Ivonesca 09.07.2007 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ivonesca pozdrawiam kociaki.... Malwy są przepiękne......Bajka Ach....kiedy ja dożyję tak pięknych schodów !!!! Idę coś zjeść z rozpaczy nie rozpaczaj tak mocno też długo czekałam na schody, ale są wreszcie wysiewając malwy nie przypuszczałam że takie ładne będą ...tylko musze je czymś spryskać, bo coś rdzewieją pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.07.2007 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Cudne schody Ivonesca! Przepiękne! Pozwolisz, że pokażę mężowi? Ech, czy ja się kiedyś doczekam góry i schodów? A i ogród Ci się pięknie zarasta, malwy - prześliczne Ania - a pokazuj ile chcesz - mogę wysłać Ci mailem więcej ogród sielsko-wielski się zrobił przez te malwy - ale taki właśnie lubię pozdrowienia dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ciekawe kiedy moje schody zmienią swój wygląd Ale jak widać wszystkiego się można doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 To i ja się dołączę z zachwytami nad schodami - ale mi się rymło . I jeszcze bardzo podoba mi się altanka. A co będzie się po niej pięło Ivo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.07.2007 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ciekawe kiedy moje schody zmienią swój wygląd Ale jak widać wszystkiego się można doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.07.2007 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 To i ja się dołączę z zachwytami nad schodami - ale mi się rymło . I jeszcze bardzo podoba mi się altanka. A co będzie się po niej pięło Ivo? Soniko - z dwóch stron, bardziej cienistych mam posadzony wiciokrzew, a od południa róże pnące i powojnik....tylko że na razie to wszystko takie malutkie ....choć i tak cieszyłam się że wszystkie róże zakwitły pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Nie martw się na pewno wszystko pieknie się rozrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.07.2007 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Aga - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ivonesca Rozrośnie się niewiadomokiedy Róże pnące na mojej altance, zasadzone w ubiegłym roku teraz już ją pokrywają w 80%. Same kwiaty! Cudnie było dopóki nie przyszły ulewy Ale chcę powiedzieć, że już w przyszłym roku nie będziesz się mogłą nadziwić jak to wszystko pięknie urosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.07.2007 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Ania - tak szybko urosły te róże no to fajnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.07.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ivo, gratuluję zakupów! Szkoda ino, że żadne zdjęcie (orócz Jyskowego) sie nie otwiera.. A co do róź pnących to i ja kupiłam w tym roku kilka krzaków. Mam nadzieję, źe w przyszłym roku będą bujniejsze niź teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.07.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Czekam na fotki bo po opisach widzę że bedzie bardzo interesująco Bardzo interesują mnie lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.07.2007 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ivo, gratuluję zakupów! Szkoda ino, że żadne zdjęcie (orócz Jyskowego) sie nie otwiera.. A co do róź pnących to i ja kupiłam w tym roku kilka krzaków. Mam nadzieję, źe w przyszłym roku będą bujniejsze niź teraz. ojej....czemu sie nie otwiera? ja je widzę poproszę w takim razie o cierpliwość do czasu jak zrobię zdjęcia no to czekamy razem na rozrost róż pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.07.2007 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Czekam na fotki bo po opisach widzę że bedzie bardzo interesująco Bardzo interesują mnie lampy wiesz co - lampy to są takie najzwyklejsze na świecie - ponieważ pokoje dzieci są dość duże (ok.20m2) a jakoś nie pomysleliśmy za wczasu o kinkietach i zostało tylko jedno źródło światła - to górne - więc kupiliśmy taką jakby deskę drewnianą z 3 reflektorkami - Karolinie sie podobała więc taka już została a Franek z rozpędu będzie miał taką samą pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 13.07.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Przyłączam się do czekających na zdjęcia Szczególnie jestem ciekawa tych mebli ogrodowych, mi też się podoba coś na ten kształt pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.07.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Bardzo fajne meble ogrodowe. Będą na pewno praktyczne. Jak spadnie deszczyk to wystarczy później wytrzeć i można siadać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.07.2007 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Przyłączam się do czekających na zdjęcia Szczególnie jestem ciekawa tych mebli ogrodowych, mi też się podoba coś na ten kształt pozdrawiam jeszcze trochę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.07.2007 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Bardzo fajne meble ogrodowe. Będą na pewno praktyczne. Jak spadnie deszczyk to wystarczy później wytrzeć i można siadać .. wyczuwam tu jakiś sarkazm ...ale metalowe po prostu nam się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Czekam na fotki bo po opisach widzę że bedzie bardzo interesująco Bardzo interesują mnie lampy wiesz co - lampy to są takie najzwyklejsze na świecie - ponieważ pokoje dzieci są dość duże (ok.20m2) a jakoś nie pomysleliśmy za wczasu o kinkietach i zostało tylko jedno źródło światła - to górne - więc kupiliśmy taką jakby deskę drewnianą z 3 reflektorkami - Karolinie sie podobała więc taka już została a Franek z rozpędu będzie miał taką samą pozdrawiam U nas też jest jedno źródło więc może coś zgapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.07.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Bardzo fajne meble ogrodowe. Będą na pewno praktyczne. Jak spadnie deszczyk to wystarczy później wytrzeć i można siadać .. wyczuwam tu jakiś sarkazm ...ale metalowe po prostu nam się nie podobają Chyba coś źle zinterpretowałaś.. Uważam, że są praktyczne. Nie jestem fanem metalowych mebli, a w ogrodzie drewnianie meble sa w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts