Ania i Piotr 22.09.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Zakończyłem już szalunki i zbrojenie w sobote beda mi zalewalo ławy. Kiedys pamietam ze było cos na temat wrzucania czegos na szczescie w lawy fundamentowe. Macie jakies propozycje???Pomóżcie jestem przesądny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 22.09.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Ja zaszalałem i wrzuciłem piątaka pod próg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 22.09.2005 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 wrzucilbym i cztery, na kazda osobe, ale jakie sa zwyczaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Padre 22.09.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 My fundamenty dookola obsypalismy grosikami (1000 szt.), duzo zlotych pieniazkow Podobno pieniadz ciagnie do pieniadza. A w fundamentach w progu domu umiescilismy butelke z listem do potomnych o nas, czyli tych co dom ten zbudowali + zdjecie. Powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 22.09.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 hehe, jak mialem 15 lat wymienialem z tata deske w podlodze, napisalem tam list dla potomnych, przy okazji wymiany podlogi tata znalazl list i pokazal mi go - niezle sie ubawilem a w ogole o tym zapomnialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbicha 22.09.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Mozna jak juz wspomniano grosiki, listy a ja jeszce mam podkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Piotr 22.09.2005 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Mozna jak juz wspomniano grosiki, listy a ja jeszce mam podkowe wlasnie chyba cos slyszalem o podkowie. Chyba wrzuce kaske i pokowe jak do tego czasu jakas znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia i rafał 23.09.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 SUPER POMYSŁpowiem wam że nawet nie słyszałam o takich rzeczach a że jestem przesądna ale tak troszeczkę,to na mur-beton pare grosików i ja zatopię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 24.09.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Przy budowie następnego domu kilku "zasłużonych" wykonawców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.09.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Przy budowie następnego domu kilku "zasłużonych" wykonawców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 25.09.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Ja miałem wrzucić grosik, ale słyszałem że to przynosi nieszczęście - przez to dom "wyciąga" pieniądze od właściciela. Słyszałem też, że "na szczęście" można nasikać na ławę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wcich 25.09.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 U mnie wykonawcy włożyli paczkę po papierosach!!! Paczka usadowiła się przy szalunkach i teraz jest "elegancko" widoczna na fyndamencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts