mantra 23.09.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Mam dylemat jak w temacie, kolor ścian salonu wyszedł dosyć wyrazisty słonecznikowy, kolor okien to czereśnia. Kuchnia jest otwarta na salon i jadalnię. W kuchni jest delikatna brzoskwinia, w jadalni kolor o ton ciemniejszy, salon jakieś dwa tony ciemniejszy. Płytki w kuchni, jadalni, holu i części salonu (nachodzą w formie łuku) są koloru kawy z mlekiem, parapety brązowy granit. No i teraz proszę o pomoc w kwestii tego jaką najlepiej dać podłogę: jasną czy ciemną. Ze względów oszczędnościowych będzie Classen.Podoba mi się bardzo dzika wiśnia, ale obawiam się czy całość wtedy nie będzie zbyt ciemna. Aha, salon jest od południowego-zachodu. Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 26.09.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 mantra czy mozesz zamiesc zdjecia. Cos mi sie wydaje ze masz takie kolory jakie ja lanuje u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts