Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki kolor dopasować?

seledynka

Recommended Posts

Witam .Jeszcze fachowcy robią u mnie łazienke a już zaskoczyli mnie że od poniedziałku kolejni zaczynają dziecka pokój.Moja córa ma 6 lat chce kupić jej segmencik z dodatkami niebieskiego (dużo niebieskiego :) ) I teraz nie wiem jaki dać kolor na ściany wole pokój ciepły ale przejrzysty myśle o delikatnej cytrynce lub delikatny pomarańcz.Podłoga to jasne panele i jakiś dywanik na środku.Możecie mi doradzić co na ściany? Przeglądałam posty o pokojach dziecięcych ale nie spotkałam tam propozycji związanych z ciemno niebieskim segmentem.Mam 2 zdjęcia mebelków ale nie wiem jak tu sie wkleja a byłoby prościej myśle doradzić.

może tu coś znajdziesz:

http://www.thecompanystore.com/dept.asp?dept%5Fid=5403&show=all&meta%5Ftitle=The+Company+Store+%2D+&meta%5FDescription=The+Company+Store+%2D+&meta%

Ja bym do takich mebelków zestawiała cytrynkę, albo nawet bardziej limonkę. I jako dodatki intensywna papuzia zieleń. Widziałam wczoraj materiały zasłonowe granatowe w takie jasno zielone i żółte wzory. (Można by zrobić roletę rzymską) Koc jest fajny zielony w IKEA.

Ale to tylko moje sugestie

Powodzenia

Ciekawie jednak wygląda to zdjęcie z żółtymi ścianami podoba mi sie :) I znowu sie zacznie główkowanie nad odcieniem żółtego bo na ścianie zawsze wygląda inaczej niż próbka w sklepie.No narazie przekonuje mnie żółty :) Jakieś dodatki na ściane obrazki szablony itd :) A tymbardziej że my ma ciemny pokój to taki kolor by ożywił :)