Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ivonesca - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

beatca - dziękuję :-)

co do mozaiki - nie to nie apis...tylko co :oops: .....hmmmmm...trochę dawno to układaliśmy, to mozaika do płytek hiszpańskich...jak się one nazywały?? Gaya forest chyba....ale nie pamiętam :oops:

jeśli to dla Ciebie istotne to poszukam faktury - daj znać :-)

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ivo - super schody, ale musisz się cieszyć :-).

Bardzo przytulny domek się zrobił :-), mam nadzieję, że niedługo w końcu uda mi się dojechać do Ciebie, tym bardziej, że jesteśmy na topie z podjazdami i kostką :-).

no, ciesze się tymi schodami jak murzyn blaszką :lol: :lol: :lol: :lol:

już w którymś momencie jak nie mieliśmy kasy i schody były w daaaaaalekiej perspektywie to zaczęłam marudzić, że mogliśmy wylać betonowe to by juz były itp itd ;-)

ale jak teraz są te, to cieszę się z nich bardzo :p :p :p :p

zapraszam oczywiście do nas po raz kolejny !!!

pozdrawiam

Weszłam na stronę mebli, które podawałaś - jeny, prawie się przykleiłam do komputera :lol: .

Muszę tam podjechać, że ja tego sklepu nie znalazłam???? Sofy mają piękne, bardzo mi się podobają takie półnarożnik, lekko skręcone. Do nas byłyby idealne. Oglądałam w Domarze takie włoskie skórzane sofy, ale cena powalająca - razem z jednym fotelem wyszło ok. 16 tys. zł :roll: Mamy taki mały kącik, w który idealnie by się wpasował taki wygięty mebelek.

Ivonesca,

GRATULUJĘ SCHODÓW ! :D Takie ażurowe schody sprawiają, że cała konstrukcja jest "lekka" i nie przytłacza. Bardzo ładnie wkomponowały się w całość, pasują idealnie do okien i kominka .

Podoba mi się ich kolor - u siebie planuję podobny , ale same schody wylaliśmy betonowe. By nie były "ciężkie" robimy tylko drewniane stopnice. Gdybyśmy mieli całe drewniane to na pewno zdecydowałabym się na takie jak Ty masz , bo sądzo ładne :D

Szkoda, że łóżka mają ukryte niedoróbki :-? . Takich przypadków nikt nie lubi :x . Podziwiam determinację córci :wink:

Ciekawa jestem jak wyglądają drzwi :roll: .

Pozdróweczka ! :D

Weszłam na stronę mebli, które podawałaś - jeny, prawie się przykleiłam do komputera :lol: .

Muszę tam podjechać, że ja tego sklepu nie znalazłam???? Sofy mają piękne, bardzo mi się podobają takie półnarożnik, lekko skręcone. Do nas byłyby idealne. Oglądałam w Domarze takie włoskie skórzane sofy, ale cena powalająca - razem z jednym fotelem wyszło ok. 16 tys. zł :roll: Mamy taki mały kącik, w który idealnie by się wpasował taki wygięty mebelek.

i jak tam? sprawdziłaś po ile te wypoczynki?

Iva, śliczne schody, bardzo starannie wykonane a i kolor bardzo mi się podoba. Obejrzałam zdjęcia z ogrodu, ależ masz piękne malwy.... zapomniałam o nich a u mnie na wsi to aż się proszą o posadzenie......

mnie tez sie te schody podobają ;-) kolor miał być bardziej wpadający w pomarańcz a nie bordo, ale i tak wyglądają dobrze ;-)

co do malw - wysiałam je 2 lata temu, w zeszłym roku były tylko liście, a w tym roku zakwitły (w końcu to normalne - jak każda roślina dwuletnia)

są fajne - pełne kwiaty wyglądają bardzo ładnie...co nie znaczy że nie podobają mi się takie klasyczne ;-)

pozdrawiam

Ivonesca,

GRATULUJĘ SCHODÓW ! :D Takie ażurowe schody sprawiają, że cała konstrukcja jest "lekka" i nie przytłacza. Bardzo ładnie wkomponowały się w całość, pasują idealnie do okien i kominka .

Podoba mi się ich kolor - u siebie planuję podobny , ale same schody wylaliśmy betonowe. By nie były "ciężkie" robimy tylko drewniane stopnice. Gdybyśmy mieli całe drewniane to na pewno zdecydowałabym się na takie jak Ty masz , bo sądzo ładne :D

Szkoda, że łóżka mają ukryte niedoróbki :-? . Takich przypadków nikt nie lubi :x . Podziwiam determinację córci :wink:

Ciekawa jestem jak wyglądają drzwi :roll: .

Pozdróweczka ! :D

z łóżkami wyjaśniło się tak - do łóżka Karoliny kupiliśmy stelaż w JYSK za 45 zł (!) mam nadzieję że się nie rozsypie po jednej nocy ;-)

a z łózkaiem Franka zadzwoniłam do sklepu - a gość na to że zapomniał nam powiedzieć :evil: że gdyby okazało się że nie pasują otwory, to należy lekko łóżko rozkręcić (część podstawowa, czyli rama, stelaż i skrzynia były skręcone) i wtedy dokręcić przód i tył łożka....czyli skończyło się dobrze....a ja juz panikowałam :wink:

zdjecia drzwi zrobię dopiero za tydzień - jak wrócą dzieciaczki od babci, bo zabrały aparat.

pozdrawiam

Ivo schody przepiękne!

A co do nawiercania otworów, to opisuję u siebie jakią "niespodziankę" my dziś mieliśmy z otworami (właśnie uzupełniłam swój dziennik :) ).

Pozdrawiam serdecznie

A

cieszę się, że podobają Ci się schody :-)

na szczęscie nie musielismy ostaecznie nawiercać tych otworów - jak napisałam powyżej....idę poczytać co sie stało u Ciebie :o

pozdrawiam

Witam kłania się Bydgoszcz :]

Widze, że schody już gotowe :) ładny kolor ścian, ładnie komponuje się z kominkiem

Pozdrawiamy

Radek i Iwonka

a witam, witam Bydgoszcz :-)

schody są - można teraz spokojnie nocować na górze ;-)

zapraszamy oczywiście :-)

pozdowienia :-)