Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chudne za szybko-wisi mi skóra!!!!!

AGNIESZKA31

Recommended Posts

Dziewczyny ratunku.Kupiłam sobie zioła pewnego księdza K :wink: ,no i rewelacja.Chudne 4 kilo w tydzień,ALE.....SKÓRA MI NIE NADAŻA.CO ROBIĆ??CZYM SMAROWAĆ???Robie masaże ,ale cos by jeszcze wetrzeć żeby sie skóra sie kurczyła.To niesprawiedliwe ,miałam byc ładniejsza jak schudne a zaczynam przypominac takiego psa co ma za duzo skóry :( :( jak sie nazywa shar-pey ??

• Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mój kolega ma założoną obejme na żołądek. Opercje miał robioną, gdy był przed 30tką i ważył ok. 180kg (przy ok 1,90 m wzrostu). Bardzo szybko zszedł do wagi ok. 80 kg (teraz waży ciut więcej). Nie musze pisać jak wyglądała jego skóra. Po ok. dwóch latach od pierwszej operacji miał mieć drugą - plastyczną, usuwającą jej nadmiar. Okazała się jednak ona niepotrzebna, bo skóra sama się naciągneła (nie wiem, czy coś na to stosował).

PS. Koszt operacji założenia obejmy wynosi 6000euro (w klinice w Hamburgu) i mniej więcej podobna jest kwota za operacje plastyczną. Przy jego pierwotnej wadze musiał wręcz błagać lekarza, aby zakwalifikowali go na opercje (bo miał ja za niską).

Ale ja nie namawiam Ciebie na operacje. Jeśli masz tyle lat ile sugeruje nick, to myśle że skóra się sama naciągnie. Kobiety sa chyba do tego bardziej przystosowane od facetów (ciążą).

Druga sprawa, to taka, że takie szybkie chudniecie nie jest zdrowe. Chudniesz tak szybko, bo tracisz głównie wode.

pozdrawiam

Konrad

Agniesia trzym się, a skóra dojdzie do siebie nie martw się 8) Pisz tu o swoich osiągnięciach! Będzie to działało "budująco" na innych :D

Znacie ten kawał, jak facet odchudził się pokaźnie, a skóra telepała się po podłodze. Poszedł do lekarza, a lekarz zalecił mu masaż z dołu do góry, aż do głowy, a na czubku głowy skórę miał zawiązać sznureczkiem. Facet postąpił zgodnie z zaleceniami lekarza i wiecie z czego miał krawat po szyją !? 8)

mam nadzieje ,że nie bedzie to reklama,kupiłam zioła w tabletkach Ksiedza Klimuszo,http://www.klimuszko.pl stosuje tydzien,pisze ze to należy traktowac jako lekarstwo na problemy z trawieniem.Widocznie z moja przemiana materii było cos nie tak bo straciłam teraz apetyt na słodycze,brzuch mi nie nadyma sie po każdym posiłku ogólnie czuje sie lekko.No i nie mam zadnych biegunek jak po tych herbatkach na odchudzanie.Jedyny skutek uboczny to czeste :oops: sikanie :oops: Mam nadzieje ,ze systematyczna kuracja poprawi mi trawionko ,choć własciwie teraz to nie ma co trawić-jesc mi sie nie chce.Moge spokojnie robić zakupy ,wolniutko przygotowywać kolacje a nie jak do tej pory rzucałam sie na wszystko po przyjsciu z pracy bo mi głód oczy przesłaniał.Czytałam że klimuszko był znanym zielarzem i wielu osobom pomógł nie tylko na otyłosc.Zobaczymy,pozyjemy.