web 22.09.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Wiele osób pyta się czy jest możliwa zmiana nazwy użytkownika. Informujemy oprogramowanie na którym oparte jest to forum (phpBB) takiej funkcjonalności nie posiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 23.09.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 A szkoda Ja wprawdzie się o to nie pytałem, ale chętnie bym zamienił KAS 01 na KAS1 (bo wielu forumowiczów zwraca się do mnie KASO ). Samo KAS było już niestety zajęte (chociaż użytkownik ten nie napisał od 2001r ani jednego posta). pozdrawiam Konrad PS. KAS to moje inicjały (również nazwa mojej firmy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 No właśnie,szkoda.A mnie maz drogi tak zalogował(troche dla żartu) i wygląda,ze trzeba sie drugi raz zarejestrować .Moze takich jest więcej? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 08.12.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Ja też żałuję że nie mogę. Jestem wpisana jako Nika.j - zapomniałam wspisać męża, bo to właściwie on będzie szefował przy wszystkim, no chyba że do pisania dziennika zostanę jego sekreterką Jak w przyszłości dało by radę to proszę o informację !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts