Ivonesca 11.12.2002 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Udało mi się zacząć.... zapraszam do uwag,komentarzy i w ogóle odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 11.12.2002 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 No nareszcie - witamy w klubie. Jednak zdecydowałaś się na pisanie dziennika. Zobaczysz jakie to fajne. Jak rozumiem masz teraz sporo do nadrobienia, więc nie przeszkadzam i czekam na więcej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 11.12.2002 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2002 Pisząc o "nadrobieniu" miałem na myśli zaległości w pisaniu dziennika - tj. doganianiu rzeczywistości (teraz masz 2001 rok ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.12.2002 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 am - muszę się przyznać że masz zasługę w tym że w ogóle zaczęłam a więc ruszam dalej.....może uda się dogonić rzeczywistosc juz dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 12.12.2002 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Mój małżonek któregos pięknego dnia przyjeżdża wieczorem do domu i pokazuje ogłoszenie w Auto Giełdzie ... Ivonesca - a wy na pewno szukaliście czegoś do zamieszkania? No no - zapowiada się ciekawie. Macie szczęście, że taki znajomy budowlaniec się znalazł... Czekam na teraźniejszość ...http://www.afternight.com/smiles/upsidedowna.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.12.2002 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2002 am - no cóż, nic nie poradze że nazwali to Auto Giełda, a teraz zamieszczają tam ogłoszenia wszelkiej masci a samochodu też szukalismy, ale za to nie w Auto Giełdzie ale to osobna historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 19.12.2002 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2002 Z tymi oknami połaciowymi to tak jest . My mielismy mieć jedno - mamy pięć. Mój brat jak zaczął wyliczać - to wyszło mu .. 17!! Też zejdą na ziemię i ostatecznie będzie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 10.01.2003 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2003 Ivonesca - a co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.01.2003 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 witaj am - dzięki za doping. Jeszcze nie otrząsnęłam się z poswiątecznej przerwy, ale mam nadzieję że wkrótce będzie ciąg dalszy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.01.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 IVONESCA.. CZEKAM NA CDN.... POZDRAWIAMTESKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 29.01.2003 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2003 (zakładam, ze mężowi nic poważnego się nie stało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.01.2003 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 am- na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo. On caly (jedynie blizny sie ostaly) i gosciowi z naprzeciwka tez nic sie nie stalo, a 2 samochody do kasacji. W kazdym badz razie jak bylo mu juz lepiej to mowil:- no...... nie dojechalismy do Francji, ale Lazurowe wybrzeze i tak mialem (w szpitalu, na intensywnej terapi byly niebieskie kafelki na scianach i podlodze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 30.01.2003 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Pozdrawiam ciepło, zdrówka mężowi (i Tobie oczywiście) życzę i czekam na dalszy ciąg! A. PS Czy to zawsze w ramach naturalnej selekcji, na początku budowy musi się coś pochrzanić? Nie dajcie się! Oby do przodu! [ Ta wiadomość była edytowana przez: Alicjanka dnia 2003-01-30 18:19 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.01.2003 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 Alicjanka - dzięki za pozdrowienia. Rzeczywiscie tak to jakos się składa, że początki są trudne. Chyba tak jest ze wszystkim. Szkoda tylko,że czasem musi zaczynać się dramatycznie. Ale wszystko jest już teraz OK. Budowa idzie do przodu - wyprzedzając dziennik powiem Ci, że kładą dachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 07.02.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Ivonesca - napisz coś wiecej o tych negatywnych opiniach o bramach Hormann - własnie o takiej myślę. Dlaczego wybraliście inną ? Okna Ferno ? - a rozumiem, to stan z Grudnia 2003 Ciekawe - też mysleliśmy o pokoju dla gości ale zrezygnowaliśmy, za co niektórzy w rodzinie się oburzają do dzisiaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.02.2003 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 am - naczytałam się o bramach Hormann na forum - fakt opinie były różne, czasem sprzeczne, ale czasem bramy skrzypiały i ciężko chodziły. Poza tym nasz kierownik budowy widział ją na kilku budowach w praktyce i podobno maja źle zrobione uszczelnienia i bardzo wieje bokami bramy. co do okien - tak to oczywiscie wersja z grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 18.02.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 24 000 za okna ??!! a możesz napisać jakie i ile ich będziesz mieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.02.2003 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 dobrzykowice - okna standard 1,1 - 13 okien (16000), do tego okiennice do 7 okien (7800) i drzwi zewnetrzne (3500) - do tego upust i VAT i w sumie tyle wyszlo. Inaczej - jak przeliczylam 708PLN netto za 1m2. Wiem - troche przyszalelismy, szczegolnie z okiennicami, ktore w pierwotnej wersji mialy byc montowane dużo pozniej...mąż też marudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.02.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 hmm tak czy siak (pomijając nawet okiennice) to sporo, no ale chyba są tego warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.02.2003 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 dobrzyku - mam nadzieję, że będziemy zadowoleni z tych okien conajmniej jak Alicjanka oczywiscie zapraszam na oglądanie okien, jak tylko zamontują. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts