Alanta 23.01.2002 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2002 Co ty, oni tego nikomu nie udostępniają, na oczy tego nie widziałam, tylko przy sprawdzaniu babka się wygadała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.01.2002 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2002 Alanta - mi facet (obcy mi) dał kopię pisma w sprawie KM. Poza tym jak się ma znajomości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 23.01.2002 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2002 Albo jest się uroczym facetem... , to faktycznie dużo można wyciągnąć od babek. Rozporządzenie na pewno dostali w ubiegłym roku, bo wcześniej wiertła mi "wycięli" z rachunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2002 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2002 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.01.2002 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2002 W swoim spisie treści znalazłem numerek. Muszę jeszcze sprawdzić jak się do niego dokopię, co tam dokładnie było, ale po tytule wydaje mi się, że to to o czym wspominałem - rozdział kosztów rozbudowy i uzytkowania bieżącego domu:Murator 1999/12, s.142 - "Jak rozliczyć w uldze koszt energii i wody". Jakkolwiek chyba zapytam US, bo dla nich nie liczy się co piszą gazety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dlugi 24.01.2002 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2002 Mozesz odliczyc prad jak masz taryfe budowlana. Wtedy wystarczy trzymac rachunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.01.2002 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2002 A co z ziemią zakupioną do wypełnienia fundamentów?Jak myślicie, czy to można odliczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.01.2002 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2002 A beton w fundamenty odliczasz? Oczywiście. A co budynek ma fruwać? Zauważ, że nawet w projekcie masz wpisane - "podłogi na gruncie na podsypce ze żwiru". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts