Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Po czym poznajesz,że się starzejesz?Tak najbardziej.

Gość

Recommended Posts

O jezu, to tylko ja tu taka mloda jestem, bo spac moge zawsze, kosci mnie jeszcze nie lamia, okulary potrzebowalam juz od przedszkola, ubieram sie lepiej i modniej jak przed 20 laty ("mamo, ale ty nie masz juz 18-tki!!!!) i mam nadzieje, ze duuuuzo jeszcze w zyciu zdaze zdzialac. Przede wszystkim mam zamiar jeszcze pomieszkac w naszym nowym domu w Polsce. Nakrywac do stolu musze jeszcze dla nas czworki, a czasem dla piatki, kiedy nasza polska narzeczona syna nas odwiedza. Siostrzenice maja narzeczonych, szykuja sie nam wesela, trzy u siostry, dwa u nas. Zeby nie ta data urodzenia: 01.10.1955 !

A Niemena, Szczepanika, Anny Jantar nie chca moje dzieci sluchac. A ja dostaje gesiej skory, Kombi, Perfect, Budka Suflera to jest muzyka!!!!

a poza tym starość to jest stan umysłu

A Lombard?

• Odpowiedzi 62
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wydawało mi się i ja się starzeje.. forma już nie ta co kiedys... człowiek sie wygodny zrobil... ale..jak tak poczytałem co tu piszecie to jakos mi odrazu siły wróciły... jeszcze nie jest ze mna tak zle... ale zgadzam sie w 100% z opinią ktorą ktoś tu napisał, starość to stan umysłu... na szczęście ta część u mnie jeszcze nie zawodzi :D :D :D

pozdrawiam

m.

Z dziećmi to u mnie wręcz odwrotnie...im one są starsze tym ja czuję się młodsza, coraz więcej wspólnych tematów, kontakt z ich przyjaciółmi :D

Sama pracuję w ekipie bardzo młodych ludzi więc nie odczuwam upływu czasu.

Jedno mnie tylko zastanawia, czy to nie oznaka, że się starzeję :-? .

Kiedyś z Kasprowego zjeżdżałam na nartach prawie na krechę :wink: .

W ubiegłym roku chciałam sobie przypomnieć te czasy i ..... nie wiem dlaczego baaaaardzo się ucieszyłam, że wiał tam halny i wjazdy kolejką zostały odwołane.

pozdrawiam

Edzia

Najbardziej, to kiedy taszczę bagaż na dworcu i nie muszę opędzać się od chętnych do pomocy. Jeszcze nie tak dawno nie mogli patrzeć, że się tak męczę i koniecznie chcieli się zaprzyjaźniać. :)

No, ale pocieszam się, że te dworce takie puste teraz... ;)

A poważnie? To że nie wolno mi dźwigać. Że jest co raz mniej rzeczy, które mogłabym zacząć robić. I że nie zawsze "czaję bazę" o czym mowa na forum.

8)

Aaaa, ten..., właściwie to jakie było pytanie...?

:wink: