Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Możecie zrobić ankietę?Bo ja nie.

Gość

Recommended Posts

A ja po tym, ze coraz mniej mogę (chyba wiecie o czym pisze :wink: ). Nie chciałbym się chwalić, ale kiedyś to mogłem naprawde sporo. A teraz już mi raz wystarcza. Nie jestem jeszcze taki stary (31lat), ale różnice już widze ogromną. Choćby między tym co było w wieku 25lat (ze nie wspomne o 17tu). Dla mnie to jest najbardziej widocznym znakiem, ze lata lecą i testosteron spada (w domu zrobie sobie siłownie, to poracuje nad tym :wink: )

...

KAS01 -moze zmeczenie , tak zwyczajnie , 31 lat to jak podlotek :lol: :lol: , jeju , przeciez Ty sie dopiero bedziesz zenil :p

Nie, to nie zmeczenie, bo zmeczony nie jestem. Po prostu u facetów po 30tce spada testosteron i ja to powoli zaczynam odczuwać. Czasy gdy mogłem to robić po kilkanaście razy po rząd już bezpowrotnie mineły (a szkoda :cry: ). Teraz wystarczy mi raz i już nie mam na najbliższe pare godzin ochoty (a to było nie do pomyślenia jeszcze 5 lat temu). Na szczęście temperament mam wciąż bardzo duży. :wink:

...

KAS01 -moze zmeczenie , tak zwyczajnie , 31 lat to jak podlotek :lol: :lol: , jeju , przeciez Ty sie dopiero bedziesz zenil :p

Nie, to nie zmeczenie, bo zmeczony nie jestem. Po prostu u facetów po 30tce spada testosteron i ja to powoli zaczynam odczuwać. Czasy gdy mogłem to robić po kilkanaście razy po rząd już bezpowrotnie mineły (a szkoda :cry: ). Teraz wystarczy mi raz i już nie mam na najbliższe pare godzin ochoty (a to było nie do pomyślenia jeszcze 5 lat temu). Na szczęście temperament mam wciąż bardzo duży. :wink:

O kurdę,biedna ta kobiecina z Tobą była.

Odpocznie trochę wreszcie. :lol: