Seluch 18.02.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 grizzli panele to nie porażkaja np kupilem panele eggrra czy jak to się pisze i jest super pod panlene dałem piankę z castoramy z oznaczeniem, że jest przenaczona na podłogę z ogrzewaniem i jest okcieplutka podłoga komfort rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 18.02.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Tutaj, tutaj... http://forum.muratordom.pl/podlogowka-i-drewno-skonczmy-z-tymi-bzdurami,t119989.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowhere 31.03.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Jakie panele zastosować na wodne ogrzewanie podłogowe, by ograniczyć straty ciepła? Może orientujecie się jaka jest przenikalność paneli oraz innych materiałów, które można położyć na wodne ogrzewanie podłogowe?Zaznaczę przy tym, że deska barlinecka ze względu na cenę nie wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 31.03.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Im cieńsze tym lepsze, ja planuję 7-8 mm. I oczywiście powinny mieć informację, że mogą być używane na ogrzewaniu podłogowym - większość paneli, które oglądałam ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaks 01.04.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ja mam 8 mm z classena, polozone na tekturze - takie jakby puzzle papierowe. W domu jest cieplutko, nie powiem, ale czuc roznice w temperaturze podlogi na plytkach a na panelach. Ale na gorze mam te same panele bez podlogowki i sa o wieeele zimniejsze niz te na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1891 03.04.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Chciałabym się dowiedzieć od osób, które posiadają takie panele na podłogówce, czy to nie jest czasem chwyt marketingowy, czy nic się z nimi nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZAC 03.04.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Całą górę mam w panelach Krono na ogrzewaniu podłogowym grzeję od jesieni bez żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZAC 03.04.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Całą górę mam w panelach Krono na ogrzewaniu podłogowym grzeję od jesieni bez żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woj_tech 03.04.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Sprawdzaja sie super. W domku ktory wynajmuje sam zakladalem jakies z promocji za niewielka cene. Dwa sezony grzewcze i nic z nimi niepokojacego sie nie dzieje. temperatura pomieszczen tez OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia1891 03.04.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Właśnie o to mi chodziło czy się nie wypaczają, rozchodzą itp. zastanawiam się nad firmą Quick steep podobno dobra firma a może polecicie mi jakiej innej firmy panele na to ogrzewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chef 03.04.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Kładzie się je jak normalne panele, tzn. pianka lub tektura?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 03.04.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Kładzie się je jak normalne panele, tzn. pianka lub tektura?? Tak. Zalecenia np. Kronopola do przeczytania tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.04.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Chciałabym się dowiedzieć od osób, które posiadają takie panele na podłogówce, czy to nie jest czasem chwyt marketingowy, czy nic się z nimi nie dzieje. Zapytaj mieszkańców Orlexu w Wejherowie, Bolszewie, Rumi - całość tam w ogrzewaniu podłogowym, a na podłogach panele (kilkaset mieszkań). I to zarówno przy wodnym(Wejherowo, Rumia) jak i elektrycznym (Bolszewo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facet27 05.04.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 słyszałem od znajomego ze to dobry patent ale ja bym się jednak bął ze się porozsychają imoim zdaniem to po co podgrzewać "cieplą" podłogę w tym momencie dużo lepiej zdadżą egzamin, Podłogowe ogrzewanie chętnie bym założył pod płytki stajesz na takiej podłodze na boso i nie mrozi sama frajda.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama100 09.05.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Zbliża sie czas zakupu paneli. Mam ogrzewanie podłogowe w całym domu. Ostanio widziałam na allegro te panele http://www.allegro.pl/item627143041_panele_podlogowe_ac4_9mm_mega_wytrzymale.html Zastanawia mnie jedynie ten dodatkowy 1 mm wyciszenia. Nie wiem jak zda to egzamin przy podłogówce i czy dawać wtedy jeszcze piankę ? ( podobno niebieska falista w rolce jest do podłogówki ). Ma ktoś może takie panele i może coś o nich powiedzieć. Rozważam też w podobnej cenie AC 4 classen. Może ktoś mi doradzi plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama100 10.05.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Nikt nie ma tych paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.m. 10.05.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 WitamJa też robię podłogówkę w całym domu i za kilka miesięcy będę miał ten sam problem.Trzymam kciuki za odpowiedni wybór paneli pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.05.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Tu jest wątek (co prawda o drewnie, ale przewijają się tam i panele w drugiej jego części): http://forum.muratordom.pl/jakie-drewno-na-podlogowke,t73593.htm?highlight=podłogów* Tu też coś znajdziesz: http://forum.muratordom.pl/podlogowka-i-drewno-skonczmy-z-tymi-bzdurami,t119989.htm?highlight=podłogów* http://forum.muratordom.pl/ogrzewanie-podlogowe-a-deska-barlinecka,t130879.htm?highlight=podłogów* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama100 11.05.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A na temat tych paneli z allegro nikt nic nie wie? Bardzo mi sie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetabo 11.05.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Mi też się bardzo podobają, jakieś 3 miesiące temu były po 25zł i szły jak woda... teraz dołożyli ten milimetr pod spód i ciężko się zdecydować - choć faktura bardzo mi się podoba i w sklepach normalnie ten wzór jest 2 razy droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts