Ivonesca 22.06.2007 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 beatca - dziękuję co do mozaiki - nie to nie apis...tylko co .....hmmmmm...trochę dawno to układaliśmy, to mozaika do płytek hiszpańskich...jak się one nazywały?? Gaya forest chyba....ale nie pamiętam jeśli to dla Ciebie istotne to poszukam faktury - daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 26.06.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ivo - super schody, ale musisz się cieszyć . Bardzo przytulny domek się zrobił , mam nadzieję, że niedługo w końcu uda mi się dojechać do Ciebie, tym bardziej, że jesteśmy na topie z podjazdami i kostką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.06.2007 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ivo - super schody, ale musisz się cieszyć . Bardzo przytulny domek się zrobił , mam nadzieję, że niedługo w końcu uda mi się dojechać do Ciebie, tym bardziej, że jesteśmy na topie z podjazdami i kostką . no, ciesze się tymi schodami jak murzyn blaszką już w którymś momencie jak nie mieliśmy kasy i schody były w daaaaaalekiej perspektywie to zaczęłam marudzić, że mogliśmy wylać betonowe to by juz były itp itd ale jak teraz są te, to cieszę się z nich bardzo zapraszam oczywiście do nas po raz kolejny !!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 26.06.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Weszłam na stronę mebli, które podawałaś - jeny, prawie się przykleiłam do komputera . Muszę tam podjechać, że ja tego sklepu nie znalazłam???? Sofy mają piękne, bardzo mi się podobają takie półnarożnik, lekko skręcone. Do nas byłyby idealne. Oglądałam w Domarze takie włoskie skórzane sofy, ale cena powalająca - razem z jednym fotelem wyszło ok. 16 tys. zł Mamy taki mały kącik, w który idealnie by się wpasował taki wygięty mebelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.06.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Bardzo ładne schody! Taki zabieg jak u Ciebie to ma chyba Ew-ka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 27.06.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Iva, śliczne schody, bardzo starannie wykonane a i kolor bardzo mi się podoba. Obejrzałam zdjęcia z ogrodu, ależ masz piękne malwy.... zapomniałam o nich a u mnie na wsi to aż się proszą o posadzenie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 27.06.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Ivonesca, GRATULUJĘ SCHODÓW ! Takie ażurowe schody sprawiają, że cała konstrukcja jest "lekka" i nie przytłacza. Bardzo ładnie wkomponowały się w całość, pasują idealnie do okien i kominka . Podoba mi się ich kolor - u siebie planuję podobny , ale same schody wylaliśmy betonowe. By nie były "ciężkie" robimy tylko drewniane stopnice. Gdybyśmy mieli całe drewniane to na pewno zdecydowałabym się na takie jak Ty masz , bo sądzo ładne Szkoda, że łóżka mają ukryte niedoróbki . Takich przypadków nikt nie lubi . Podziwiam determinację córci Ciekawa jestem jak wyglądają drzwi . Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.07.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Ivo schody przepiękne! A co do nawiercania otworów, to opisuję u siebie jakią "niespodziankę" my dziś mieliśmy z otworami (właśnie uzupełniłam swój dziennik ). Pozdrawiam serdecznie A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radzikkm 02.07.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witam kłania się Bydgoszcz :] Widze, że schody już gotowe ładny kolor ścian, ładnie komponuje się z kominkiem Pozdrawiamy Radek i Iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.07.2007 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Weszłam na stronę mebli, które podawałaś - jeny, prawie się przykleiłam do komputera . Muszę tam podjechać, że ja tego sklepu nie znalazłam???? Sofy mają piękne, bardzo mi się podobają takie półnarożnik, lekko skręcone. Do nas byłyby idealne. Oglądałam w Domarze takie włoskie skórzane sofy, ale cena powalająca - razem z jednym fotelem wyszło ok. 16 tys. zł Mamy taki mały kącik, w który idealnie by się wpasował taki wygięty mebelek. i jak tam? sprawdziłaś po ile te wypoczynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.07.2007 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Bardzo ładne schody! Taki zabieg jak u Ciebie to ma chyba Ew-ka... dziękuję nie pamiętam jak ma Ew-ka....idę podpatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.07.2007 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Iva, śliczne schody, bardzo starannie wykonane a i kolor bardzo mi się podoba. Obejrzałam zdjęcia z ogrodu, ależ masz piękne malwy.... zapomniałam o nich a u mnie na wsi to aż się proszą o posadzenie...... mnie tez sie te schody podobają kolor miał być bardziej wpadający w pomarańcz a nie bordo, ale i tak wyglądają dobrze co do malw - wysiałam je 2 lata temu, w zeszłym roku były tylko liście, a w tym roku zakwitły (w końcu to normalne - jak każda roślina dwuletnia) są fajne - pełne kwiaty wyglądają bardzo ładnie...co nie znaczy że nie podobają mi się takie klasyczne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.07.2007 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ivonesca, GRATULUJĘ SCHODÓW ! Takie ażurowe schody sprawiają, że cała konstrukcja jest "lekka" i nie przytłacza. Bardzo ładnie wkomponowały się w całość, pasują idealnie do okien i kominka . Podoba mi się ich kolor - u siebie planuję podobny , ale same schody wylaliśmy betonowe. By nie były "ciężkie" robimy tylko drewniane stopnice. Gdybyśmy mieli całe drewniane to na pewno zdecydowałabym się na takie jak Ty masz , bo sądzo ładne Szkoda, że łóżka mają ukryte niedoróbki . Takich przypadków nikt nie lubi . Podziwiam determinację córci Ciekawa jestem jak wyglądają drzwi . Pozdróweczka ! z łóżkami wyjaśniło się tak - do łóżka Karoliny kupiliśmy stelaż w JYSK za 45 zł (!) mam nadzieję że się nie rozsypie po jednej nocy a z łózkaiem Franka zadzwoniłam do sklepu - a gość na to że zapomniał nam powiedzieć że gdyby okazało się że nie pasują otwory, to należy lekko łóżko rozkręcić (część podstawowa, czyli rama, stelaż i skrzynia były skręcone) i wtedy dokręcić przód i tył łożka....czyli skończyło się dobrze....a ja juz panikowałam zdjecia drzwi zrobię dopiero za tydzień - jak wrócą dzieciaczki od babci, bo zabrały aparat. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.07.2007 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Ivo schody przepiękne! A co do nawiercania otworów, to opisuję u siebie jakią "niespodziankę" my dziś mieliśmy z otworami (właśnie uzupełniłam swój dziennik ). Pozdrawiam serdecznie A cieszę się, że podobają Ci się schody na szczęscie nie musielismy ostaecznie nawiercać tych otworów - jak napisałam powyżej....idę poczytać co sie stało u Ciebie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.07.2007 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam kłania się Bydgoszcz :] Widze, że schody już gotowe ładny kolor ścian, ładnie komponuje się z kominkiem Pozdrawiamy Radek i Iwonka a witam, witam Bydgoszcz schody są - można teraz spokojnie nocować na górze zapraszamy oczywiście pozdowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ivo widzę że tak sie rozpedziłas zeaz remont zrobiłas - GRATULUJE wyszło rewelacyjnie czekam na kolejne fotki gratuluje aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.07.2007 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Aga - ano rozpędziłam się fotki będą jak latorośl wróci z aparatem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Będę czekać cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 08.07.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ivonesca pozdrawiam kociaki.... Malwy są przepiękne......Bajka Ach....kiedy ja dożyję tak pięknych schodów !!!! Idę coś zjeść z rozpaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.07.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Cudne schody Ivonesca! Przepiękne! Pozwolisz, że pokażę mężowi? Ech, czy ja się kiedyś doczekam góry i schodów? A i ogród Ci się pięknie zarasta, malwy - prześliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts