Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ivonesca - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

No muszę to samo napisać: cudne ma usteczka ten Twój maluszek! :D

A oczka jakie śliczne! :o

No, no, będa panny za nim sznurem szły... :lol:

Jak je i nie płacze to i tak super jest - mój starszy jadł i wrzeszczał na zmianę... :lol:

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ivonka

A może po prostu Wy macie teraz więcej czasu i wiecie, że każdy etap szybciutko mija więc i z większą cierpliwością się Maciusiowi poświęcacie? :wink:

Usteczka ma zachwycające! :lol:

I przepięknie wyglądacie!!! :lol:

dziękujemy :-)

ale z cierpliwością to u mnie teraz chyba gorzej :-?

witajcie :-)

Maciek je, je, je i je....w międzyczasie CZASAMI śpi :roll:

w nocy rekord spania to 3,5 godziny....i jedzonko ...i znów 3,5 godziny....a w gorszym wypadku nawet 2 ;-) tak że niewyspana jestem w zasadzie cały czas ;-)

dziś kończy 4 tygodnie, wczoraj byliśmy u pediatry - waga 4700g :o coś nie podobał się lekarce kolor skóry, jest jeszcze lekko żółta a juz nie powinna :-( ...w przyszłym tygodniu idziemy do kontroli

Ivo to i tak macie szczęście :wink: . Hihhi ja tak miałam przy drugim. Ciągle jadł i jadł, gdy już wydawało mi się, że najedzony i uśnie na dłużej, on po chwili znów dziób otwierał :roll: ...

Waga imponująca, Maciuś uroczy, mamusia też super się trzyma i oby tak dalej :D

witajcie :-)

Maciek je, je, je i je....w międzyczasie CZASAMI śpi :roll:

w nocy rekord spania to 3,5 godziny....i jedzonko ...i znów 3,5 godziny....a w gorszym wypadku nawet 2 ;-) tak że niewyspana jestem w zasadzie cały czas ;-)

dziś kończy 4 tygodnie, wczoraj byliśmy u pediatry - waga 4700g :o coś nie podobał się lekarce kolor skóry, jest jeszcze lekko żółta a juz nie powinna :-( ...w przyszłym tygodniu idziemy do kontroli

Ivo to i tak macie szczęście :wink: . Hihhi ja tak miałam przy drugim. Ciągle jadł i jadł, gdy już wydawało mi się, że najedzony i uśnie na dłużej, on po chwili znów dziób otwierał :roll: ...

Waga imponująca, Maciuś uroczy, mamusia też super się trzyma i oby tak dalej :D

no to wiesz o czym mówię :lol:

skóra nie jest już żółta - hurra! waga 5100g :o

• 2 weeks później...