tola 18.09.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ivonesca, ja telefonu z rąk nie wypuszczam, czekam na wiadomości. Tylko nie wygłupiaj się i nie urodź w tę sobotę czy niedzielę, bo będę odcięta od netu. A już się cieszę na moment ogłoszenia światu radosnej nowiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 No właśnie, wszak wyznaczony termin tuż tuż Tylko, wiadomo jak to jest z tymi terminami Czekam na radosne wieści!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 No i jak Ivo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.09.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 To ja też dołączam do grona trzymających kciuki za szczęśliwe rozwiązanie. Nie zaglądam na forum za często (13-miesięczne bliźniaki), ale sercem cały czas jestem z forumowiczami, których poznałam na muratorze. Z niecierpliwością czekam na następnego maleńkiego człowieka MURATORA. Swoją drogą, to jakoś ostatnio bociany bardzo rozgościły się na tym forum pozdrawiam Witaj Tabalugo jak miło Cię znów widzieć mnie też długo nie było na forum i straciłam kontakt z niektórymi forumowiczami tym bardziej z radością Cię widzę - tematy widze niedlugo będziemy miały podobne....nie budowlane pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.09.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 dziewczyny - dziś w nocy myslałam że to już skurcze pojawiły się ito dość często....2 godziny nie spałam a potem przeszło dzwoniłam do gina....dziwił się że to jeszcze nic jutro na 11 idę na KTG....no chyba że coś jednak w międzyczasie się zdaży chciałabym żeby wreszcie było po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 21.09.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Pogadaj z maluszkiem, niech matkę posłucha Trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.09.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Pogadaj z maluszkiem, niech matkę posłucha Trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe rozwiązanie Witaj Kasiorku jak miło Cię tu widzieć no przekonuję Maluszka że to już...ale on na razie ma własne zdanie pozdrawiam i dziękuje za kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 21.09.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Trzymam kciuki, żeby szybko i bezboleśnie... No i czekamy na wieści. A tematy faktycznie niebawem będziemy miały podobne. Kurcze, chyba w ogóle to forum trochę zmieni profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.09.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Widać Ktosiek postanowił sobie jesień wybrać na porę urodzin. Z pewnością wie, co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Już wszedł znak Wagi dzisiaj - już można! Kciuki trzymam cały czas, niezmiennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 22.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ivo - trzymam kciuki A może to już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 22.09.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Kciuki trzymam cały czas, niezmiennie. Ja też w sumie to dzisiaj fajny dzień na przyjście na świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.09.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 nie.....to jeszcze nie teraz byłam dziś na KTG, wszystko OK, serducho bije tak jak powinno - co prawda dziś był śpiący bardzo na tym badaniu, połozna telepała mi brzuchem zeby sie obudził. ..a on raz się poruszył i dalej spał a, i 2 małe skurcze wyszły na tym KTG....a poza tym to spokój jednak Waga będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.09.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 nie.....to jeszcze nie teraz byłam dziś na KTG, wszystko OK, serducho bije tak jak powinno - co prawda dziś był śpiący bardzo na tym badaniu, połozna telepała mi brzuchem zeby sie obudził. ..a on raz się poruszył i dalej spał a, i 2 małe skurcze wyszły na tym KTG....a poza tym to spokój jednak Waga będzie Chodzę dziś Ivo ciągle za Tobą. Ja niestety też tak miałam w kazdej ciąży z tym czekaniem. Najważniejsze, że wyniki ok. Czekam też na wieści i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 22.09.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ja również trzymam kciuki za szybkie i bezproblemowe rozwiązanie pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.09.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ivo, śniło mi się , że dzwoniłaś, że nie zdążysz rozpakować tego TIRa z papmersami co przyjechał pod Twój dom bo masz krzywe kółko u taczki Ale się zdenerwowałam..zaraz urodzisz a TIR odjedzie i pieluchy zabierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.09.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 A mi się śnili teściowie ... Zwalili mi się na głowę bez uprzedzenia z 15 innymi gośćmi - rodzinkę na kawę przywieźli... Obudziłam się zlana zimnym potem Ivonka, czekamy, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.09.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Edzia, ewusia, Ania, ziaba - dziękuje za pamięc - i czekam cały czas ziaba - ale sie usmiałam z Twojego snu a taki TIR bysię przydał, oj przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.09.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ivo teraz będę tu codziennie zaglądać i czekać na wieści, ze to już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Jesteś serdeńko ?? Ojesu, ale się denerwuję ..Ivo, spręż się, wykopki ziemniaczane w okolicy znajdź czy przekop ogródek.. Wciąż ściskam paluchy za szczęśliwe roziązanie. Jak tu pierogi lepić Przesyłam Ci mojego Anioła. Sprawdził się skubaniec po wielokroć w trudnych chwilach. A jaki przystojniaczek...hmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts