JOANNA_AA 24.09.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Czy to możliwe? Jeden pan mi powiedział że może wyromontować dom i że cena zależy od ceny materiału.I tak za drewniany płot którego materiał kosztował 2500 zł pan zażyczył sobie za robociznę tyle samo.Czy u was też są stosowane praktyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 24.09.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 To chore podejście. A co będzie jak kupisz bardzo drogoi materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.09.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Zwykłe naciąganie A co będzie jak np. zechcesz wymienić np. okna na nowe za 10 tys. Też policzy tyle za ich wstawienie??? Lepiej szukaj innego pana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 24.09.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Nie spotkałem sie z taką praktyką. Gościu sobie pewnie kombinuje, że jeśli stać Cie na droższy materiał to łatwiej Cie naciągnąć na kasę. Może np. kup najtańsze płytki w III gatunku i zażycz sobie żeby je prościutko ułożył Ciekawa jak by kur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 24.09.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Czy to możliwe? Jeden pan mi powiedział że może wyromontować dom i że cena zależy od ceny materiału.I tak za drewniany płot którego materiał kosztował 2500 zł pan zażyczył sobie za robociznę tyle samo.Czy u was też są stosowane praktyki? ha...ha....ciekawe czy inni inwestorzy mu tak płacą , mnie już by z torbami puścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.09.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Slyszalam o takich praktykach , jak dla mnie jest to naciaganie.Moim zdaniem powinnas poszukac innego pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 24.09.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Facet ewidentnie szuka naiwnego jelenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 25.09.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Często słyszałem podobne gadki: panie, robocizna równa się np. 1/2 czy 1/3 ceny materiału. Jest to ewidentne polowanie na naiwnych bogatych. Koleś wychodzi pewni z założenia, że a nóż - uda się naciągnąć. Jeden facet strzelił mi w zeszłym roku taką cenę za dach, że aż mnie ścięło z nóg! Jak powiedziałem bez żadnej próby targowania: dziękuję zjechał z ceny o 50%!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts