Gość 23.09.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Zapraszam do starzenia się.... ps.chciałam zrobić ankietę,ale zdaje się,że nie da rady. W sumie...fajnie,bo kto się chce starzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 23.09.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Co mowisz zlotko? Ledwo Cie slysze. Podejdz no blizej niech Ci sie dobrze przyjrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Aż tak? Ja to widzę po innych,że chyba jestem stara.Po sobie w ogóle. Po cudzych dzieciach. Po bratankach,którzy już dorastają i za dziewczynami się oglądają. No i muzyka.Rzewnie mi się robi jak słucham starych przebojów,ale nie Fogga,bo to też,tylko trochę późniejszych typu Dmuchawce,latawce....albo Kocham Cię kochanie moje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 24.09.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Po tym,ze syn i córa chodza na randki,i że nie chce mi sie w sobote wieczorem nigdzie wychodzić A dawniej to ohohohohoho wszystkie bary były nasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Tylko po tym, że dzieci z gniazdka już wyfrunęły, że na stole dwa tylko nakrycia... że wieczory teraz tylko we dwoje że jeśli dzieci wracają, to nie do nas... Ale tak w ogóle, to nic nie wiem o żadnym starzeniu się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 24.09.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Po zmianie priorytetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Po zmianie priorytetów Oj tak, zdecydowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.09.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Tak siedze sobie grzecznie i mysle co nasmarowac i nie wiem . Moze jeszcze mloda jestem? Ale nie .Syn juz ze mna za raczke nie chodzi Okulary czas chyba zakladac. I juz nie spie tak dlugo jak kiedys .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 25.09.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 To ja jestem coraz młodszy, bo śpię więcej niż kiedyś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.09.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 A ja muszę się w ciagu dnia położyć na godzinną drzemkę. Kiedy byłem młodszy to było nie do pomyślenia... Starzeję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 To ja jestem coraz młodszy, bo śpię więcej niż kiedyś . zawsze mi sie wydawalo , ze to starsi spia mniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 A ja muszę się w ciagu dnia położyć na godzinną drzemkę. Kiedy byłem młodszy to było nie do pomyślenia... Starzeję się Moja babcia robiła dokładnie tak samo. Dodam,że robiła tak,jak była już babcią. O jej młodzieńćzych zwyczajach spalniczych nic mi nie wiadomo,a niestety nie mogę spytać,bo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.09.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Jeny, to nie tylko ja tak mam? Ja też mogę iść spać o 20-tej, spać do rana a po południu i tak robię zjazd do bazy. Muzyki tej, jak jej tam, też nie rozumiem a po walkach z moją mamą obiecywałam sobie, że ja taka nie będę i będę słuchała tego co moje dzieci Ale przede wszystkim to poznaję po tym, że jak oglądam telewizję, to widzę, że na spikerów to coraz młodszych wybierają. A niektórzy aktorzy, czy piosenkarze toż to dzieci dosłownie! No i zaczynają boleć rzeczy, które kiedyś nie bolały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.09.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Jagnięcino, nic że boli. Grunt że jako tako jeszcze wyglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Jagnięcino, nic że boli. Grunt że jako tako jeszcze wyglądamy ale te laski to dla ozdoby nosimy czy dla powagi sie tak podpieramy? i okularki ze sznureczkiem coby nie zapomniec gdzie sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 25.09.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 A ja poczułem, że się starzeję jak dzieci sąsiadów zaczęły mi mówić "dzień dobry" (miałem wtedy ok. 25 lat). Najgorsze, że ja nie czuję, że się starzeję, natomiast starzeje się moje dziecko i to w potwornym tempie. Już wzrostem prawie mi dorównuje - strasznie się Rekin posunął . A jego koledzy i koleżanki to już normalnie starczy postęp geometryczny. A my bez zmian od lat, piękni i młodzi i oto chodzi. Pozdrawiam PS. Jako facet niestety/stety dzieckiem będę do końca życia (tak twierdzą naukowcy) i dobrze mi z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 W sumie racja nurni, biorąc pod uwagę,że owi naukowcy odkryli,że mężczyźni rozwijają się do 3 roku życia,a potem to już tylko rosną,można wysnuć śmiały,ale uzasadniony logicznie,moim zdaniem wniosek,że to dzieci są wieczne.Co więcej,obserwacje życia codziennego,potwierdzją tę słuszną,moim zdaniem , tezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.09.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 A ja poczułem, że się starzeję jak dzieci sąsiadów zaczęły mi mówić "dzień dobry" (miałem wtedy ok. 25 lat). Najgorsze, że ja nie czuję, że się starzeję, natomiast starzeje się moje dziecko i to w potwornym tempie. Już wzrostem prawie mi dorównuje - strasznie się Rekin posunął . A jego koledzy i koleżanki to już normalnie starczy postęp geometryczny. A my bez zmian od lat, piękni i młodzi i oto chodzi. Pozdrawiam PS. Jako facet niestety/stety dzieckiem będę do końca życia (tak twierdzą naukowcy) i dobrze mi z tym. nurmi masz rację ja jestem cały czas młody tylko dziecka mi sie posunęły w latach, a poza tym starość to jest stan umysłu a z tego co widzę to tutaj nie ma starych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 25.09.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 O jezu, to tylko ja tu taka mloda jestem, bo spac moge zawsze, kosci mnie jeszcze nie lamia, okulary potrzebowalam juz od przedszkola, ubieram sie lepiej i modniej jak przed 20 laty ("mamo, ale ty nie masz juz 18-tki!!!!) i mam nadzieje, ze duuuuzo jeszcze w zyciu zdaze zdzialac. Przede wszystkim mam zamiar jeszcze pomieszkac w naszym nowym domu w Polsce. Nakrywac do stolu musze jeszcze dla nas czworki, a czasem dla piatki, kiedy nasza polska narzeczona syna nas odwiedza. Siostrzenice maja narzeczonych, szykuja sie nam wesela, trzy u siostry, dwa u nas. Zeby nie ta data urodzenia: 01.10.1955 ! A Niemena, Szczepanika, Anny Jantar nie chca moje dzieci sluchac. A ja dostaje gesiej skory, Kombi, Perfect, Budka Suflera to jest muzyka!!!! a poza tym starość to jest stan umysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Moje dziecko z kolei jest targane strasznymi sprzecznościami. Raz mówi:Ale jesteś stara,ale taka młoda. Potem mówi:Ty to jesteś młoda,mimo,że już strasznie stara. A dzisiaj,gdy niosłam ptaszynę-20 kg-na rękach,bo się chłopina zmęczył tym ciężkim kopaniem piłki ,obejrzał moje oczy i krzyczy z radością:Mama,ale Ty masz fajne zmarszki wokół oczu. Przyjemniaczek,ale to facet,więc wiadomo,czego się można spodziewać.Zero taktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts