emma1719500095 22.09.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Czy ktos z Was zna te firme (Inne Meble). Zna, tzn. uzywa (ł) i wie, na jakiej sa półce cenowej. Szukam wygodnych foteli i tam znalazlam cos, co ksztaltem mi pasuje (bern - fotel+pufa). Tylko zamiast kwiatow wolalabym kratke. Fotel taki pasuje mi do gabinetu/biblioteki. A moze znacie innych producentow foteli o podobnych kształtach? Klasyczne tzw. wypoczynki mnie raczej nie interesują. Bede wdzieczna za sugestie. Link do strony : http://www.innemeble.pl Niestety, jeszcze nie opanowalam opcji woklejania zdjec (ale przejrze forum - gdzies byl instruktaz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 22.10.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Sa to dosyc ladne meble w stylu kolonialnym, ale dosyc drogie. Wiekszosc w sklepie jest zestawionych z cegla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts