lafcadio 22.09.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Ja słyszałem ze : Majka rozpieła bluzke na ulicy , Kroyena jadąc sie zagapił i walnąl w stojące auto Lufka ktory czyscil elektryczna szczoteczką zeby i se rozwalił przez to szczene , energicznym szarpnieciem otworzyl drzwi na ktore wpadł hałsik z mimi pedzacym na tandemie to była masakra ....mimi wyrzucona niczym z procy wpadla na joshi , hałsik spadł 20metrow dalej za znakiem nakazu skretu w prawo i wladował sie prosto smutnej lidce pod kołderke ..mial pecha bo wrocil jej merytoryczny mąż ponury ....no i własnie co zrobil ponury ? czyżby selimm był moim dentystą ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.09.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 aaaa, nie doczytałam kawałka................ "merytoryczny mąż Lidki zaśmiał mi się w twarz", ale i tak jest za skomplikowane, proszę o jakiś aneks lub odnośnik wprowadzający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 22.09.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 niusem dnia jest to że: kroyena się obnażył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.09.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Czego to sięnie robi dla publiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.09.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 bo wrocil jej merytoryczny mąż ponury ....no i własnie co zrobil ponury ? Jak to co zasmial sie Majce prostw w twarz... Joshi, modelowy przykład plotki Jedynie nie wiem, dlaczego mój merytoryczny mąż miał mi się zaśmiać w twarz, skoro nowe pończochy miałam Chyba z tej wirtualnej bigamii, w którą wpędziła mnie Joshi aaaa, nie doczytałam kawałka................ "merytoryczny mąż Lidki zaśmiał mi się w twarz", ale i tak jest za skomplikowane, proszę o jakiś aneks lub odnośnik wprowadzający Forumowy zły duch Selimm pobawił się w swata i pożenił mnie na podstawie deklaracji zgodności spojrzenia na otoczenie. Szybciorem, bo od zapowiedzi http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=702777#702777 do ślubu http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=709921#709921 minęły ledwie 4 dni Smutną Lidkę i Majkę za nieplanowane i niezamierzone wirtualne śluby oraz bigamię przepraszam Selimm, drugi minus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.09.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Ponury selimm nie jest minus, a tym bardziej drugi. On jest teraz ELYTA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.09.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 On wie za co ta matematyka. Adwokatura nam się rozwija, widać że były zmiany w korporacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.09.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 ponury to ty te minusy u admina załatwiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.09.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Skąd, mam własny ranking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.09.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 oj jakie stanowcze dementi i jeszcze dla kociaka minus hmm ale za to Majka... Paty, jak to była bielizna z tej kolekcji playboya co to ją M. reklamował to może być. no kto to jest ten M? od wczoraj non stop o nim rozmyślam i nic powiedzcie... plis bo oszaleję foty też mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.09.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 albo dajcie chociaż drugą literę [kto to widział, inicjały w dziale plotkarskim stosować ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 albo dajcie chociaż drugą literę [kto to widział, inicjały w dziale plotkarskim stosować ] Przecież o to się rozchodzi w plotkarstwie, mówisz M, puszczasz oko i każdy dopowiada sobie co mu pasi. I ploteczka sobie płynie wartkim strumieniem, czasem wraca, całkiem odmieniona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.09.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 albo dajcie chociaż drugą literę [kto to widział, inicjały w dziale plotkarskim stosować ] Przecież o to się rozchodzi w plotkarstwie, mówisz M, puszczasz oko i każdy dopowiada sobie co mu pasi. I ploteczka sobie płynie wartkim strumieniem, czasem wraca, całkiem odmieniona... oj Matka łatwo Ci mówić, ale ja całkiem głupiutka jestem i nie mam na tego M. żadnego pomysłu może coś dopowiesz, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.09.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 liduś, a ty nie prenuMerujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.09.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 liduś, a ty nie prenuMerujesz? ahaaa... dz :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.09.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 ojej, a ja jakoś tak cały czas obstawiałam, że to Mieczu jako model dorabia hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 oj Matka łatwo Ci mówić, ale ja całkiem głupiutka jestem i nie mam na tego M. żadnego pomysłu może coś dopowiesz, hę? Ani chybi jakiś hydraulik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.09.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Dlatego też co niektórzy poruszeni ową reklaMą i powtórkami "Hallo, hallo" po sąsiedzku wystawiają "Madonnę z jednym cycem". No co jest regulaminowo. Nawiązujemy do reklamy. Można przenieść do działu "Co w M. skomentuj", czy jakoś tak. Ale wtedy będzie na górnych wersetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.09.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Dlatego też co niektórzy poruszeni ową reklaMą i powtórkami "Hallo, hallo" po sąsiedzku wystawiają "Madonnę z jednym cycem". No co jest regulaminowo. Nawiązujemy do reklamy. Można przenieść do działu "Co w M. skomentuj", czy jakoś tak. Ale wtedy będzie na górnych wersetach. pewnie, że jest regulaminowo skoro nie czytuję poradników budowlanych [ że już o prenumeracie nawet nie wspomnę - cóż to w ogóle za pomysł ], to musieliście mi wytłumaczyć dz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.09.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 http://img367.imageshack.us/img367/9051/ponlidka0ai.jpg A jednak to prawda że ponury z lidka sie pobrali zobaczcie sami jacy są merytoryczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts