Gość 26.01.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Ivonesca,czy Ty masz okna w kolorze afromozji?Zaczął za mną chodzić ten kolor.Tylko nie wiem,czy nie jest za czerwony,za bardzo "zdecydowany" do tego,co planuję w wykończeniu.No i dachówka z rynnymi,trzeba to jakoś zgrać.Niestety nie miałam możliwości zobaczenia okien tylko próbki.Napisz coś proszę o tych oknach,jeśli to nie kłopot.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.01.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Ivonesca niech Wam sie dobrze i szczesliwie mieszka w nowym domku... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.01.2004 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 opal pewnie że nie kłopot Tak to afromosia nie jest to wściekły czerwony - to takie pomieszanie czerwonego, pomarańczowego i brązowego. Bardzo ładny kolorek Możesz zobaczyc na zdjęciach (adres w stopce) - o ile zdjęcia oddają kolor do tego mamy dachówkę braasa grecką czerwoną - jest ona trochę jaśniejsza, bardziej ceglasta a podbitkę pomalowaliśmy impregnatem mahoń Nobilesa - wyszedł kolor taki pośrodku między kolorem okien a dachówką. Całość wygląda OK. W środku mamy jasne farby i trochę ciemniejszą podłogę, okna na tym tle są wyraziste i szkoda je zasłaniać firankami, choc z drugiej strony dom z firankami ma całkiem inny klimat, niż takie "gołe" okna. Jak na razie sytuacja wyjaśniła się sama - jest bez firan, ze względu na kasę pozdrawiam serdecznie i pytaj, pytaj jeśli tylko chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.01.2004 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Tesca dziękuję bardzo przyzwyczajamy się do nowego domku i do nowych obowiązków (szambo, kominek - wcześniej mieszkając w bloku w ogóle się człowiek nie interesował takim sprawami ) Jak już będzie jaśniej rano to będzie lepiej - mam nadzieję- z porannym wstawaniem....dzieci by jeszcze pospały, a tu jednak trzeba wstawać wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.01.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Ivonesca! Bardzo przepraszam - przegapiłam przeprowadzkę! Graulacje! i napisz jak się mieszka. Porób parę zdjęć Joaśka PS - Fajnie? co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.01.2004 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Joasia - pewnie że fajnie a przeprowadzaliśmy się w takim terminie świateczno -noworocznym, że wcale się nie dziwię że można było nie zauważyć szczególnie jak się robiło u siebie Sylwestra a co do zdjęć to mam nadzieję, że na weekend uda mi się wreszcie pozyczyć cyfrówkę i obfotografuję ten NASZ nowy grajdołek pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Dzięki serdeczne! Gratuluję tempa przeprowadzki i pięknego domku przede wszystkim. Na pewno będzie się dobrze mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.02.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Ivonesca - ale masz ładnie w domku! Bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.02.2004 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 dziękuje ivette ale tak jak pisałam....efektu końcowego jeszcze nie ma i trzeba będzie jeszcze trochę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.02.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Trochę późno wzięłam się za twój dziennik bo ty już po przeprowadzce. Nic. Trochę ci zazdroszczę. Przyjemnego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.02.2004 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 dziękuje magi ale mam jeszcze tyle roboty w domku, ze pewnie dziennik będę od czasu do czasu uzupełniać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 10.02.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Ivonesca - fajnie się u siebie imprezuje, co nie? Juz niedługo wiosna - to dopiero sezon grilowania i częstych wizyt znajomych z miasta. Wtedy wiem dlaczego w zimę klnę pod nosem życie przy wiejskiej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2004 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Moira - fajnie, fajnie żegnamy się z jednymi znajomymi i moj mąż zaprasza: no, teraz to wiecie już gdzie, to zapraszamy częściej ....trzeba zobaczyć domek również o innej porze roku....Na to znajomi: to możemy do Was przyjeżdżać tylko 4 razy do roku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 10.02.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 10.02.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Ivonesca - wiesz, że ja jeszcze nie zrobiłam parapetówki. Ale mam wymówkę - parapet w pokoju dziennym jest jeszcze nie zrobiony... Planuję w marcu - coby ładna pogoda była ognisko jakieś - ludzie będa spragnieni wentylowania na świeżym powietrzu... I pośpiewać i poblablać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2004 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Joasiu - a ta nasza wyszła prawie spontanicznie, i jak to jest prawie zawsze w takim wypadku - była udana P.S. Goście, przezyli nawet ten kocyk w drzwiach łazienkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.02.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2004 Ivonesca sliczne wnetrza choć wiem że jeszcze nie do końca wykończone ale i tak jest pięknie, moje dziewczyny stwierdziły że też by mogły tak mieszkać z niewykończonym kominkiem Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.02.2004 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Aga - na parapetówie zdania co do kominka były podzielone - jedni byli ciekawi jaka będzie obudowa (a któż to wie?); inni chcieli zostawić te wszystkie rurki tak jak są P.S. Jak tam zima? Moje dzieciaczki są u babci w Twoich okolicach i cieszą sie że wreszcie spadł śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.02.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 Cześć ! Zima jak się patrzy śniegu całą masa a moim się nie udało były w 1 tygodniu u babci na wsi i była wiosna jak wróciły to proszę zima na całego ale cóż tak bywa. MOje dzieci zauważyły tylko że kominek jest niewykończony reszta była oki a że starsz ma 10 lat i umie czytać to sie pytały co tam jeszcze niewykończone bo one nic więcej nie widzą Powiem że bez obudowy jest ciekawie A teraz pytanie co do tego kominka wiem że jest z płaszczem wodnym i połaćzony z piecem buderusa a interesuje mnie jakiej firmy jest sam wkład myslimy intensywnie nad rozwiązaniami i zbieramy informacje. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 11.02.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2004 To i ja wznoszę toast aby się ściany nie rozeschły Gratulacje!! Jednak można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts