Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

rezonans magnetyczny a klaustrofobia

smutna lidka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj Lidzia duza babka z ciebie dasz rade, pokonasz strach.

A ja musze mojemu 4 - ro latkowi zrobic rezonans kregoslupa ( potencjaly wywolane ) ma byc podlaczony do urzadzenia poprzez czujniki poprzyczepiane na calym ciele i ma sie przez 40 minut nie ruszac :o nie wyobrazam sobie on minuty nie potrafi sie nie ruszac .

Mielismy juz to zrobic jak mial 2 lata ale lekarz stwierdzil ze to nie bedzie mozliwe i powiedizal ze poczekamy az bedzie starszy , no i czas nadchodzi a on jeszcze bardziej ruchliwi niz kiedys jest.

Widzisz Lidka, to jest wyjście: skieruj mysli na piwko, pełne czy też po wypadku, w pierwszym przypadku myśli przyjemne, w drugim tragedia wielka, ale grunt, że nie strach. I po problemie. Wydrukuj se to zdjęcie i zabierz ze sobą. A może chcesz, żebyśmy tam z piwkiem wpadli co? Zjazd forumowy w klinice przy piwku.

Lidko , dasz rade , powiedz kiedy idziesz na badanie , to bedziemy myslami z Toba :D

Dla rozweselenia i wsparcia , powiem Ci , ze nie bylam lepsza .

Tak sie cala trzeslam przed badaniem , ze nawet dostalam asyste , mlody hindus (LEKARZ OCZYWISCIE) cala godzine trzymal mnie za reke .

Z tego trzesienia badanie by nie wyszlo :D :D

Nie jestes sama w tej panice .

Rezonans będzie kiedy satysfakcjonująco spełni się barter "centymerty za magnetyzm", dokonany mam nadzieję niekoniecznie w ramach romansu i niekoniecznie pod kocem, a moja klaustrofobia, po wnikliwej analizie uzyskanej przeze mnie tą drogą info o liczbie w/w jednostek, nie powie: "hehe! co to to nie" - taki to miszung.