bobi70 21.09.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 witam!moze ktos ma doswiadczenia, ale naprtawde pozytywna.poszukuje pojedynczej lub kombinowanej z podkladu i nawierzchniowki powloki na stal do malowania z pedzla na kolor bialy.konstrukcja narazona na wilgoc i warunki dosc extremalne (profesjonalny tunel ogrodniczy). kiedys zastosowalbym Hamerite. ale uwazam ze ta farba zeszla na psy.moze potrafi mi ktos doradzic "cos" co mu sie naprawde sprawdzilo i jest trwale. koszty nie sa najistotniejsze. wazna jakosc. z gory wdzieczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 22.09.2005 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Ostatnio jak jeździłem ze schodami do malowania trafiłem do firmy robiącej różne akcesoria metalowe do ogrodów. Oni tez potwierdzili, ze Hammerite zszedł na psy. Stosuja obecnie emalię na rdzę produkcji bodajże Polifarbu (ale ręki sobie uciąć nie dam ) - stwierdzili, że jest o niebo lepsza i trwalsza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts