Asia i Robert 20.04.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Co do okładki to macie rację odkąd jest składana to ciężko ją utrzymać na miejscu. Zagina się, gazeta wyślizguje się z rąk. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 20.04.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 mi te śmieciuchy przeważnie wypadają z worka i wyrzucam je ze złością, ... sa dla mnie antyreklamą....swoja droga mają je robic tekturowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 21.04.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 ja zawsze okładkę sklejam taśmą, a te fafluny z boku od razu odrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 ja zawsze okładkę sklejam taśmą, a te fafluny z boku od razu odrywam ja nie mam cierpliwosci zeby sklejac . obrywam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 23.04.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Hej, podoba mi się patent z taśmą dwustronną - może by tak Redakcja załączała do każdego numeru po 2 kwadraciki na zaklejenie okładki? Bo kiedyś wkurzały mnie zakładki reklamówki, ale teraz po prostu je amputuję i to mi się nawet podoba, taki rytuał... tylko szkoda tego papieru Może chociaż przy grzbiecie żeby miały taką perforację delikatną, celem łatwiejszego oderwania? Bo inaczej to sorry, ale nie umiałem Muratorka przeczytać, ciągle się zamykał albo otwierał nie tam gdzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts