Fiołka 21.09.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 wiele osob pisuje, czytuje od dawna forum, tak wiec uważam, ze nicki sie znaja jak łyse konie ...to wpadło mi do głowy załozyc watek pt: Plotki i ploteczki o forumowiczach . Co wy na to? Bo ja własnie sie dowiedziałam, ze Hause jest zakochany w Mimi i stad jego ataki na Mimi a z kolei Joschi jest zafascynowana Hausem i nie podoba sie jej, ze to Mimi a nie ona, jest w centrum uwagi ( ot zazdrosc ludzka rzecz) i przystapiła do ataku - równiez na Mimi! Tego niusa to wrzuciłam na ten moj nowy watek...aczkolwiek juz sama nie wiem czy to tylko plotki bo sami wiecie w kazdej plotce cos jest...a moze to jednak prawda i dlatego: NIECH ŻYJE MILOSC DO MIMI, HAUSA, YOSCHI! P.S. aj aj ...i teraz sie wyda, że FIOŁKA TO NAJWIEKSZA PLOTKARA NA FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.09.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Z tymi 39 postami. Fiołka plotki to się uprawia na privach i zwykle swędzące paliuchi się trzyma na wodzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.09.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Bo ja własnie sie dowiedziałam, ze Hause jest zakochany w Mimi i stad jego ataki na Mimi a z kolei Joschi jest zafascynowana Hausem i nie podoba sie jej, ze to Mimi a nie ona, jest w centrum uwagi ( ot zazdrosc ludzka rzecz) i przystapiła do ataku - równiez na Mimi! -Lawendę już mimi posyłał i o zdjęcia prosił, więc coś w tej plotce jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.09.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Ja słyszałem ze : Majka rozpieła bluzke na ulicy , Kroyena jadąc sie zagapił i walnąl w stojące auto Lufka ktory czyscil elektryczna szczoteczką zeby i se rozwalił przez to szczene , energicznym szarpnieciem otworzyl drzwi na ktore wpadł hałsik z mimi pedzacym na tandemie to była masakra ....mimi wyrzucona niczym z procy wpadla na joshi , hałsik spadł 20metrow dalej za znakiem nakazu skretu w prawo i wladował sie prosto smutnej lidce pod kołderke ..mial pecha bo wrocil jej merytoryczny mąż ponury ....no i własnie co zrobil ponury ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.09.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Zawsze można podciągnąć pod Regulamin. Na ten przykład jakim materiałem budowlanym przygnieść ogon starej, wyleniałej (ponad 1160 łatek) kici? Jest o budowie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 21.09.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 ...załozyc watek pt: Plotki i ploteczki o forumowiczach . Co wy na to?... TAK! TAK! TAK! ja na Forum tylko po ploty przychodzę [nie dla budownictwa przecież ] dlatego czytanie zaczynam i kończę na Uwagach, czyli dziele plotkarsko - technicznym genialny pomysł, szkoda tylko że Redakcja NIGDY się na to nie zgodzi , chyba że będzie chciała zwiększyć do 50 liczbę etatów w dziale ds banów i ostrzeżeń no ale cóż, pomarzyć nie zaszkodzi [zwłaszcza, że ja nigdy nic nie wiem, bo moi kochani Współpisacze [:***] nie znają kompletnie żadnych plotek. Żadnych. Sa kompletnie zieloni. I w dodatku plotami niezainteresowani. Dlatego nie plotkuję, bo nie mam Z KIM (: Tylko dlatego ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.09.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 sądzisz, że biust mam tak powabny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.09.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 spytaj sie kroyeny ...przeca to on filował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 21.09.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 sądzisz, że biust mam tak powabny ja słyszałam, że biuścik masz ekstra [i to z kilku źródeł ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.09.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Zawsze można podciągnąć pod Regulamin. Na ten przykład jakim materiałem budowlanym przygnieść ogon starej, wyleniałej (ponad 1160 łatek) kici? Jest o budowie czy nie? Kozak herbu kroje, ofiaro wypedzen ( z knajpy nad ranem ) uwazaj zebys se cosik innego przez pomyłke nie przyczas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 21.09.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Ja słyszałem ze : Majka rozpieła bluzke na ulicy , Kroyena jadąc sie zagapił i walnąl w stojące auto Lufka ktory czyscil elektryczna szczoteczką zeby i se rozwalił przez to szczene , energicznym szarpnieciem otworzyl drzwi na ktore wpadł hałsik z mimi pedzacym na tandemie to była masakra ....mimi wyrzucona niczym z procy wpadla na joshi , hałsik spadł 20metrow dalej za znakiem nakazu skretu w prawo i wladował sie prosto smutnej lidce pod kołderke ..mial pecha bo wrocil jej merytoryczny mąż ponury ....no i własnie co zrobil ponury ? potwierdzam bo to było obok mojego sklepu................Majka właśnie wychodziła odemnie bo mierzyła bardzo seksowną bieliznę i dobierała pod jej kolor futro.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiołka 21.09.2005 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Z tymi 39 postami. tak moj watek skomentował kroyena a ja nawet nie wiedziałam ze 39 postów wysmarowałam oj...to ten 40 ...brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.09.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Paty, jak to była bielizna z tej kolekcji playboya co to ją M. reklamował to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.09.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 bo wrocil jej merytoryczny mąż ponury ....no i własnie co zrobil ponury ? Jak to co zasmial sie Majce prostw w twarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.09.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 ...czychając na nią pod brzozą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 21.09.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Paty, jak to była bielizna z tej kolekcji playboya co to ją M. reklamował to może być. a tego numeru to ja nie ogądałam.......... ale uwież mi seksowna .....oj jak seksowna.......... i jeszcze pończochy do tego mierzyła............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.09.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 i jeszcze pończochy do tego mierzyła............ Czyzby chciala sie spodobac selimmowi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 21.09.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.09.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 sądzisz, że biust mam tak powabny ja słyszałam, że biuścik masz ekstra [i to z kilku źródeł ] też Cie kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.09.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Nie wiedziałam, że plotka może podbudować moje ego Od razu poczułam sie mlodsza, zgrabniejsza, piękniejsza.................... Jedynie nie wiem, dlaczego mój merytoryczny mąż miał mi się zaśmiać w twarz, skoro nowe pończochy miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts