Teska 06.04.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Słodkiej wiosny wielkanocnego koszyka pełnego marzeń i wesołego Alleluja!! zyczy teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.04.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Malutki baranek ma złote różki,Pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki.Gdy nikt nie widzi, chorągiewką bujaI beczy cichutko: Wesołego Alleluja!http://www.wielkanoc.pl/images/stopka_delta_wielkanoc_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.04.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Zdrowych, radosnych Swiat Wielkiej Nocy, suto zastawionych stolow, duzo wody w poniedzialek, bogatego zajaca i jak najmilszych spotkan w gronie przyjaciol i rodziny zyczy Sonika http://images21.fotosik.pl/149/f7cb42749835e990med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.04.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zdrowych, wesołych, spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych Dla całej rodzinki- Tabaluga z rodzinką http://kartki.net.pl/kartki/3/84.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.04.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Iwonko, na Święta Wielkanocne przesyłam kosz pełen świątecznych życzeń wplecionych między wiosenne kwiaty, lukrowane babki, kolorowe pisanki, cukrowe baranki i bazie. Radosnych, pogodnych i miłych Świąt ! http://kartki.onet.pl/_i/d/zajaczek_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych, oraz zdrowych! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1710.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.04.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Zobacz co znalazlam mysle ze wlascicielka sie nie pogniewa http://www.imagemule.com/uploads/dsc01915GBHl.jpg Ivo radosnych, pogodnych, spokojnych Swiat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 18.04.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 hej babo! ale ruszyliście z kopyta, no pięknie... my póki co zbieramy siły do ruszenia na poddasze nie mogę się włamać na stronkę tego Twojego meblowego - na jakiej oni są ulicy? buziaki i cały stos zielonych mord! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.05.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Ivo co tam u Ciebie jak prace i ogolnie co słychać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 14.05.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Iwonka, nigdzie Cię nie widać ani nie słychać Zarobiona jesteś po brzegi ?? isn't it? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.06.2007 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 UWAGA, UWAGA......znalazłam się jakoś taki odwyk sobie zrobiłam ale jestem i pozdrawiam serdecznie wszystkich, którzy mnie jeszcze pamiętają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.06.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 a pamietaja opowiesci snujesz- dom przemalowalas a zadnych fortek nie wklejasz! Wstydz sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.06.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Hm... widzę, że u Ciebie w dzienniku też się dzieje.. Zdjęcia albo życie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.06.2007 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 a wiecie że zdjęcia będą mam wreszcie cyfrówkę muszę sie tylko nauczyć obsługi pozdrawiam i potrzymam jeszcze chwilę w napięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.06.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 a wiecie że zdjęcia będą mam wreszcie cyfrówkę muszę sie tylko nauczyć obsługi pozdrawiam i potrzymam jeszcze chwilę w napięciu zatem czekamy... moze i ja sie wreszcie doczekam na cos co kiedys obiecałaś pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.06.2007 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 a wiecie że zdjęcia będą mam wreszcie cyfrówkę muszę sie tylko nauczyć obsługi pozdrawiam i potrzymam jeszcze chwilę w napięciu zatem czekamy... moze i ja sie wreszcie doczekam na cos co kiedys obiecałaś pozdrawiam m. a wiesz maksiu że przeglądałam ostatnio te zdjęcia....stare dzieje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.06.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Hm... zagadkami mówią.. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.06.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 a wiecie że zdjęcia będą mam wreszcie cyfrówkę muszę sie tylko nauczyć obsługi pozdrawiam i potrzymam jeszcze chwilę w napięciu Ivonesca, sporo się spóźnił ten Mikołaj . Rozumiem, że trzecia umowa z bankiem jest realizowana Czekam z niecierpliwością na fotki Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.06.2007 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 a wiecie że zdjęcia będą mam wreszcie cyfrówkę muszę sie tylko nauczyć obsługi pozdrawiam i potrzymam jeszcze chwilę w napięciu Ivonesca, sporo się spóźnił ten Mikołaj . Rozumiem, że trzecia umowa z bankiem jest realizowana Czekam z niecierpliwością na fotki Pozdróweczka ! no Mikołaj trochę późno, bo to też inny Mikołaj jest chciałam coś napisać ale póki nie mam fotek to nawet nie zaczynam kasa z trzeciej umowy prawie skonsumowana jutro montują drzwi a w przyszłą sobotę schody i wtedy będzie można zamieszkać tak naprawdę na górze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.06.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Bardzo ładny domek, czy w kuchni przy okapie to mozaika abis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts