Ewunia 02.11.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 kto?nie mam czasu doczytywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.11.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 jakis klonik napisał ze ma bana i to najbardziej zasłuzonego na tym forum chciałem spytac z ciekawosci czemu tak mysli , ale Admin był szybszy ps. cosik mi sie wydaje zesmy w jednakowym czasie bana dostali i cholera wie za co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.11.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 chciałem spytac z ciekawosci czemu tak mysli , ale Admin był szybszy : Bo stare powiedzenie mowi : curiosity kill the cat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.11.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 chciałem spytac z ciekawosci czemu tak mysli , ale Admin był szybszy : Bo stare powiedzenie mowi : curiosity kill the cat As blind as a bat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitooo 03.11.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 jakis klonik napisał ze ma bana i to najbardziej zasłuzonego na tym forum chciałem spytac z ciekawosci czemu tak mysli , ale Admin był szybszy ps. cosik mi sie wydaje zesmy w jednakowym czasie bana dostali i cholera wie za co ? Gościu co za niby KLONIK ??? A bana dostał bo był niegrzeczny a admin miał na niego oko. Zresztą na Ciebie też ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vitooo 03.11.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 A i jeszcze pytanie do Admina ? Dlaczego mi się kasuje wpisy co?Przecież nie łamiem regulaminu i jesdem wporzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.11.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 my tu se gadu gadu , a Lafcadia dalej niet a moze mu sie Forum znudzilo i juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.11.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 a skąd wiesz, że go tu nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.11.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 a skąd wiesz, że go tu nie ma? nie wiem , alez skad , pytam tylko , bo mi Go brak, na mojej liscie lubianych byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 09.11.2005 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Śliczna rrmi ! NA TO CZEKAŁA CAŁA POLSKA !!! Muszę się zorientować co się tu działo jak mnie nie było. A swoją drogą to niespecjalnie tęskniliście (poza rrmi oczywiście) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.11.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 O Lafcadio, a może tak na RW wlecisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.11.2005 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Lafek obal plotki i niedomowienia ps .ja nie sliczna , ja tylko urocza jestem , tak po prostu http://www.gify.biz/gify%20rozne/gify%20buzki/sm-a__55_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 10.11.2005 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 Lafek obal plotki i niedomowienia ps .ja nie sliczna , ja tylko urocza jestem , tak po prostu http://www.gify.biz/gify%20rozne/gify%20buzki/sm-a__55_.gif Urocza rrmi jakie znowu plotki i niedomówienia powstały wyjaśnij mi proszę bliżej bo ja prosty chłop i mnie trzeba łopatologicznie kawę na ławę ja wszystko chętnie obalę szczególnie w tak miłym towarzystwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 10.11.2005 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 musiałem troszkę posprzątać i odkurzyćfotografie rodzinnebo pod moją nieobecność straszny burdel tu się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 17.11.2005 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2005 znowu wcieło zdjęcia rrmi musi mieć wielkie plecory no trudno ci co chcieli już widzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts