AGACIK 21.09.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 niedawno wybudowałam na działce przydomową oczyszczalnie ścieków niestety przed montażem nikt mnie nie poinformował że bedę potrzebowała zabezpieczyć kanał do wybierania ścieków teraz mam problem zbiornik jest plastikowy więc nie mogę go pokryć betonem potrzebuję plastikowej studzienki zabezpieczajacej niestety nie mam pojęcia gdzie takie cudo zdobyć może ktoś wie gdzie można ją kupić lub wie o innych sposobach zabezpieczenia takiej oczyszczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 27.09.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 niedawno wybudowałam na działce przydomową oczyszczalnie ścieków niestety przed montażem nikt mnie nie poinformował że bedę potrzebowała zabezpieczyć kanał do wybierania ścieków teraz mam problem zbiornik jest plastikowy więc nie mogę go pokryć betonem potrzebuję plastikowej studzienki zabezpieczajacej niestety nie mam pojęcia gdzie takie cudo zdobyć może ktoś wie gdzie można ją kupić lub wie o innych sposobach zabezpieczenia takiej oczyszczalni zapytaj w hurtowni , która prowadzi oczyszczalnie i drenaże . w takiej też kupiłem właz do mojej oczyszczalni . zobacz : http://pslawomir.photosite.com/ pod tymi kwiatami jest ten wlaz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts