Screed 25.09.2005 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Cześć Wam.Nawiedziło mnie totalnie i kompletnie :-/Własnie (tak ze 3 tygodnie temu) z żoną postanowilismy że będziemy budować dom no i okazało sie ze nawiedzeni jestesmy :-/Przed chwila skończyłem sie myć, w czasie mycia myslałem a rodzajach ociepleń ...Kolacja ??? Nie pamietam co jadłem zastanawiałem sie nad ogrzewaniem podłogowym ...A cały dzień ??? hmmmm ... zamawiałem katalogi ...I tak nonstop a nawet jeszcze projektu nie mamy tylko ogolny zarys (w głowach) tego co bedziemy tworzyć a już kompletnie zwariowałem. A tu jeszcze do tego ta cholerna zima a ja chce już sie budowac a nie czekać do wiosny |:No i forum ... ja tego nie potrafie ogarnąć chyba zrezygnuje ze snu mam tyle czytania heh zresztą pisze tego posta o 5:38 i jeszcze nie udało mi sie pospać .... No dobra koniec na dzisiaj tego siedzenia przed kompem, ide poczytać ... muratora :| PozdrawiamScreed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.09.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Człowieku ochłoń trochę bo marny twój los SZczegółnie z tym siedzeniem przec całą noc Fakt forum wciąga Na początku tez tak miałam ale trzeba z tym jakoś radzić Co do emocji przedbudowlanych to fakt jak człowiekowi zaświta to w głowie to jak tysiace małych i duzych myśli drążą nasze głowy I już domy w okolicy nie są domami tylko są rozkladane na częsći pierwsze Pozdrówka. Życzę wytrwałości i dużo sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.09.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Najpierw wybierz projekt... Z tym chyba jest najwięcej problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jedrzej P 25.09.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Witam Znam to uczucie. My już mamy projekt Akcji II B i działke. Ale ja od miesiąca zmieniam układ i wielkość okien, łazieniek schodów, planuje rozmieszczenia kominów i kotła, urządzam oród itp. Taras od 3 tygodni urósł z 30 do 50 mertów. Ścian kolankow miałą być na 50 70 cm , a teraz jej nie będzie w ogóle. A przecież na działce ciągle jeszcze rośnie kukurydza. I ta cholerna zima, którą trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Screed 25.09.2005 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Ja ... Ja ... zdałem sobie z tego sprawe ... Nienawidze zimy bo nie można budować !!! :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.09.2005 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Zycze Ci takiego zapalu w czasie calej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Screed 28.09.2005 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 he he dzieki dzieki zapał musi być bo inaczej zamiast domu bedzie jeden wielk chu ... yyyy ... ok ... dzieki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 28.09.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Zycze Ci takiego zapalu w czasie calej budowy Własnie. Bo ja taki zapał miałem dwa lata temu (nawet modelowałem sobie domki w 3D i meble w nich rozstawiałem ) Zanim zacząłem to mi wszystko opadło (a jestem dopiero na początku budowy). Podchodze do budowy, bez większych emocji. Wcześniej sobie wszystko przemyślałem (no prawie wszystko ), a teraz to realizuje. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Screed 28.09.2005 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 no i chyba własnie bardzo dobrze ...narazie mam euforie i zamierzam zapisywac wszytko co tylko mi i mojej 2 połówce przyjdzie do głowy a na wiosne razem ze startem budowy trzeba zaczac być realistą i spać w kontenerze na budowie :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.09.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Bardzo fajnie, że tak jest bo inaczej nie mogło by być. :wink:Tylko się nie spiesz. Do wiosny masz czas aby co nieco przygotować. Załatwić „kilka” formalności zanim się budowa zacznie. A forum czytaj, bo też się dużo nauczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Screed 30.09.2005 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 taaaaaa jasne "kilka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 31.10.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Zycze Ci takiego zapalu w czasie calej budowy Własnie. Bo ja taki zapał miałem dwa lata temu (nawet modelowałem sobie domki w 3D i meble w nich rozstawiałem ) to tak jak mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_R 08.11.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Tylko nie zniechęcajcie człowieka Kochani Miło czytać o entuzjaźmie Screed`a - przyznam, że mnie nieco on zaraża i chce mi się jeszcze rozplantować tą ziemię koło domu, podczas gdy jeszcze wczoraj najchętniej już bym tym rzucił i odpoczął przez zimę... Pozdrówka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Screed 10.11.2005 03:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 cholera ;/ od 25 wrzesnia do 10 listopada dalej mi nie przeszło ps. tylko że teraz już wiem ze buduje dom drewniany klassssa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.11.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 No i tak trzymać Wow drewniany to klassa A już projekt jest jakiś konkretny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 01.12.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Screed - Ty nie jesteś nawiedzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 01.12.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 To jeszcze nic. Mi się miesiąc temu śniły stropy ale się wtedy mocno denerwowałem, bo nie miałem ekipy właśnie do stropu i nie mogłem nikogo chętnego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 13.12.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 Screed, taki bardzo nawiedzony to wcale nie jesteś - budowanie po prostu wciąga!! Ja też się przyznam, że rano w wannie często myślę o budowie A to, że możesz zacząć dopiero wiosną, to paradoksalnie plus! Masz czas na przemyślenie wszystkiego, pozbieranie funduszy, dokładne rozplanowanie. Najważniejsze to określić swoje potrzeby i przewidzieć mozliwości ...finansowe! Życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 11.03.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Screen, tak trzymaj tylko nie upuść bo się gotowe potłuc.Ja mam podobnie, trwa to u mnie jakieś dwa lata i chwilowo mam tylko WZ i nadzieję na więcej. Teren mam trudny działka rolno leśna, dopiero drugie WZ mi pasowały, tertaz odlesiam i ciągle nie mogę się doczekać kolejnego etapu, bo ten poprzedni mnie blokuje. Ale jak będę miał odlesienie to się ruszy... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.03.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 eee, jak przeczytałam tytuł to myslałam ze o poltergeistrze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts