AGNIESZKA31 23.09.2005 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Kroyena wypluj to w tej chwili!!!!!! Mam troje to wystarczy -bliżniaki to mnie wykończyły nerwowo a najmłodsza miss kończy mnie finansowo.Chociaż Cyganka mi wywrózyła czworo.Kto wie moze w nowym domku --tfu tfu tfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.09.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Taaa, 5 min. przyjemności, a za 8 miechów +20 kilo. Wiesz co Kroyena normalnie jestes straszny *marta* mam Ptasie Mleczko i czekolady wedlowskie , moze przez to mam.. hmm nadwage i opone , dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.09.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Aga ja ci motywację budowlaną podnoszę, a ty mnie dobrym smilem. No wiesz co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.09.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Aaa i jeszcze byłoby po problemiku z obwisłą skórą. Siame pliusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.09.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 No nie poleciała do apteki. Tak wiem, już nie żyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 23.09.2005 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Hihihi jako kobieta nowoczesna kontroluje przyrost naturalny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.09.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Taaa, 5 min. przyjemności, a za 8 miechów +20 kilo. (tylko) 5 min. powiadasz...., oj cienko, cienko Kroyena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.09.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 to ja też chyba się skuszę na tego klimuszko tak 4 kilo mniej by się przydało ale nie mogę się ograniczyć w słodyczchach, właśnie zjadłam batonika czekoladowego jak siedzę w dżinasach to trochę mi nad paskeim wystaje.................... fałda albo opona ( nazewnictwo wedle uznania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 24.09.2005 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Taaa, 5 min. przyjemności, a za 8 miechów +20 kilo. (tylko) 5 min. powiadasz...., oj cienko, cienko Kroyena oj zaraz sie rozpęta burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 24.09.2005 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Aga, jak jest zarażliwe to zacznij odchudzać małżowinka. Ciekawe co powie jak ty mu na obiad rzucisz hasło z misji: "Weź pigułkę. Weż pigułkę." Pewnie sprawdzi czy nie za słona. Bo pigułka też może być za słona. Kroyena oddałabym chyba wszystkie palce u lewej ręki za taka figure i przemiane materii jak mój meżulek.On je własciwie trzy obiady dziennie,wieczorem opycha sie słodyczami a figura jak u Adonsa-to jest niesprawiedliwe. No i niestety nie tylko ja zauważam te kloryferki na brzuchu i urode brazylijskiego amanta-duzo młodsze też Ale co tam,jak sobie pójdzie do innej to trudno ,mam powodzenie u panów po 40 to sobie znajde bogatego staruszka i nie będe sie martwić czy mi na Czubatke wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mijka 24.09.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Aga Ty zamawiałaś te tabletki poprzez tą stronę czy kupowałaś gdzieś u siebie na miejscu?? Co jesz na codzień, że aż tak szybko schudłas na tych tabletkach? Rozumiem, że efekt miesięczny Ty miałaś w tydzień?? Ja potrzebuję zrzucić 4-5 kg z oponki i nóg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 24.09.2005 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Mijka zamawiałam na stronie.A co jem ??Własciwie codziennie to samo,rano kawa i bułka razowa z serem albo szynką czasem jajo,obiad to ryz i podwójny zestaw surówek,na kolacje zwykle jakas zupa,czasem jajecznica.W międzyczasie pije dużo niegazowanej wody,jem ulubione nektarynki i czasem gruszke.Wczoraj skusiłam sie na pierogi,ale zjadłam tylko trzy bo mnie zatkało.Własnie wróciłam od rodziców bo szykuje sie do robienia drogi i u nich jak zwykle w cholere mięcha było,pachniało cudnie a ja nie miałam ochoty.To u mnie naprawde dziwne,poszłam sobie na winogron i malinki.Cud poprostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 24.09.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Dziewczyny, dajcie sobie te zestaw ziol na odchudzanie zmieszac w aptece, podejrzewam, ze wyjdzie duuuuzo taniej, a efekt taki sam. Zestaw i proporcje podane sa na stronie. Ja juz sobie taka mieszanke zrobilam i pije, ale troche mi ten zapach korzenia lubczyka przeszkadza, da sie jednak przelknac.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 24.09.2005 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Gabriela ale ja kupiłam tabletki bo kiedy ja niby mam parzyć jakies mieszanki??Zaczynam prace o 8 kończe o 19 a czasem pózniej.Musze miec tabletki bo nie mam jak parzyć ziółek.Herbatke expressówke to jakos sie da.Dla zabieganych polecam tabletki a jak ktos ma odrobinke czasu to może sie bawic w parzenie i mieszanie.Dla mnie niestety fizycznie niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 24.09.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 O.K. zgadzam sie, ja tez pracuje, ale parze sobie herbatke tylko raz dziennie, duzy pollitrowy kubek albo w domu albo w pracy, zaden problem. U mnie w pracy istnieje taka mozliwosc. Ale nie pije jej wieczorem, bo wtedy noc z glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 25.09.2005 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 A dlaczego noc z głowy???rewolucja żołądkowa czy bezsenność?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 25.09.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Siusiac sie chce czesciej, trzeba wstawac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.09.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Sisiać się chce, akurat, jak tam korzeńlubczyka to pewnie że noc z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 26.09.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 He, he, he... jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 26.10.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 kurcze ja też chciałam sobie zamówić te zioła albo choć recepturę zaciągnąć aby w aptece mi sporządzili a tu strona mi się nie otwiera jak kliknę na polską mapkę. Proszę prześlijcie mi recepturę tego cuda i napiszcie mi ile kosztują te tabletki i herbatki bo nie mogę się dostać na tą stronę. PROSZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts