Ivonesca 08.04.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 to teraz ja molestuję o tarasik i o całą resztę poproszę mejlika na priva to masz szansę zobaczyć jeszcze dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.04.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Taras jest bardzo ładny Ale jajka to mnie poprostu powaliły na kolana gratuluje i zazdroszczę talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.04.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Taras już wczoraj komplementowałam Ivo - ależ u Ciebie wszystko pięknie kwitnie i rośnie jajca cudne wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 dziękuję dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.04.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ale piękne te jajeczka, gratuluję talentu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Superowskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ale piękne te jajeczka, gratuluję talentu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Superowskie! dziękuję i pozdrawiam wiosennie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.04.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ivo piekny ten taras zrobiliscie. No i bardzo do reszty pasuje. A jajka cudne, az zal zjesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Zeljka - ano żal ale co tam...w przyszłym roku też się pomaluje taras wyszedł OK - też jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 09.04.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ivonesca - to nie taras ale przepięknościowe tarasisko wyszło i jak dobrze kombinuję to chyba widok z niego będzie fajowski. Jajka - no poprostu mnie rozwaliłaś. Przyznaj się kupiłaś Ogród - taaaa, widzę ile jeszcze mamy roboty do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 nurni - taras to nie tarasisko, bo mały jest widok mamy na falujące zboże...mam nadzieję że jeszcze długo, bo obok nie mamy działki budowlanej (tylko upierdliwego sąsiada rolnika ) co do jajek - w zeszłym roku mąż dał takie jajko swojej siostrzenicy-studentce, jak jechała do domu - i mówi do niej - zawieś do domu, taka jedna Pani spod Trzebnicy to robiła....no i w tym roku ona była u nas i pyta czy ta Pani też będzie robiła ja myślałam że z krzesła spadnę jak usłyszałam to pytanie a ogród - samo jakoś tak rośnie i jest sielsko-wiejsko tak jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.04.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 O jenyyyyyyyyyyyyyyy, piknie jak nie wiem ! Strasznie fajne tarasy..przepiękne kolory i wykonanie. O jajcach nie napiszę, bo to ściema A tak na serio, Ivo tyle ciepła bije z Twojego domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 O jenyyyyyyyyyyyyyyy, piknie jak nie wiem ! Strasznie fajne tarasy..przepiękne kolory i wykonanie. O jajcach nie napiszę, bo to ściema A tak na serio, Ivo tyle ciepła bije z Twojego domu.. ziaba cieszę się że Ci się podoba a ostatnie zdanie - dziękuję nie miałam żadnego projektanta - dla mnie dom to miejsce do mieszkania a nie tylko na pokaz tak jak kiedyś byla taka dyskusja o 2 kuchniach - jedna taka "gościnna" a druga robocza dla mnie to jakies nieporozumienie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.04.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 A to drugiej kuchni nie masz Ty masz iskrę Bożą , co wyżej w jajochach naocznie widać ( ale żeby drugiej kuchni nie mieć...no w pale się nie mieści ..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 09.04.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Chodziło mi o konstrykcyję fajowsko-przeskomplikowaną A tak na poważnie - piękny tarasik do spędzania przytulnych chwil rodzinnych w pieknych okolicznościach przyrody. No a z tą kuchnią to rzeczywiście - jak można nie mieć drugiej kuchni dla gości - nie do pomyślenia !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Radosnych Świąt Wielkanocnych http://www2.picturepush.com/photo/a/1574785/480/Picture-Box/osternest.jpeg życzy Sonika Taras masz pierwsza klasa , po prostu SUPER. Napisz proszę jak go pielęgnujesz, żeby nie ciemniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.04.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 No molestowałam i już nawet widziałam ten tarasik Super wyszedł się pochalę nie musiałem molestować, żeby to cudo obejrzeć Ivo radosnych, zdrowych i spokojnych Świąt życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.04.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 No molestowałam i już nawet widziałam ten tarasik Super wyszedł się pochalę nie musiałem molestować, żeby to cudo obejrzeć się tak tym nie chwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.04.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja". http://www.imexgraf.pl/karty_swiateczne/wielkanocne/2009/imid/03.273_imexgraf_pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.04.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.drogowiec.pb.bialystok.pl/gfx/kurczak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.04.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 IWONKO,CAŁEJ RODZINCE RADOSNYCH, RODZINNYCH, POGODNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH,ŻYCZY TOLA http://tullimy.blox.pl/resource/wielkanoc_07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts