świercz1719500624 20.03.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Iva kafle - prosto, prosto - nie krzywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.03.2007 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Iva kafle - prosto, prosto - nie krzywo no tak - to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 20.03.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Ivonesca, A Ty masz już swoje kafle? O jakich sanitariatach myślisz ? nie mam jeszcze bo nie wiem w dalszym ciągu ile jakich kupić z sanitariatów to wiem tylko tyle że umywalka musi być 50cm najprawdopodobniej jakaś z Cersanitu - nie kwadratowa tylko jakas obła, jak President np. Firma Roca, ma ładne "obłe" umywalki . Są dobrej jakości, a i cena przystępna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.03.2007 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Ivonesca, A Ty masz już swoje kafle? O jakich sanitariatach myślisz ? nie mam jeszcze bo nie wiem w dalszym ciągu ile jakich kupić z sanitariatów to wiem tylko tyle że umywalka musi być 50cm najprawdopodobniej jakaś z Cersanitu - nie kwadratowa tylko jakas obła, jak President np. Firma Roca, ma ładne "obłe" umywalki . Są dobrej jakości, a i cena przystępna . dzięki - pooglądam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 20.03.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Ja mam President-a z Cersanitu do malej lazienki kupilam bo wlasnie te oblosci mi pasowaly, a jeszcze bardziej pasowal mi kompakt bo President jest chyba najladniejszy w formie Tylko ze koncepcja sie zmienila w tej lazience /kupilam szklana umywalke/ czyli musze dokupic jeszcze jeden kompakt President i zamontuje z umywalka do kompletu w goscinnej lazience. ogladalam kiwala lazienki i ten kwiatkowy dekor nie jest taki zly hihi powiem nawet ze ladne to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.03.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 A ja rodzicom kupilam wlasnie kompakt Presidenta - sa bardzo zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Ivo - zaintrygowały mnie Twoje meble kolonialne. Powiedz coś więcej o nich, czy na pewno nie wyglądają ciężko? A gdybyś kupiła ten stół i krzesła - czego Ci życzę z całego serca , to jakie jeszcze meble miałabyś w jadalni? Ja cały czas myślę tak jakoś całościowo , że powinna być jakaś witrynka, kredens czy cuś, a może powinnam się skupić tylko na stole ? Napisz jakie są Twoje przemyślenia odnoście jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.03.2007 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Ivo - zaintrygowały mnie Twoje meble kolonialne. Powiedz coś więcej o nich, czy na pewno nie wyglądają ciężko? A gdybyś kupiła ten stół i krzesła - czego Ci życzę z całego serca , to jakie jeszcze meble miałabyś w jadalni? Ja cały czas myślę tak jakoś całościowo , że powinna być jakaś witrynka, kredens czy cuś, a może powinnam się skupić tylko na stole ? Napisz jakie są Twoje przemyślenia odnoście jadalni. Sonika - jak kiedyś w jakimś sklepie oglądałam meble takiego rodzaju to były właśnie takie przytłaczające - a te oglądane wczoraj takie nie były - myśle że tak zadziałał sam kształt mebla ale też i kolor - te nie były takie bardzo ciemnobrązowe tylko brąz z lekkim pomarańczem. w tym sklepie można umeblować w jednym stylu całą jadalnię - mają nie tylko stoły.....kredens w jadalni - to jest to! bardzo bym chciała mieć, ale nie za bardzo mam ścianę żeby postawić (2 okna ) , dlatego myślę o przeszklonej witrynce - albo 2 małych, które będą z jednej i drugiej strony stołu - jadalnia u mnie łączy sie też z salonem - na razie mam wszędzie meble ze starego mieszkania, ale wyobrażam sobie że dam tam ławę (można dopasować wzorem stół i ławę) i może jeszcze jakąś komódkę w tym stylu - więcej mebli nie chcę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.03.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Gdybym nie miala juz mojego stolu to napewno bym sobie cos takiego sprawila ... bardzo mi sie podoba, bardzo dla mnie napewno takie z bambusowymi plecionymi krzeslami http://img71.imageshack.us/img71/9506/e312bec8.jpg i z jasnymi krzeslami http://img127.imageshack.us/img127/3681/601byn4.jpg jak ktos nie przepada za takim rodzajem krzesel, to z innymi http://img240.imageshack.us/img240/6535/2d831bmk0.jpg http://img240.imageshack.us/img240/7008/717912uc6.jpg i jak ktos jasne meble potrzebuje http://img252.imageshack.us/img252/9128/545012uj2.jpg a tu sa piekne jak ktos ma duuuuuuzo miejsca na tarasie http://img266.imageshack.us/img266/7081/perlgxu6.gif Ivo, mozesz sie przejsc do starego PDT-u.. tam gdzie byl kiedys Meksio jest teraz sklep z wnetrzami i chyba tam widzialam cosik podobnego ... napewno ceny beda mieli sakramenckie, bo to takie miejsce ale poogladac mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Ivo gratuluje kredyciku Fajnie wydaje się kaske, szczególnie jak się ją ma Trzymam kciuki za prace na poddaszu i mebelki Na jakie podłogi sie w końcu zdecydowaliście ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.03.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Dzięki Ivonesko, muszę poszukać takich mebli u mnie i zobaczyć jak one wyglądają. Może to i rozwiązanie dla mnie ? Mohag, no piękne stoły wklejasz moja droga, ale co z tego jeśli one istnieją tylko wirtualnie ? Napisz lepiej gdzie je można kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.03.2007 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Mohag - chyba była kiedyś w tym sklepie o któym piszesz - bardzo spodobał mi sie taki regał na książki ....ale cena była rzeczywiście spora sklep z takim rzeczami jest też w Domarze - ale mały i nie wiedziałam tam stołów w realu, ale za to byly piękne lampy....jest też na Dworcu Świebodzkim - tam nie byłam....jeszcze bambusowe krzesła które są na Twoich fotkach są rewelacyjne - tylko martwiłabym sie z icg uzytkowaniem Aga - deska barlinecka....nawet kosztem tego pięknego stołu wczoraj jak wszystko podliczyliśmy tak pi razy drzwi to nie wiem czy starczy na stół Sonika - na pewno gdzies w okolicy są takie mebelki, widzialam też na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.03.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Na Allegro to ja nie kupię, bo ja muszę najpierw dotknąć . Też myślę, że krzesła z wikliny czy bambusa są niepraktyczne. Ja bym bardzo chciała mieć takie krzesła, które wyglądają jakby były ubrane we frak - strasznie mi się podobaja. Ivo - zrób sobie drewnianą podłogę, a stół tez będziesz mieć . Jak nie teraz zaraz, to za jakiś czas - zobaczysz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.03.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Panele bambusowe śliczne. Czy to są laminaty, czy z prawdziwej trzciny bambusowej? Moja siostra ma dokładnie ten sam wzór (widziałam na forum różne), tylko finisch parkiet z bambusa. Wyglądają naprawdę super. Kafle Inverno też widziałam u moje siostrzyczki i też jestem nim zachwycona. Widzę, że w ogóle macie z moją siostrą podobny gust, bo ona też myśli o kolonialnych mebelkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.03.2007 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Na Allegro to ja nie kupię, bo ja muszę najpierw dotknąć .. chyba tez bym sie nie zdecydowała..... Też myślę, że krzesła z wikliny czy bambusa są niepraktyczne. Ja bym bardzo chciała mieć takie krzesła, które wyglądają jakby były ubrane we frak - strasznie mi się podobaja. b]Ivo[/b] - zrób sobie drewnianą podłogę, a stół tez będziesz mieć . Jak nie teraz zaraz, to za jakiś czas - zobaczysz . oby tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.03.2007 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Panele bambusowe śliczne. Czy to są laminaty, czy z prawdziwej trzciny bambusowej? Moja siostra ma dokładnie ten sam wzór (widziałam na forum różne), tylko finisch parkiet z bambusa. Wyglądają naprawdę super. Kafle Inverno też widziałam u moje siostrzyczki i też jestem nim zachwycona. Widzę, że w ogóle macie z moją siostrą podobny gust, bo ona też myśli o kolonialnych mebelkach. tabaluga - panel zwykły laminat ale teraz jest zmiana opcji - deska barlinecka jesion co do Twej siostry - pozdrawiam ją w takim wypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ivo najważniejsze że decyzja zpadła Wiesz jak to jest ile by tej kasy nie było to zawsze na cos zabraknie Trzymam kciukasy za prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ivonesca, bardzo mi się podobają meble kolonialne. Moja znajoma ma sklep z takimi meblami i dodatkami, typu lampy, tkaniny i szereg innych drobiazgów. Kiedy wpadam do niej czasem na kawę, nie chce mi się stamtąd wychodzić. Fajne klimaty. A podłoga jesionowa będzie piękna, też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 26.03.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Cześć Ivonko, z samego rana od poniedziałku zaczynam bo w weekend zebrało się mnóstwo następnych "rzeczy" do zrobienia . Nie wiem jak i kiedy my mamy te wszystkie tematy, które rzucamy sobie na schaby, zrealizować. Ale do rzeczy. Chciałam zapytać jeszcze raz o fachmanów od płyt k-g na Twoim poddaszu. Pisałaś mi juz że jestes zadowolona ale to było w trakcie prac, przed szlifowaniem gipsów. Chciałabym zapytać czy ostatecznie też potwierdzasz i polecasz ich. Jak wyszło szlifowanie. Czy nie widac bruzd, zgrubien pomiędzy płytami. Jak zabezpieczają przed pękaniem? Czy jest gładziutko?? No wiesz o co pytam Chciałabym zadzwonić do nich jak najszybciej ale najpierw poczekam na Twoją odpowiedź. Jeśli zdążę jeszcze dzisiaj napiszę Ci coś o meblach kolonialnych, stołach, krzesłach itd. Ale na razie mam dużo pracy w pracy i muszę się brać. To pa, napisz coś o fachmanach Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.03.2007 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Cześć Ivonko, z samego rana od poniedziałku zaczynam bo w weekend zebrało się mnóstwo następnych "rzeczy" do zrobienia . Nie wiem jak i kiedy my mamy te wszystkie tematy, które rzucamy sobie na schaby, zrealizować. Ale do rzeczy. Chciałam zapytać jeszcze raz o fachmanów od płyt k-g na Twoim poddaszu. Pisałaś mi juz że jestes zadowolona ale to było w trakcie prac, przed szlifowaniem gipsów. Chciałabym zapytać czy ostatecznie też potwierdzasz i polecasz ich. Jak wyszło szlifowanie. Czy nie widac bruzd, zgrubien pomiędzy płytami. Jak zabezpieczają przed pękaniem? Czy jest gładziutko?? No wiesz o co pytam Chciałabym zadzwonić do nich jak najszybciej ale najpierw poczekam na Twoją odpowiedź. Jeśli zdążę jeszcze dzisiaj napiszę Ci coś o meblach kolonialnych, stołach, krzesłach itd. Ale na razie mam dużo pracy w pracy i muszę się brać. To pa, napisz coś o fachmanach Agnieszka jest gładziutko - możesz do nich dzwonić może w tym tygodniu zacznę malować to zobaczymy jak będzie to wyglądać po farbie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts