Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chudne za szybko-wisi mi skóra!!!!!

AGNIESZKA31

Recommended Posts

• Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mam nadzieje ,że nie bedzie to reklama,kupiłam zioła w tabletkach Ksiedza Klimuszo,http://www.klimuszko.pl

nie, skąd, to żadna reklama ;) :)

Kurcze ale naprawdę nie chce się jeść??? Ja uwielbiam jeść. Nie z głodu, ale to takie pyszne wszystko jest przecież :-? A poranek bez czekolady jest porankiem straconym ;)

Marta serio .pierwsze trzy dni zero efektu ale teraz to nie jestem głodna.Zupełnie.A tez lubie pierożki,goloneczki,sałatki w majonezie a wieczorkiem na łózeczku z mezulkiem czekolada ,orzeszki ....A teraz jedyna rzecz jaka mi smakuje to kawa,jajka,galaretka z kurczaka.Słodycze??--Wole nektarynki.No i jeszcze jedna rzecz--piekielnie mocno wierze w zioła bo moja babcia leczyła nas sokami z malin,herbatkami z lipy,miety melisy i zawsze pomagało.To moze wreszcie zrzuce te cholerne 10 kilo zaczne sexi wyglądac w obcisłych dzinsach.

Kroyena ty to potrafisz człowieka pocieszyć :evil: A moze lepiej napisz ,ze kobitki z kragłosciami są sexi i nie powinnam sie odchudzać? :wink: Albo ,ze wieszaki do szafy??Cholerka ja naprawde sie ciesze,że chudne ...moze jest na świecie kilka kobitek którym sie udało schudnąc i zachowały wage--kosztem wyrzeczeń napewno ale moze sa takie???/

Przemoc w rodzinie. :o :o

No, skoro tak to wszystko zależy od twojego samopoczucia, to może więcej masaży u prawowitego.

A i za bardzo go nie odpytuj bo on na zawał ze stresu ci zejdzie, przecież cokolwiek by nie powiedziałi tak źle.

PS. Znowu sięprzymierzasz do latania po urzędach? :roll: :p 8)

Kurcze ale naprawdę nie chce się jeść??? Ja uwielbiam jeść. Nie z głodu, ale to takie pyszne wszystko jest przecież :-? A poranek bez czekolady jest porankiem straconym ;)

czy masz zagubiona siostre Marta? :o

to ja bym byla :-? , najbardziej lubie wedlowska nadziewana czekolade i Ptasie Mleczko :oops:

czekolada z rana smakuje jak smietana

w poludnie jak chleb pachnie cudnie

a wieczorem ...zapomnialam(moze na pamiec szkodzi) :lol: :lol:

Agnieszka trzymam kciuki za Ciebie , ale naprawde nie moge uwierzyc , ze jesc sie nie chce :lol:

rrmmi narazie ten stan trwa..oby taki pozostał.Tak by mi sie marzył płaski bruszek jak w latach młodości :D Byłąm taka sucha jak patyk 48-49 kilo .Zostawiłam sobie jedną miniówke na pamiatke z tamtego okresu--na udo jedno moge sobie wciągnąć . :roll: Fakt w tym okresie mojemu męzowi moje wystające żebro myliło sie z piersią :oops: ale jak ciuchy na mnie leżały marzenie-poprostu cudownie wszystko pasowało.Cholera a teraz to musze sie wciągać ,wypinac i cholera wie co jeszcze.Hmm widziałam takie pasy wyszczuplając0-odchudajace ,ciekawe czy to pomaga.

:D :lol: :D

Gdzie te czasy co jak człowiek zaległ na plaży to musiał rencamy trzymać majtki na kościach biordowych ,bo mu odstawały niczym namiot pokazując ciekawsze strony owłosienia.. :oops: :lol: ?

Nie ważne ile spadniesz , ważne jak lepiej będziesz się czuła , pół numeracji czy 1/58 , byle by nie tyle co do tej pory.. :D

Każde drgnienie wagi przyczynia się do euforii przekładającej się na całość całości.

I nie słuchaj Kroyeny :D

Zazdrościuch , nałogowo przywykły do klepania się po pępku :D

( poddaje się poddaję, Kroyena nie zabijaj :lol: )

A okrągłe jest piękne, zwłaszcza jak to okrągłe jest ciepłym kochaniem :oops:

Obyś nie zamieniła się w podeschniętą zwiotczałą witkę...bo to bywa zaraźliwe w stosunku do niektórych części ciała małżonka.. 8) 8)

Ziabuś, jabym mógł sięgnąć do pępuszka to bym się klepał, niestety Bozia za krótkie rączki dała. :cry:

Aga, jak jest zarażliwe to zacznij odchudzać małżowinka. Ciekawe co powie jak ty mu na obiad rzucisz hasło z misji:

"Weź pigułkę. Weż pigułkę." :roll:

Pewnie sprawdzi czy nie za słona. Bo pigułka też może być za słona. :roll: :-? 8)

czy masz zagubiona siostre Marta? :o

to ja bym byla :-?

Kto wie :roll: W sumie to nie jest niemożliwe :) A macie tam wedlowskie? Bo jak nie, to podeślę. Bo ptasie mleczko=wedlowskie. Kurcze lecę do sklepu! Agnieszka może jednak się skusisz? Wredna baba ze mnie co? Ale to nie jest dobrze, jak skóra tak wisi!!! :-?

Marta u mnie w sklepie obok akurat jest promocja--Ptasie mleczko wedlowskie-8,80zł :D :D za pake.Ale ja jestem twardziel i zaraz sobie zamawiam ryz z podwójną porcją surówek :D :D A na deser dwie nektarynki.Dzisiaj rano mój powsciagliwy maz stwierdził-przytulajac sie-hmmm schudłaś.O mało sie nie spóżniłam do pracy. :oops: :oops: Nie wolno tak do mnie mówić-hihihihi bo mie to podnieca :D :D :D :wink: