Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chudne za szybko-wisi mi skóra!!!!!

AGNIESZKA31

Recommended Posts

• Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to ja też chyba się skuszę na tego klimuszko

tak 4 kilo mniej by się przydało

ale nie mogę się ograniczyć w słodyczchach, właśnie zjadłam batonika czekoladowego

jak siedzę w dżinasach to trochę mi nad paskeim wystaje.................... :oops: fałda albo opona ( nazewnictwo wedle uznania)

Aga, jak jest zarażliwe to zacznij odchudzać małżowinka. Ciekawe co powie jak ty mu na obiad rzucisz hasło z misji:

"Weź pigułkę. Weż pigułkę." :roll:

Pewnie sprawdzi czy nie za słona. Bo pigułka też może być za słona. :roll: :-? 8)

Kroyena oddałabym chyba wszystkie palce u lewej ręki za taka figure i przemiane materii jak mój meżulek.On je własciwie trzy obiady dziennie,wieczorem opycha sie słodyczami a figura jak u Adonsa-to jest niesprawiedliwe. :evil: No i niestety nie tylko ja zauważam te kloryferki na brzuchu i urode brazylijskiego amanta-duzo młodsze też :-? :-? Ale co tam,jak sobie pójdzie do innej to trudno :( ,mam powodzenie u panów po 40 to sobie znajde bogatego staruszka i nie będe sie martwić czy mi na Czubatke wystarczy :wink: :wink:

Mijka zamawiałam na stronie.A co jem ??Własciwie codziennie to samo,rano kawa i bułka razowa z serem albo szynką czasem jajo,obiad to ryz i podwójny zestaw surówek,na kolacje zwykle jakas zupa,czasem jajecznica.W międzyczasie pije dużo niegazowanej wody,jem ulubione nektarynki i czasem gruszke.Wczoraj skusiłam sie na pierogi,ale zjadłam tylko trzy bo mnie zatkało.Własnie wróciłam od rodziców bo szykuje sie do robienia drogi i u nich jak zwykle w cholere mięcha było,pachniało cudnie a ja nie miałam ochoty.To u mnie naprawde dziwne,poszłam sobie na winogron i malinki.Cud poprostu. :o :o

Dziewczyny, dajcie sobie te zestaw ziol na odchudzanie zmieszac w aptece, podejrzewam, ze wyjdzie duuuuzo taniej, a efekt taki sam. Zestaw i proporcje podane sa na stronie. Ja juz sobie taka mieszanke zrobilam i pije, ale troche mi ten zapach korzenia lubczyka przeszkadza, da sie jednak przelknac.

Pozdrowienia

Gabriela ale ja kupiłam tabletki bo kiedy ja niby mam parzyć jakies mieszanki??Zaczynam prace o 8 kończe o 19 a czasem pózniej.Musze miec tabletki bo nie mam jak parzyć ziółek.Herbatke expressówke to jakos sie da.Dla zabieganych polecam tabletki a jak ktos ma odrobinke czasu to może sie bawic w parzenie i mieszanie.Dla mnie niestety fizycznie niemożliwe.

• 5 weeks później...
kurcze ja też chciałam sobie zamówić te zioła albo choć recepturę zaciągnąć aby w aptece mi sporządzili a tu strona mi się nie otwiera jak kliknę na polską mapkę. Proszę prześlijcie mi recepturę tego cuda i napiszcie mi ile kosztują te tabletki i herbatki bo nie mogę się dostać na tą stronę. PROSZĘ