Sonika 24.09.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 Taka monstrualna to ja jeszcze na szczęście nie jestem, ale i tak mi przeszkadza to co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 24.09.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 A ja po tym, ze coraz mniej mogę (chyba wiecie o czym pisze ). Nie chciałbym się chwalić, ale kiedyś to mogłem naprawde sporo. A teraz już mi raz wystarcza. Nie jestem jeszcze taki stary (31lat), ale różnice już widze ogromną. Choćby między tym co było w wieku 25lat (ze nie wspomne o 17tu). Dla mnie to jest najbardziej widocznym znakiem, ze lata lecą i testosteron spada (w domu zrobie sobie siłownie, to poracuje nad tym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.09.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 One tymi brzuchami człowiekowi po oczach jeżdzą.Pępkami wklęsłymi. bezczelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.09.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 One tymi brzuchami człowiekowi po oczach jeżdzą.Pępkami wklęsłymi. napatrz sie tak , napatrz , az znienawidzisz.. KAS01 -moze zmeczenie , tak zwyczajnie , 31 lat to jak podlotek , jeju , przeciez Ty sie dopiero bedziesz zenil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 24.09.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 ... KAS01 -moze zmeczenie , tak zwyczajnie , 31 lat to jak podlotek , jeju , przeciez Ty sie dopiero bedziesz zenil Nie, to nie zmeczenie, bo zmeczony nie jestem. Po prostu u facetów po 30tce spada testosteron i ja to powoli zaczynam odczuwać. Czasy gdy mogłem to robić po kilkanaście razy po rząd już bezpowrotnie mineły (a szkoda ). Teraz wystarczy mi raz i już nie mam na najbliższe pare godzin ochoty (a to było nie do pomyślenia jeszcze 5 lat temu). Na szczęście temperament mam wciąż bardzo duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.09.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2005 ... KAS01 -moze zmeczenie , tak zwyczajnie , 31 lat to jak podlotek , jeju , przeciez Ty sie dopiero bedziesz zenil Nie, to nie zmeczenie, bo zmeczony nie jestem. Po prostu u facetów po 30tce spada testosteron i ja to powoli zaczynam odczuwać. Czasy gdy mogłem to robić po kilkanaście razy po rząd już bezpowrotnie mineły (a szkoda ). Teraz wystarczy mi raz i już nie mam na najbliższe pare godzin ochoty (a to było nie do pomyślenia jeszcze 5 lat temu). Na szczęście temperament mam wciąż bardzo duży. O kurdę,biedna ta kobiecina z Tobą była. Odpocznie trochę wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts