_Beti_ 26.10.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 ok znalazłam strone ale receptury brak, po zatym w aptece można kupić herbatkę ojca Klimuszko za 6,50 czy to jet to samo co na stronie ? tylko w formie tabletek + heerbata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iw1719499402 05.12.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Od dawna tu nikt nie zagładał a mam nadzieję ze ktoś mi poradzi-mam za duzo 8kg(wrocic do wagi z przed lat,przed dzieciakami),nie obrzeram sie czekolada ale uwielllbbiam ciasta i małe kruche ciasteczka mojej Mamy.Pyyycha.I jak tu nie jeść. Chodze raz w tygodniu na basen,od września.a spodni roz 38 nadal nie moge dopiac A kiedyś pasowały. A dla tych co lubią i nie moga sie obejsc bez ptasiego mleczka polecam werję domową na chudym mleku.Robi sie migiem. Moze jaką głodówkę przed świetami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 05.12.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Napiszcie dziewczyny jak tam sytuacja po miesiącu? Jojo przyszło czy też efekt się utrzymuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.12.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Dziewczyny ratunku.Kupiłam sobie zioła pewnego księdza K ,no i rewelacja.Chudne 4 kilo w tydzień,ALE.....SKÓRA MI NIE NADAŻA.CO ROBIĆ??CZYM SMAROWAĆ???Robie masaże ,ale cos by jeszcze wetrzeć żeby sie skóra sie kurczyła.To niesprawiedliwe ,miałam byc ładniejsza jak schudne a zaczynam przypominac takiego psa co ma za duzo skóry jak sie nazywa shar-pey ?? a podaj skad te zioła tez potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts