andre59 22.09.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 No właśnie. Czym i jak?Mam w kilku miejscach drobne uszkodzenia tynków gipsowych Knauf MP75.Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 22.09.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Jak uszkodzenia male to gladzia gipsowa. Jak wieksze to tynkiem, i ew. potem laczenie gladzia. Tynki gipsowe sie daja ladnie naprawiec bez puzniejszych widocznych laczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 19.10.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Proponuje tym samym tynkiem, by nzachować te samą twardość.Spróbuj np. gipsara naprawiać/równać cekolem (chodzi o gładzie gipsowe)- raczej niemożliwe, gdyż cekol jako twardszy pozostanie niemalże nienaruszony przy docieraniu a z gipsara wokół nie zostanie nic.Dlatego tez proponuję ten sam materiał na poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2005 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Dzięki. Tak właśnie zrobiłem. Uzupełniłem ubytki tynkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts