Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Proponuje nowy wątek- PLOTKI I PLOTECZKI

Fiołka

Recommended Posts

:D wiele osob pisuje, czytuje od dawna forum, tak wiec uważam, ze nicki sie znaja jak łyse konie ...to wpadło mi do głowy załozyc watek pt: Plotki i ploteczki o forumowiczach . Co wy na to?

Bo ja własnie sie dowiedziałam, ze Hause jest zakochany w Mimi i stad jego ataki na Mimi a z kolei Joschi jest zafascynowana Hausem i nie podoba sie jej, ze to Mimi a nie ona, jest w centrum uwagi ( ot zazdrosc ludzka rzecz) :D i przystapiła do ataku - równiez na Mimi!

Tego niusa to wrzuciłam na ten moj nowy watek...aczkolwiek juz sama nie wiem czy to tylko plotki bo sami wiecie w kazdej plotce cos jest...a moze to jednak prawda

i dlatego:

NIECH ŻYJE MILOSC DO MIMI, HAUSA, YOSCHI!

P.S. aj aj ...i teraz sie wyda, że FIOŁKA TO NAJWIEKSZA PLOTKARA NA FORUM :D

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bo ja własnie sie dowiedziałam, ze Hause jest zakochany w Mimi i stad jego ataki na Mimi a z kolei Joschi jest zafascynowana Hausem i nie podoba sie jej, ze to Mimi a nie ona, jest w centrum uwagi ( ot zazdrosc ludzka rzecz) i przystapiła do ataku - równiez na Mimi!

-Lawendę już mimi posyłał i o zdjęcia prosił, więc coś w tej plotce jest :lol:

Ja słyszałem ze :

Majka rozpieła bluzke na ulicy , Kroyena jadąc sie zagapił i walnąl w stojące auto Lufka ktory czyscil elektryczna szczoteczką zeby i se rozwalił przez to szczene , energicznym szarpnieciem otworzyl drzwi na ktore wpadł hałsik z mimi pedzacym na tandemie :o to była masakra ....mimi wyrzucona niczym z procy wpadla na joshi , hałsik spadł 20metrow dalej za znakiem nakazu skretu w prawo i wladował sie prosto smutnej lidce pod kołderke ..mial pecha

bo wrocil jej merytoryczny mąż ponury ....no i własnie co zrobil ponury ?

...załozyc watek pt: Plotki i ploteczki o forumowiczach . Co wy na to?...

TAK! TAK! TAK!

ja na Forum tylko po ploty przychodzę [nie dla budownictwa przecież :lol: ]

dlatego czytanie zaczynam i kończę na Uwagach, czyli dziele plotkarsko - technicznym

genialny pomysł, szkoda tylko że Redakcja NIGDY się na to nie zgodzi :lol:, chyba że będzie chciała zwiększyć do 50 liczbę etatów w dziale ds banów i ostrzeżeń

no ale cóż, pomarzyć nie zaszkodzi :wink:

[zwłaszcza, że ja nigdy nic nie wiem, bo moi kochani Współpisacze [:***] nie znają kompletnie żadnych plotek. Żadnych. Sa kompletnie zieloni. I w dodatku plotami niezainteresowani. :o :cry: Dlatego nie plotkuję, bo nie mam Z KIM (: Tylko dlatego :oops: ]

Zawsze można podciągnąć pod Regulamin.

Na ten przykład jakim materiałem budowlanym przygnieść ogon starej, wyleniałej (ponad 1160 łatek) kici?

Jest o budowie czy nie? :roll:

Kozak herbu kroje, ofiaro wypedzen ( z knajpy nad ranem ) :lol: :lol: :lol:

uwazaj zebys se cosik innego przez pomyłke nie przyczas :wink:

Ja słyszałem ze :

Majka rozpieła bluzke na ulicy , Kroyena jadąc sie zagapił i walnąl w stojące auto Lufka ktory czyscil elektryczna szczoteczką zeby i se rozwalił przez to szczene , energicznym szarpnieciem otworzyl drzwi na ktore wpadł hałsik z mimi pedzacym na tandemie :o to była masakra ....mimi wyrzucona niczym z procy wpadla na joshi , hałsik spadł 20metrow dalej za znakiem nakazu skretu w prawo i wladował sie prosto smutnej lidce pod kołderke ..mial pecha

bo wrocil jej merytoryczny mąż ponury ....no i własnie co zrobil ponury ?

potwierdzam bo to było obok mojego sklepu................Majka właśnie wychodziła odemnie bo mierzyła bardzo seksowną bieliznę i dobierała pod jej kolor futro..............