Davemaster 21.09.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Witam czy któryś ze wspaniałomyślnych forumowiczów mógłby mi doradzić?Mam do remontu łazienkę ok 3 m2 i stary piecyk gazowy, który chciałbym wymienić na nowy (piec tylko do cwu). Z uwagi na powierzchnię pomieszczenia najlepiej, żeby był najmniejszy z możliwych... Mam wrażenie, że wszystkie Junkersy są dość duże, choć podobno niezawodne.Prawdę mówiąc nie znam innych firm, które oferują takie piece - na jakich można polegać?I jeszcze jedno - czy warto kupić taki z zamkniętą komorą? Jeżeli tak, czy są jakieś specjalne wymagania dotyczące kominów?Z góry serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Davemaster 21.09.2005 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Czy moZe ktoś użytkuje piecyk Vaillant turboMAG 11-2 PB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Davemaster 21.09.2005 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Czy moZe ktoś użytkuje piecyk Vaillant turboMAG 11-2 PB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts