Paty 23.09.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 a teraz Wam pokarzę co Majka pokazała w Rekordzie Wpisów u nas wcale się tym nie chce chwalić....... nie wiem jak to ugryźć i zaznaczam to nie tę bieliznę kupiła u mnie.......... .... http://vesti.mt.net.mk/images/Sado_maso1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 23.09.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Paty To nadwyraz proste. Niemiecka Gredchen zaprasza Polskiego Hudraulika, żeby jej skontrolował przewymiarowane... ... kaloryfery. I co jest regulaminowo? Nawet zgodnie z ostatnim numerem specjalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 23.09.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 chciałem powiedzieć, że żadna Gretschen nie zapraszała mnie do kontroli silikonowych kaloryferów może to szkoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.09.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Hydraulik, a oże ty mało atrakcyjny rowek masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.09.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Dlaczego juz nie plotkujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.09.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Bo smród za duży. Albo komuś nie wystarcza wrażeń, albo snuje projekcje realizacji wyrwy konkretnego towaru na łykend. W dodatku ma niezły b....l w archiwum zdjęć i mu się mieszają własne foty ze zleceniami klientów Co do transwestyty - niestety, nie wierzę w reinkarnację Nawet cudzą. Zresztą... "Teatr Infantylny" wznowił spektakle po krótkiej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.09.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Zresztą... "Teatr Infantylny" wznowił spektakle po krótkiej przerwie widze wlasnie ponizej jakiegokolwiek poziomu , no ale trzeba by miec ten poziom coby z niego spasc ale Ponury ploteczki moga byc rozne , niekoniecznie o byle czym widzialam jak Sel za paprotka biegal cale rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.09.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 A co kicia moża chcieć od paprotki? Czy ktoś widział co kiecie robią z paprotkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts