woytek 22.09.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Troszkę pokombinowałem i mam kilkanaście skrzynek z sadzonkami, przykryte folią - trzmielina, derenie, pęcherznice, bluszcz hedera helix. Jak przechować zimą te skrzyneczki? /Nie mam piwnicy/.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 22.09.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 A czy już się ukorzeniły? Jeśli tak to wsadź je do gruntu. Jeśli nie masz jeszcze dla nich stałego miejsca to przesadź do doniczek i zakop w ziemi z doniczkami. Lekko okryj na zimę gałązkami lub torfem ewentualnie włókniną.Jeśli nie są ukorzenione to przezimuj je w domu na parapecie lub u zaprzyjażnionego ogrodnika w szklarni nawet zimnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 22.09.2005 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Dziękuję za odpowiedź, szklarnia zimna = garaż nieogrzewany? /czy chodzi raczej o wilgotność.../w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 22.09.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Dziękuję za odpowiedź, szklarnia zimna = garaż nieogrzewany? /czy chodzi raczej o wilgotność.../ w. Światło - chyba że masz garaż z oknami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 22.09.2005 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 z oknami uff. dziękuję piknie!w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 22.09.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 z oknami uff. dziękuję piknie! w. O podlewaniu też nie zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts