DPS 22.10.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 No muszę to samo napisać: cudne ma usteczka ten Twój maluszek! A oczka jakie śliczne! No, no, będa panny za nim sznurem szły... Jak je i nie płacze to i tak super jest - mój starszy jadł i wrzeszczał na zmianę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.10.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Depesiu - masz rację - jak je i nie wrzeszczy to i tak jest duży sukces nie jest na szczęście jakiś bardzo niespokojny, ale w porównaniu z poprzednią dwójką to najbardziej wymaga stałej uwagi kogoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ivo Maciuś cudniasty Co to wymagań, chyba poprostu te trzecie tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 23.10.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ivonka A może po prostu Wy macie teraz więcej czasu i wiecie, że każdy etap szybciutko mija więc i z większą cierpliwością się Maciusiowi poświęcacie? Usteczka ma zachwycające! I przepięknie wyglądacie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.10.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ivo Maciuś cudniasty Co to wymagań, chyba poprostu te trzecie tak mają no własnie tez sobie myslałam o Tobie i Nastce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.10.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ivonka A może po prostu Wy macie teraz więcej czasu i wiecie, że każdy etap szybciutko mija więc i z większą cierpliwością się Maciusiowi poświęcacie? Usteczka ma zachwycające! I przepięknie wyglądacie!!! dziękujemy ale z cierpliwością to u mnie teraz chyba gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 26.10.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ivo, Wasze zdjęcie jest rozczulające...normalnie się wzruszyłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.10.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ivo Maciuś cudniasty Co to wymagań, chyba poprostu te trzecie tak mają no własnie tez sobie myslałam o Tobie i Nastce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 27.10.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 witajcie Maciek je, je, je i je....w międzyczasie CZASAMI śpi w nocy rekord spania to 3,5 godziny....i jedzonko ...i znów 3,5 godziny....a w gorszym wypadku nawet 2 tak że niewyspana jestem w zasadzie cały czas dziś kończy 4 tygodnie, wczoraj byliśmy u pediatry - waga 4700g coś nie podobał się lekarce kolor skóry, jest jeszcze lekko żółta a juz nie powinna ...w przyszłym tygodniu idziemy do kontroli Ivo to i tak macie szczęście . Hihhi ja tak miałam przy drugim. Ciągle jadł i jadł, gdy już wydawało mi się, że najedzony i uśnie na dłużej, on po chwili znów dziób otwierał ... Waga imponująca, Maciuś uroczy, mamusia też super się trzyma i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.10.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ivo, Wasze zdjęcie jest rozczulające...normalnie się wzruszyłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.10.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 witajcie Maciek je, je, je i je....w międzyczasie CZASAMI śpi w nocy rekord spania to 3,5 godziny....i jedzonko ...i znów 3,5 godziny....a w gorszym wypadku nawet 2 tak że niewyspana jestem w zasadzie cały czas dziś kończy 4 tygodnie, wczoraj byliśmy u pediatry - waga 4700g coś nie podobał się lekarce kolor skóry, jest jeszcze lekko żółta a juz nie powinna ...w przyszłym tygodniu idziemy do kontroli Ivo to i tak macie szczęście . Hihhi ja tak miałam przy drugim. Ciągle jadł i jadł, gdy już wydawało mi się, że najedzony i uśnie na dłużej, on po chwili znów dziób otwierał ... Waga imponująca, Maciuś uroczy, mamusia też super się trzyma i oby tak dalej no to wiesz o czym mówię skóra nie jest już żółta - hurra! waga 5100g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.10.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ivo super wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.11.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Nie widzę zdjęć Maciusia Może się jeszcze pokażą. Wpadnę potem. Za chwilę wpadnę.... Właśnie wracam od Agi J.G.... - ale nam Forumowiczów przybywa! Wspaniałe jesteście Mamy-dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Jagna czatuj na Maćka bo jest śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.11.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 zdjęcia jeszcze się pokażą...moze jakies nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 16.11.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ja też nie widzę ostatnich zdjęć Ivo, wrzuć jakieś nowe. I ucałuj maluszka w piętkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.11.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Czekam na nowe fotki uroczego Maciusia i jego słodkich usteczek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.11.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Doberek! Wpadłam pozdrówka zostawić dla Maleńtasa i Mamy! Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.11.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Zajrzałam sprawdzić, czy Maciejek grzeczny, czy może rozrabia Bo jakby mi tak przyszło przyjechać i porwać, to muszę wiedzieć, co mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.11.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Maciejkowej Mamie DUUUUUUUŻO ZDROWIA I SAMYCH RADOŚCI http://www.galeriapodaniolami.pl/zdjecia/20070806183947.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts