Aga J.G 21.08.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Będę poszukiwać tych naplepek Bo i bambusy mnie zaciekawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 24.08.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witaj Ivonko, dawno nie zaglądałam na forum, więc jak już weszłam, to zaglądam do Ciebie. Jestem ciekawa jak w końcu rozwiązałaś sprawę tych firanko-zasłon. Czy zdecydowałaś się na te z Ikei, czy zamówiłaś sobie w sklepie? Bo ja w końcu po długich poszukiwaniach wśród niezliczonej ilości wzorów, kolorów, motywów...zamówiłam!!! I co najśmieszniejsze jest to zwykła, gładka(ale porządna gatunkowo) tafta w kolorze jasno beżowym. Wybrałam jeden z droższych materiałów (ceny niektórych materiałów są powalające!!! Skąd oni biorą te ceny!!!). No w każdym razie ja zapłaciłam za 3.5 m 330 zł. + 30 zł. taśma(którą kupiłam w OBI). W niedzielę w zaciszu domowym uszyję tę zasłonę, zrobię zdjęcie i Ci wkleję. Sama jestem ciekawa efektu Pozdrawiam. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.08.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Ivo udanego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.09.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 http://foto3.m.onet.pl/_m/22e4b2bdc0ba6642ce56fb8336f097d3,5,19,0.jpg Tak jak obiecałam, wklejam zdjęcia:) http://foto3.m.onet.pl/_m/c4d230937aeab7102c2a749f059874d3,5,19,0.jpg i w przybliżeniu: http://foto3.m.onet.pl/_m/8b1d841d629467677ee18514b5b31cc7,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.09.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 I co Ty na to.??? Mnie efekt satysfakcjonuje Pozdrawiam cieplutko. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.09.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ivo Ty się nadal urlopujesz nie za dobrze Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.09.2007 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Magda - zasłona Ci wyszła przepiękna! zdolniacha jesteś napisałaś że to tafta jasnobeżowa - a ten brzeg to jaki kolor - brąz? a taśma szeroka była? bardzo ładnie się marszczy a powidz jeszcze - zasłony będą służyły do zasłanianiania, czy tylko ozdoba po boku okna? będzie jakaś firanka do tego czy tak zostaje? i jak masz to przywieszone do karnisza? ło matko - ile pytań zadaję ale dlatego że świetnie Ci to wyszło ! i przekonuję sie po raz kolejny że firany i zasłony długie do ziemi lepiej wyglądają PS. U mnie dalej temat nie ruszony - ale oglądałam sobie materiały - jaki wybór a jakie ceny Aga - jak wróciłam z drugiej części urlopu (Monachium i Legoland Deutschland - super pomysł był - atrakcji co niemiara) to szliśmy z Frankiem do I klasy - oj, działo się płacz był ale z każdym dniem jest lepiej musze odkurzyć dziennik, tylko najpierw fotki zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.09.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ivo dobrze że już jesteś, czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.09.2007 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 napisać coś napisałam, ale fotek nie zrobiłam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.09.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Szkoda, że z płotem takie masz opóźnienia.. A ceny przy wykańczaniu na prawdę potrafią wykoczyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radzikkm 06.09.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Wakacje z atrakcjami no ładnie szkoda, iż zamierzone cele nie spełniły się do końca Pozdrawiamy z Bydgoszczy PS. Nie wiem czy się już chwaliliśmy skończyliśmy studia a Iwonka również studium farmaceutyczne a teraz ostre przygotowania do ślubu Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.09.2007 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 kze - no, opóźnienie spore jest z drugiej strony czekam cierpliwie....skoro 4 lata bez płotu było to poczekam jeszcze miesiąc Radek - gratulacje wielkie z okazji zakończenia studiów ! z jednej strony fajnie, z drugiej strony już nigdy w życiu nie będzie tak sielankowo jak na studiach trzymam kciuki za przygotowania - oj, dzieje się u Was, dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.09.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Czyli cały czas coś sie dzieje czekam na foteczki Trzymam kciuki za Franka w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ivonka Trzymam kciuki za szkołę - pierwsze koty za płoty i może już być tylko lepiej! Urlopy mają to do siebie, że nawet najpiękniejsze się kończą Ale zostają wspomnienia i zdjęcia. A właśnie, zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.09.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Ivonesca, trzymam kciuki za "pierwszaka" Czekam również na "nowości" z domku Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 12.09.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Ivonesca, ja też mam pierwszaka, ale gimnazjalistę no i trzeciaczkę gimnazjalistkę Czekamy na dalsze zdjecia domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.09.2007 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 oj z tym pierwszaczkiem jest tak sobie cały czas markotny, rano mówi że nie chce iść do szkoły bo jest tam nudno , a juz w samej szkole zbiera mu sie na płacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 13.09.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 oj z tym pierwszaczkiem jest tak sobie cały czas markotny, rano mówi że nie chce iść do szkoły bo jest tam nudno , a juz w samej szkole zbiera mu sie na płacz musisz być dzielna moja córka potrafiła zwymiotować jak tylko wysiadałyśmy z samochodu bo to była jedyna szansa na powrót do domu! Jest już w trzeciej klasie a nadal rano kombinuje, że nudno, w świetlicy źle itd. W poprzednich latach strasznie się złościliśmy a w tym roku, przekomarzamy się z nią, ale tak na wesoło- parodiując jej miny i zachowania. Jak na razie się udaje ale było bardzo ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.09.2007 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 jejku - mam nadzieję że nie będzie tak źle z Karoliną nie było takich problemów więc doświadczeń brak dodatkowym czynnikiem stresogennym jest hałas, który jest w tej szkole (w każdej dużej zresztą jest) ....nie ma to jak mała szkoła gdzie się wszyscy znają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 13.09.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Moja starsza córka, nie miała takich kłopotów, dla nas to było duże zaskoczenie, że młodsza tak reaguje. W dodatku jest cwana i powiedziała mi kiedyś, że za długo z nią byłam w domu i ona się tak zżyła, że jej teraz ciężko beze mnie I znaleźliśmy sposób na nudę- zabiera do szkoły jakąś książkę i w wolnym czasie sobie czyta ( to taki młody mól książkowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts