monidare 21.09.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 prosze o rozwianie moich watpliwosci . czy murlata powinna stanowic jeden kawalek czy nie, czy murlata dlugosci okolo 15,80 m moze byc podzielona na dwa elementy i w takiej formie montowana na wiencu??? czy w przypadku platew powinien być jeden element, czy moze skladac sie z dwoch odcinkow??? wykonawca twierdzi ze murlate przy takich dlugosciach,zawsze montuje w dwoch elemntach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 21.09.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Może być w kawałkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.09.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 wykonawca ma rację - murłate możesz dzielić.płatew powinna stanowic jeden element od podpory do podpory. Jest też mozliwość łączenia z kilku, ale łączenie powinno być przeliczone przez konstruktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monidare 21.09.2005 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 do robert skitek:jezeli platew powinna stanowic jeden elemnt od podpory do podpory to jak mam to rozumiec??? mam dach dwuspadowy krokwiowo-jetkowy, w podstawie kwadratu 10 m*11,5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AEQ 21.09.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Oczywiście murłata może składać siez dwoch elementów.Problematyczny jest transport i montaż tak długiego elementu. Łączenie należy wykonywać na zakład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 21.09.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 do robert skitek: jezeli platew powinna stanowic jeden elemnt od podpory do podpory to jak mam to rozumiec??? mam dach dwuspadowy krokwiowo-jetkowy, w podstawie kwadratu 10 m*11,5 m platew przenosi obciązenia z krokwi. oparta jest na murach lub słupach. miedzy takimi podporami powinien byc to jeden element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 21.09.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 ja też mam murłatę łączoną na "schodek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monidare 21.09.2005 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 dziekuje za wyjasnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts