ziaba 27.09.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Po butach poznaję . Jakieś takieś plaskate bezobcasowe się poczyniły, i najlepiej mokasynkowate co by bez sznurówek lub sprzączek.. Po koszulkach nocnych ( coraz więcej barchanu niż woalu ) I co najgorsze : zaczynają mnie podrywać same zgrzybiałe pierniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 27.09.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ziaba, jak ja lubię Twoje teksty Ja mi się tak miska śmieje, to od razu parę lat mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.09.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ziabcia nie wymietkaj, ładna pogoda jest, weź w niedziele do kościoła jakie stukacze ostrokłujne, mała czarną do tego i pół parafii, co jo godom chyba ten jod na łeb mi siodł, całą parafia na języki cię weźmie, a ksiądz po kolendzie to ci kartkę przyniesie jak do kościała się ubierać należy. Skapciejesz w tych szurołazach. Wiesz do tego pończochy z siateczką (moga być w ciemnej tonacji nie muszą być oczojebne, mini i szpile wystarczą), młódź parafialna ślinotoku dostanie, małżowi ciśnienie podskoczy. Będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.09.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ykhm.. Kroyena serdeńko, Ty kcesz bym se nóźki wyrwała na tych podeszwach ? żeby mnie szczeliło w krzyżu i bym nie mogła ki(u)cać ??? Pończochy a i owszem, mają moc twórczą , ale żeby tak pro publica ?????? Bratki niewymowną radość zaposiadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 27.09.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ja to głównie po przyciąganiu ziemskim. Przez ostatnie 10 lat jakoś się zwiększyło mocno i najgorsze, że to zwiększanie nie chce się zatrzymać. Katastrofa światowa,... czy to tylko w rejonach, w których ja się poruszam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 27.09.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 ja to odczuwam najbardziej intensywnie w pracy.... po firmie jakaś młodzież się pląta, licealna chyba, no bo chyba nie po studiach, to niemożliwe, a może jakas reforma szkolnictwa była... ja przecież zwyczajna dziewczyna jestem, a tu ta młodzież się do mnie zwraca z jakimś takim szacunkiem .... jak do osoby starszej .... no ja tak się zwracam do osób starszych....tzn. tych w wieku moich rodziców... ja dopiero co szlify zawodowe zdobyłam.... dopiero co studia się skończyły ...chyba.... Pozdrawiam, bardzo młoda (no, może nie smarkata...) gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 27.09.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ciekawe że to przyciąganie działa coraz intensywniej wieczorową porą w okolicach łóżka i nie ulega zelżeniu aż do godzin przez innych określanych jako bezbożne ?? Jeszcze coś mi się przypomniało : starość zaczyna mi coraz bardziej dokuczać w twardych do ogryzienia produktach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.09.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 No tak... mnie też coś zaczyna świtać... że coby gazetkę przeczytać, to jakoś tak rączki trzeba coraz dalej wyciągać... a niedługo pewnie i za okno wystawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 28.09.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Dzieciństwo od starości tak bardzo się nie różni - tu i tu sika się w pampersy, nie ma się zębów (albo niewiele), jest się na diecie lekkostrawnej, często wizytuje się rozmaitych lekarzy. A różnica jest zasadnicza - najpierw o wielu rzeczach jeszcze się nie wie, potem o wielu już nie pamięta... Etap pierwszego sikania w pampersy mam już za sobą, drugi jeszcze przed sobą, więc chyba jeszcze nie jest tak źle... A tak naprawdę to widzę upływ czasu po dzieciach (moich i cudzych) i po rodzicach (też moich i cudzych). Acha, to że od czasu do czasu coś boli, to dobrze. W pewnym wieku jak się człowiek obudzi i nic go nie boli, to znaczy, że umarł we śnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.09.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 A ja poczułem, że się starzeję jak dzieci sąsiadów zaczęły mi mówić "dzień dobry" (miałem wtedy ok. 25 lat). dokładnie tak samo ale jestem młodziutka, czuje się młodziutka i tak ma być zawsze - nawet gdy to pisklę, co teraz grzecznie śpi w łożeczku, bo mamusia cycusia dała, będzie mi za mąż wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.09.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Zeby nie ta data urodzenia: 01.10.1955 ! Gabrysiu, w przeddzień bo wyjeżdżam i nie będę miał możliwości wejść na forum. Wszystkiego najlepszego. Zawsze bądź młoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 30.09.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Tomek1950 serdecznie dzieki!!! Bylam ciekawa,czy ktos zauwazy, ze jutro stuknie mi 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 30.09.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Bylam ciekawa,czy ktos zauwazy, ze jutro stuknie mi 50. Mało kto zauważył, bo... najwyraźniej jeszcze nie wyglądasz na swoje lata! Wszystkiego najlepszego (bo najlepsze właśnie się zaczyna!) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 02.10.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Tomek1950 jeszcze raz dziekuje: http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/gabriele_nowakowski/detail?.dir=/a9ea&.dnm=8056.jpg&.src=ph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.10.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Gabrysiu - kolejnych ...18 lat w zdrowiu i radości, albo i troche wiecej U mnie jak bratanki i siostrzenice kilkanaście lat temu mówili mi wujaszku , to dżwigałem wysoko głowę z...dumy teraz ciesze sie , że ... mówią do mnie - bodzio, albo ...boguś a moja mama dalej mi mówi synuś, choć niedługo może zostać.... praprababcią ( 8 prawnucząt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 02.10.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Dzieki , dzieki, Bodzio, da sie otworzyc powyzszy link ze zdjeciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.10.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Dzieki , dzieki, Bodzio, da sie otworzyc powyzszy link ze zdjeciem? że co ?? - a czym sie je ten ...link ?? ja widze tylko jakąś młodą dame z .... różami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 02.10.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Bodzio miod lejesz na moje serce, dzieki wielkie za te mloda dame. Czy czasem nie potrzebujesz okularow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.10.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 u okulisty to ja byłem ale z dziećmi , ale bryle by mi sie przydały , gdy zaglądam do ....portfela oraz gdy ...oglądam takie różne ciekawe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Kiedyś gdzieś usłyszałam, czy przeczytałam takie cos – Po czym poznać, że się starzejesz? Po tym jak się schylasz aby coś podnieść i myślisz czy jest jeszcze coś do zrobienia póki tutaj już jesteś. Mi to się zdarza już od kilku lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts