Gość 23.09.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Wsiałam trawę i zamiast niej wyrosły chwasty - ognicha i lebioda. Trawka próbuje się między nimi przebić. Po jakim czasie po posianiu mogę ją opryskać środkiem przecie chwastom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 26.09.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Wsiałam trawę i zamiast niej wyrosły chwasty - ognicha i lebioda. Trawka próbuje się między nimi przebić. Po jakim czasie po posianiu mogę ją opryskać środkiem przecie chwastom? Jeśli są tylko chwasty jednoroczne to po koszeniu dostaną w ucho a pierwsze przymrozki je załatwią. Jeśli jednak masz sporo chwastów wieloletnich to lepiej zdecyduj się już na oprysk np. Starane lub Chwastoks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts