Anna Wiśniewska 19.06.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Trzymam kciuki za to dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.06.2008 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Trzymam kciuki za to dłużej oj, oby było dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radzikkm 19.06.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 witamwidze znow zmiany zawodowe i wreszcie udalo sie Tobie zajrzec na forumPlanujemy wpasc do wrocka w sierpniupozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.06.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 a to dobrze bo zrozumiałam, że ta nowa, przyszła praca jest już nieaktualna mam nadzieję, że będzie Ci się dobrze pracowało i już na dłużej nowa praca na razie (odpukać) jest zaklepana ...też mam nadzieję ze na dłużej to jak już będziesz wiedziała na 100% to dopiero wtedy zrobimy oblewanie - teraz nie ma co zapeszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.07.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 witam widze znow zmiany zawodowe i wreszcie udalo sie Tobie zajrzec na forum Planujemy wpasc do wrocka w sierpniu pozdrowionka to fakt - nie zaglądałm dawno ale mam nadzieję nadrobić nowy numer telefonu wysłałam Iwonie, więc dajcie znać wcześniej przed przyjazdem - zarezerwuje miejsca noclegowe (na początku sierpnia może nas nie byc , ale po 10 powinniśmy być) pozdawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.07.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 a to dobrze bo zrozumiałam, że ta nowa, przyszła praca jest już nieaktualna mam nadzieję, że będzie Ci się dobrze pracowało i już na dłużej nowa praca na razie (odpukać) jest zaklepana ...też mam nadzieję ze na dłużej to jak już będziesz wiedziała na 100% to dopiero wtedy zrobimy oblewanie - teraz nie ma co zapeszać jasne - oblewanie będzie potem na razie od dzisiaj wakacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.07.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Ivo, trzymam kciuki za nowa prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 02.07.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 na razie od dzisiaj wakacje !!! Ivuś, wobec powyższego masz czas na uzupełnenie dziennika i wklejenie zdjęć. Ogródek chcemy zobaczyć. Pamiętam Twoje śliczne malwy..... ech.... Zachorowałam na nie i też będę takie miała.... kiedyś Buziaczki. P.S. Skasowałam przez pomyłkę Twój nowy nr, który mi przysłałaś. i o powtórkę ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.07.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 a to dobrze bo zrozumiałam, że ta nowa, przyszła praca jest już nieaktualna mam nadzieję, że będzie Ci się dobrze pracowało i już na dłużej nowa praca na razie (odpukać) jest zaklepana ...też mam nadzieję ze na dłużej to jak już będziesz wiedziała na 100% to dopiero wtedy zrobimy oblewanie - teraz nie ma co zapeszać jasne - oblewanie będzie potem na razie od dzisiaj wakacje !!! ale Ci dobrze ja też chcę na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.07.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 a to dobrze bo zrozumiałam, że ta nowa, przyszła praca jest już nieaktualna mam nadzieję, że będzie Ci się dobrze pracowało i już na dłużej nowa praca na razie (odpukać) jest zaklepana ...też mam nadzieję ze na dłużej to jak już będziesz wiedziała na 100% to dopiero wtedy zrobimy oblewanie - teraz nie ma co zapeszać jasne - oblewanie będzie potem na razie od dzisiaj wakacje !!! ale Ci dobrze ja też chcę na wakacje to jak będzie jakiś obóz to ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.07.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 to moze namioty rozbijemy w naszym ogródku ? tylko trawa byle jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 04.07.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 to moze namioty rozbijemy w naszym ogródku ? tylko trawa byle jaka Może to i lepiej. Mogłabyś żałować gdyby tyle osób podeptało piękną trawkę. A tak nie będzie Ci szkoda. Numer przyszedł w momencie kiedy to piszę. Znów czuję Twój oddech na plecach Mam większy: http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a234.gif hi hi hi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.07.2008 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 to moze namioty rozbijemy w naszym ogródku ? tylko trawa byle jaka Może to i lepiej. Mogłabyś żałować gdyby tyle osób podeptało piękną trawkę. A tak nie będzie Ci szkoda. Numer przyszedł w momencie kiedy to piszę. Znów czuję Twój oddech na plecach Mam większy: http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a234.gif hi hi hi. hi, hi, hi na weekend nas częściowo nie ma, a częsciowo mamy gości - ale np. w poniedziałek po pracy mogłabyś przyjechac na godzinkę - co Ty na to ? może jeszcze dabell by sie skusiła? PS. Piękna trawka??? dobre sobie jej juz nic zle nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 to moze namioty rozbijemy w naszym ogródku ? tylko trawa byle jaka to kiedy mamy przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.07.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 to moze namioty rozbijemy w naszym ogródku ? tylko trawa byle jaka to kiedy mamy przyjechać tylko, że na dłużej niż godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 to moze namioty rozbijemy w naszym ogródku ? tylko trawa byle jaka to kiedy mamy przyjechać tylko, że na dłużej niż godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 07.07.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 hi, hi, hi na weekend nas częściowo nie ma, a częsciowo mamy gości - ale np. w poniedziałek po pracy mogłabyś przyjechac na godzinkę - co Ty na to ? może jeszcze dabell by sie skusiła? Iwuś dopiero dziś przeczytałam, bo wiesz że neta w domu nieto. na weekend nas częściowo nie było, a częsciowo mielismy gości - czyli b.z i c.d. Dziś nie przyjadę bo Szymcio wrócił od babci wczoraj i obiecałam mu ze szybciutko wróce z pracy do domu. Stęskniliśmy sie za sobą. Propozycja jednak przyjęta i zastanowię sie nad któryms dniem i dam znac wcześniej. A Dabell? - byłoby super. Bardzo lubię tę bestię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 13.07.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Niby w dzienniku stagnacja, ale sama piszesz, że coś tam jeszcze masz do zrobienia. Choć sam wiem, że jak się juz mieszka to i się pisać nie chce... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 20.08.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Dziennik i komentarze spadły na ostatnią stronę. Żyjecie kochani, czy nie? Jak w nowej pracy? Jesteś zadowolona? POzdrawiamy całą rodzinką - młodzi wakacyjnie wypoczęci, starszyzna wakacyjnie przepracowana. CMOK CMOK CMOK CMOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.09.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Dziennik i komentarze spadły na ostatnią stronę. Żyjecie kochani, czy nie? Jak w nowej pracy? Jesteś zadowolona? POzdrawiamy całą rodzinką - młodzi wakacyjnie wypoczęci, starszyzna wakacyjnie przepracowana. CMOK CMOK CMOK CMOK żyjemy w pracy super jak na razie jestem tu 3 tygodnie i na razie mi sie wszystko podoba może jesienią uda się nam jeszcze spotkać?? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts