastuje z ciemną podłogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.03.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Ciemnobrazowego jeszcze nie widzialam ogolnie nie widzialam innego bambusa tylko ten zoltawy, ale powiem z reka na sercu ze nawet sie nie przygladalam. Nie intereswal mnie przez "rysunek" ogolny, cos taki nerwowy jest jak dla mnie hihi tak samo jak klepka przemyslowa, piekna i strasznie mi sie podoba ale chyba bym w nerwy wpadla w codziennym kontakcie Tez podobaja mi sie bardziej ciemniejsze podlogi, ale wiem tez ze w niektorych przypadkach ich zastosowanie moze sie konczyc nie za bardzo optycznie Moje mieszkanie jest na parterze i pomimo okien od sufitu do podlogi, oraz tego ze mieszkanie jest sloneczne... to i tak kat padania swiatla jest inny niz na wyzszych pietrach i u mnie naprzyklad sufit jest zawsze ciemny... dlatego mam jasne panele. No chyba ze ktos lubi ciemniejsze i cieplejsze optycznie pomieszczenia to nie bedzie mu przeszkadzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts