Ania i Mariusz 22.09.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Witam, wymieramy obecnie projekt, nie mamy wysokich wymagań, chcemy mieć 3 sypialnie i żadnego schodka. Wybrany przez nas projekt D12 muratora okazał sie nieekonomiczny, więc jakie projekty są tanie, na czym można zaoszczędzić, jaki wybrać dach, jakie fundamenty, strop itd. Nie mamy za dużo funduszy więc chcielibyśmy wybrać taki projekt, aby oszczędzać od samego poczatku. CZEKAMY NA DOBRE RADY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.09.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 - dom w kształcie prostokątu- bez podpiwniczenia- z prostym dwuspadowym dachem reszta to szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 22.09.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 ...- typowa stolarka drzwi i okien- odpowiednie wymiary elementów konstrukcyjnych (np. krokwie do ok. 7m, belki stropowe nie dłuższe niż chyba 6m, itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redii 22.09.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Ja polecam projekt D-09 z muratora, bo ja taki wybudowałem. Można go szybko i w miarę tanio wybudować, a w środku niema żadnych ścianek nośnych co umożliwia dowolne ustawianie ścian działowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Mariusz 23.09.2005 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 CZY TYM WSZYSTKIM PORADOM ODPOWIADAĆ MOŻE PROJEKT C06 MURATORA, CZY JEGO REALIZACJA BĘDZIE CHOĆ TROCHĘ TAŃSZA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts