Żelka 13.09.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Qurcze nie mam doswiadczenia z szkola i pierwszakami, ale mysle, ze dobry pomysl z ta ksiazka. No chyba, ze cos innego co bardzo lubi. trzymam kciuki aby jak najszybciej bylo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.09.2007 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 do książek przekonał się na wakacje - przeczytał I tom Harrego Pottera, teraz końcówka II tomu. Wczesniej nie rwał sie do czytania - ale w końcu jak się ma 7 lat to dopiero początek czytelniczej drogi na moją propozycję aby zabrał sobie ksiązkę do szkoły i w świetlicy poczytał (jest specjalny "pokój ciszy" gdzie dzieciaki moga odrabiać lekcje lub czytac) stwierdził że woli bawić się z kolegą - ale książkę wziął dobrze że dziś piątek ....2 dni luzu dobrze mu zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 14.09.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 to fajnie, że zgodził się na książkę, bo to bardzo dobra alternatywa dla zabaw z rówieśnikami u mojej córki w szkole bardzo popularna jest zabawka tamagotchi, zabiera im to sporo czasu, w czasie lekcji jest włączona pauza, a w świetlicy mogą się nim zajmować, przesyłają sobie jakieś prezenty pomiędzy różnymi odbiornikami, muszą je karmić, bawić i takie tam. jeśli lubi pisać np. swoje wymyślone historie, to najlepiej jak będzie miał dodatkowy zeszyt, moja rysowała sobie żółwie Ninja, a teraz na topie są wilki, opisuje ich różne przygody. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.09.2007 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 na razie szybciej rysowanie niż pisanie.....z pisaniem wychodzą różne fajne historie....poszłam na zebranie i usiadłam w ławce gdzie on siedzi. na ławce "wizytówka" - każde dziecko miało na kartce napisać swoje imię i narysować co lubi i co widzę: FRANEK - lubię grac w piłkę nożnoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 na razie szybciej rysowanie niż pisanie.....z pisaniem wychodzą różne fajne historie....poszłam na zebranie i usiadłam w ławce gdzie on siedzi. na ławce "wizytówka" - każde dziecko miało na kartce napisać swoje imię i narysować co lubi i co widzę: FRANEK - lubię grac w piłkę nożnoł Fajne rzeczy mnie czekają jak Paweł podrośnie Trzymam kciuki dla dzielnego ucznia, wielbiciela futbolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 14.09.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 na razie szybciej rysowanie niż pisanie.....z pisaniem wychodzą różne fajne historie....poszłam na zebranie i usiadłam w ławce gdzie on siedzi. na ławce "wizytówka" - każde dziecko miało na kartce napisać swoje imię i narysować co lubi i co widzę: FRANEK - lubię grac w piłkę nożnoł super sprawa my zeskanowaliśmy list z pierwszego obozu zuchowego, na który Pati pojechała przed pierwszą klasą, świetna pamiątka do tej pory jak go czytam to się śmieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.09.2007 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 świetnie się czyta takie stare zapiski, prawda? żałuje że nie zostawialiśmy tego więcej z czasów gdy Karolina była mała - ale to były czasy studenckie - często się przeprowadzaliśmy i rupieci musiało byc jak najmniej ale mamy Karoliny pierwsze książeczki które pisała - ostatnio własnie je odgrzebalismy - ale było śmiechu teraz w domu jest więcej miejsca - Franka rzeczy zostawiam więcej Aniu - zbieraj różne pamiątki Pawła - wrzuć to nawet do jakiegoś kartonu i postaw w najdalszym zakątku strychu - po latach są piękne wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 17.09.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ivonesco, zaglądałam do twojego dziennika i piszesz tam o temacie który powoli wywierca mi dziurę w mózgu.... SOFA......, czy możesz zdradzić ile kosztują te sofy z http://www.signed.pl/main.htm też nie mogę nic znaleźć a te na ich stronie są po prostu piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2007 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ivonesco, zaglądałam do twojego dziennika i piszesz tam o temacie który powoli wywierca mi dziurę w mózgu.... SOFA......, czy możesz zdradzić ile kosztują te sofy z http://www.signed.pl/main.htm też nie mogę nic znaleźć a te na ich stronie są po prostu piękne w rzeczywistości też są piękne sklep w sumie jest malutki, ale z takim fajnym klimatem....wszystko tam mi sie podoba (albo prawie wszystko) ceny ok.2.000-3.000 za sofę 2-osobową, za fotel ok. 1.500 ....niemało ale dokonaliśmy wyboru - tylko czekamy wciąż na materiał na fotele i w związku z tym na cała dostawę.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 18.09.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ivonesco, to pewnie nie jest sofa z funkcja spania, prawda...? a tak w ogóle gratuluje dokonanego wyboru, kolejna decyzja za wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.09.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ivonka pamiątki zbieram i chowam, mam i Pawła i swoje z liceum i studiów - łezka się w oku kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2007 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ivonesco, to pewnie nie jest sofa z funkcja spania, prawda...? a tak w ogóle gratuluje dokonanego wyboru, kolejna decyzja za wami ta którą wybraliśmy nie ma - ale mogła być również w wersji rozkładanej - nie wiem ile droższa, bo nas od początku interesowała nierozkładana .....już nie mogę się doczekać kiedy wreszcie te mebelki dojadą...tym bardziej że zdecydowaliśmy się na wzorzyste obicie - sama jestem ciekawa jak to będzie wszystko wyglądało w naszym pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2007 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ivonka pamiątki zbieram i chowam, mam i Pawła i swoje z liceum i studiów - łezka się w oku kręci a po latach to dopiero będzie się kręciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.09.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Temat sof- temat rzeka Ciekawa jestem jakie będą twoje - chętnie bym później obejrzała foty zestawienia tych kolorków z wzorzystym obiciem - mam nadzieję, że pokarzesz Pozdrawiam i łączę się w bólu, bo u nas w tym roku tarasu też nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.09.2007 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 iga - sofa dojechała wczoraj, niestety na fotele dalej czekam może dziś zrobię fotki - bo dojechały tez meble do sypialni co do prezentowania się wzorzystego wzoru - koniecznie muszę zmienić zasłony na jednolite, brązowe - bo obecne (bordo we wzory) nijak teraz nie pasują pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 15.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Iwonko, hop, hop !!!! Gdzie Ty się podziewasz?? Wracaj szybciutko, prosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaworzyna 25.10.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Ivonesca pozdrawiam!!! Coraz piękniej u Ciebie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.11.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Ivoooo, jak sie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Ivo co tam u Was, jak Franek w szkole I gdzie ta sofa, czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Ivonesca zapomniała o nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts