Ivonesca 22.04.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Piękny masz ten taras i uspokoiłaś mnie trochę, bo myślałam, że jak drewniany to tylko zadaszony. A u Ciebie jest odkryty i to mnie bardzo cieszy, będę też mogła taki zrobić . Wciąż się waham - płytki/ drewno , ale chyba dojrzeję do drewna . Po prostu SUPER!!! Ogród też masz piękny. A co to jest za roślina, na grubym pniu, pod prawym oknem? o rany to nie jest roślinka to wbity do góry nogami pień z korzeniami na którym wisi karmnik ...tzn. na tej fotce jego nie ma, ale postaram sie zrobić i wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.04.2009 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 ciemierniki polecam i na kawkę zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.05.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 jak tam płotek?? i co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2009 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzień dobry! Przyszłam się przywitać i o zdrowie spytać. Ależ ładnie u Ciebie, te okiennice i taras... Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.05.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 jak tam płotek?? i co słychać? płotek został skończony 1 maja tylko od razu nie zrobiłam zdjęć, a teraz cały czas pogoda paskudna ale jutro ma być już ładniej i co innego słychać? znów nakupowałam zieleniny do ogródka trzmielinę oskrzydloną, derenia co nie pamiętam nazwy, ale taki zielony z żółtymi brzegami liśćmi, fuksję i jakieś drobne byliny teraz czekam na deszcz, pokropiło dziś troszkę, ale to nic na tę suchą ziemię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.05.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzień dobry! Przyszłam się przywitać i o zdrowie spytać. Ależ ładnie u Ciebie, te okiennice i taras... Pięknie! witaj cieszę się że Ci się podoba zdrówko w porządku - Fasolka, zwana Ktośkiem zaczyna się rozpychać coraz bardziej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.05.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ......Fasolka, zwana Ktośkiem zaczyna się rozpychać coraz bardziej pozdrowienia dla Ktośka - jak coś wystawi (kolanko lub łokieć ) proszę go pogłaskać od wujka secama P.S> czy Ktosiek już pokazał czy jest Ktośką czy Ktoskiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 ......Fasolka, zwana Ktośkiem zaczyna się rozpychać coraz bardziej pozdrowienia dla Ktośka - jak coś wystawi (kolanko lub łokieć ) proszę go pogłaskać od wujka secama P.S> czy Ktosiek już pokazał czy jest Ktośką czy Ktoskiem ?? dobrze, pogłaskam a jak Dosia Twoja się czuje? PS. Dziś się chyba rozstrzygnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.05.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ivo - to czekamy na njusy kim Ktosiek będzie I na fotki czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 07.05.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dobrze, pogłaskam a jak Dosia Twoja się czuje? PS. Dziś się chyba rozstrzygnie Dosia czuje sie ........ najbardziej zbliżone porównania * jak wulkan przed erupcją * jak lokomotywa wjeźdżająca na peron * jak przeładowana ciężarówka z betonem Został miesiąc i chyba najbardziej na problemy ze spaniem i na ciężar do noszenia narzeka . A do tego mały jak kopnie albo się przeciąga to aż siniaki jej wychodzą na brzuchu - taki kiler, pcha kopie i niczym się nie przejmuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ivo - to czekamy na njusy kim Ktosiek będzie I na fotki czekamy napiszę, napiszę a fotki płotu mam nadzieję że w końcu zrobię dziś lub jutro, cały czas brzydka pogoda była więc źle by wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dobrze, pogłaskam a jak Dosia Twoja się czuje? PS. Dziś się chyba rozstrzygnie Dosia czuje sie ........ najbardziej zbliżone porównania * jak wulkan przed erupcją * jak lokomotywa wjeźdżająca na peron * jak przeładowana ciężarówka z betonem Został miesiąc i chyba najbardziej na problemy ze spaniem i na ciężar do noszenia narzeka . A do tego mały jak kopnie albo się przeciąga to aż siniaki jej wychodzą na brzuchu - taki kiler, pcha kopie i niczym się nie przejmuje . ciężki miesiąc przed nią....piłkarz jakiś Wam rośnie czy co? pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.05.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ivo - i co? Wiadomo jak to z tym Ktośkiem jest? Chopak czy dziewczynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.05.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ivo - i co? Wiadomo jak to z tym Ktośkiem jest? Chopak czy dziewczynka? Ktosiek pozostał Ktośkiem....nie Ktośką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.05.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ivo - i co? Wiadomo jak to z tym Ktośkiem jest? Chopak czy dziewczynka? Ktosiek pozostał Ktośkiem....nie Ktośką A pierwsze dzieciątka(tko) masz jakie chłopca czy dziewczynke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.05.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ivo - i co? Wiadomo jak to z tym Ktośkiem jest? Chopak czy dziewczynka? Ktosiek pozostał Ktośkiem....nie Ktośką A pierwsze dzieciątka(tko) masz jakie chłopca czy dziewczynke ?? i to i to najstarsza córka 17 lat potem syn 9 lat no i teraz Ktosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.05.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A pierwsze dzieciątka(tko) masz jakie chłopca czy dziewczynke ?? i to i to najstarsza córka 17 lat potem syn 9 lat no i teraz Ktosiek czyli parka już jest - nie ma presji gorzej u mnie jak będzie drugi syn (a wszytko na to wskazuje) to marzenia o córusi tatusia legną w gruzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.05.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 A pierwsze dzieciątka(tko) masz jakie chłopca czy dziewczynke ?? i to i to najstarsza córka 17 lat potem syn 9 lat no i teraz Ktosiek czyli parka już jest - nie ma presji gorzej u mnie jak będzie drugi syn (a wszytko na to wskazuje) to marzenia o córusi tatusia legną w gruzach było się dogadać z AgąJG ona mam 2 córki i trzecia się urodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 08.05.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 było się dogadać z AgąJG ona mam 2 córki i trzecia się urodziła Ha Kilka miesiecy temu pisaliśmy o tym z Agą już prawie się dogadaliśmy tylko córki Agi się nie zgodziły ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 08.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Ivonesca gratuluję Ktośka!! A jak płotek? Kończycie czy już gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts