calibra2 22.09.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Witam.Czytam wasze wypowiedzi i są mi bardzo pomocne przy planowaniu budowy.Ostatnio przeczytałam o zbyt cienkim tynku, który standardowo kładzie sie na ocieplenie domu. Czy rozwiązaniem jest położenie grubszej warstwy tynku czy może zaproponujecie coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiolek 22.09.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 a czy to czasami nie ostatni tekst sponsorowany w muratorze ? coś innego to ściana 3W a poważnie to ja robię 2W , myślę że trzeba wszystko zrobić zgodnie ze sztuką. W przyszłości ewentualne uszkodzenia elewcji szybko naprawiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calibra2 23.09.2005 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 sztuka sztuką i na 2W kładzie się standardowo cienkowarstwowy tynk jak mam poprawiać co chwila to wolę położyć coś trwalszego tylko nie wiem co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 27.09.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Witam. Czytam wasze wypowiedzi i są mi bardzo pomocne przy planowaniu budowy. Ostatnio przeczytałam o zbyt cienkim tynku, który standardowo kładzie sie na ocieplenie domu. Czy rozwiązaniem jest położenie grubszej warstwy tynku czy może zaproponujecie coś innego ? Chyba nie czytasz wypowiedzi. Poczytaj duże opracowania w archiwum o wadach systemów ociepleniowych. Sa tam wstawione całe artykuły z dokładnym wyjaśnieniem. Tynk powinien mieć min. 2 mm, najlepiej 3 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts