Gość 25.09.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 O jezu, to tylko ja tu taka mloda jestem, bo spac moge zawsze, kosci mnie jeszcze nie lamia, okulary potrzebowalam juz od przedszkola, ubieram sie lepiej i modniej jak przed 20 laty ("mamo, ale ty nie masz juz 18-tki!!!!) i mam nadzieje, ze duuuuzo jeszcze w zyciu zdaze zdzialac. Przede wszystkim mam zamiar jeszcze pomieszkac w naszym nowym domu w Polsce. Nakrywac do stolu musze jeszcze dla nas czworki, a czasem dla piatki, kiedy nasza polska narzeczona syna nas odwiedza. Siostrzenice maja narzeczonych, szykuja sie nam wesela, trzy u siostry, dwa u nas. Zeby nie ta data urodzenia: 01.10.1955 ! A Niemena, Szczepanika, Anny Jantar nie chca moje dzieci sluchac. A ja dostaje gesiej skory, Kombi, Perfect, Budka Suflera to jest muzyka!!!! a poza tym starość to jest stan umysłu A Lombard? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 25.09.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Nie zamieniaj serca w twardy glaz, poki jeszcze serce masz???? To to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 25.09.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 śpieszmy się kochać facetów, tak szybko ... mają prostatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 25.09.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 PO dzieciach oczywiście..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 25.09.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 śpieszmy się kochać facetów, tak szybko ... mają prostatę ....oj, nie wywołuj wilka z lasu. Obie "pcie" mają swoje "+" i "-". Pozdrawiam tych z menopauzą i andropauzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 gabrielo, dla Ciebie http://www.ewa.bicom.pl/karaoke/k66.htm powyjemy razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 25.09.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Dzieki, Chcialoby sie powyc, ale ja nie umiem, nie mam glosu!!! Lepiej posluchac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.09.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 A to trzeba mieć głos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 26.09.2005 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Kiedyś latem gdy jeździłem nad jeziora czy możę uwielbiałem się kompać w wodzie (pływać jak rekin) a teraz jakoś mi jest woda za zimna a to wolę już tylko kąpiele słoneczne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.09.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Tylko jak patrzę na córę to widzę, że chyba się starzeję (bo ona rośnie w oczach) - ale lustro tego nie potwierdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.09.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 No po moim dziecięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.09.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Wydawało mi się i ja się starzeje.. forma już nie ta co kiedys... człowiek sie wygodny zrobil... ale..jak tak poczytałem co tu piszecie to jakos mi odrazu siły wróciły... jeszcze nie jest ze mna tak zle... ale zgadzam sie w 100% z opinią ktorą ktoś tu napisał, starość to stan umysłu... na szczęście ta część u mnie jeszcze nie zawodzi :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.09.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Jeszcza czas, jeszcze trochę. Fajki jeszcze nie palę, obiecałem sobie, że jak dziadkiem zostanę . Przecież wypada, żeby wnuki dziadka z fają miały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.09.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Z dziećmi to u mnie wręcz odwrotnie...im one są starsze tym ja czuję się młodsza, coraz więcej wspólnych tematów, kontakt z ich przyjaciółmi Sama pracuję w ekipie bardzo młodych ludzi więc nie odczuwam upływu czasu. Jedno mnie tylko zastanawia, czy to nie oznaka, że się starzeję . Kiedyś z Kasprowego zjeżdżałam na nartach prawie na krechę . W ubiegłym roku chciałam sobie przypomnieć te czasy i ..... nie wiem dlaczego baaaaardzo się ucieszyłam, że wiał tam halny i wjazdy kolejką zostały odwołane. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 26.09.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Najbardziej, to kiedy taszczę bagaż na dworcu i nie muszę opędzać się od chętnych do pomocy. Jeszcze nie tak dawno nie mogli patrzeć, że się tak męczę i koniecznie chcieli się zaprzyjaźniać. No, ale pocieszam się, że te dworce takie puste teraz... A poważnie? To że nie wolno mi dźwigać. Że jest co raz mniej rzeczy, które mogłabym zacząć robić. I że nie zawsze "czaję bazę" o czym mowa na forum. Aaaa, ten..., właściwie to jakie było pytanie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 27.09.2005 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 po tym, że zaczynaja umierać rówieśnicy sami facecii strasznie mi smutno, że odchodzą tak młodo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 27.09.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 ...choć w papierach lat przybyło to do przodu się wyrywa głupie serce... i gęsią skórkę mam w dalszym ciągu przy "Hotelu California" znaczy chyba nie mam ogólnie uznawanych objawów starzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Luśka, ja Tobie powiem, że Ty do późnej starości do tych wiecznie młodych będziesz należeć. A wiem co gadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.09.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 No i powiało jeszienią.... ...życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 A Ty co tu tak lipkujesz? Uważaj kroyeno, coby Cię ten wiater do tańca nie porwał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts