Maluszek 25.09.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Zbychu - bardzo fajny projekt wybraliście na nowy domek i mam nadzieję, że ten domek to będzie już docelowy Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej podłączyli Wam prąd bo my użeraliśmy się z Wołominem przez 2,5 roku zanim podłączyli nas do sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.09.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Widzę, że udało Ci się dogadać z MS Faktycznie wścieka się kiedy coś nie jest na czas i ma przez to przestój, ale lepsze to niż ekipa która ma wiecznie czas. Będziesz miał dom w miesiąc, no, dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 25.09.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Zbychu - bardzo fajny projekt wybraliście na nowy domek i mam nadzieję, że ten domek to będzie już docelowy Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej podłączyli Wam prąd bo my użeraliśmy się z Wołominem przez 2,5 roku zanim podłączyli nas do sieci. Dziękuję Maluszku Bardzo mi miło, że to Ty założyłaś komentarze do mojego dziennika Mam nadzieję, że uda mi się załatwić prąd w tym miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 25.09.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Widzę, że udało Ci się dogadać z MS Faktycznie wścieka się kiedy coś nie jest na czas i ma przez to przestój, ale lepsze to niż ekipa która ma wiecznie czas. Będziesz miał dom w miesiąc, no, dwa Tak, dogadałem się z MS. To była jedyna ekipa, którą widziałem w akcji na kilku budowach. Spotkaliśmy się pierwszy raz ze dwa lata temu i od tamtej pory spotykaliśmy się (przypadkiem) ma różnych budowach kilka razy. Ekipa jak na razie (odpukać ) sprawnie idzie do przodu. Pierwotnie dom miał stanąć pod dachem w miesiąc (razem z dachówką), ale teraz MS zmienił plan i w dwa tygodnie mają postawić ściany i później na dwa tygodnie uciekają na inną budowę zrobić fundamenty. Potem wracają do mnie zrobić więźbę i dachówkę. No trudno. Ostateczny termin MS wpisał na 15 grudnia . Tak to jest, jak się wcześniej nie podpisze umowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 25.09.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Znaczy będzie jeszcze jeden domek Tym razem już dla siebie PS. Właśnie podobny projekt proponowałem moim rodzicom na spokojną starość - bez schodów, garaż może-kiedyś-poźniej. Twój mi też się podoba, ale pewnie jak czytałeś będzie nas więcej więc na ładnych parę latek będziemy mieszkać w tym co zbudowaliśmy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.09.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Fajnie Zbychu, że założyłeś dziennik. Domek śliczny. Zmiany są bardzo korzystne, będzie wygodniej i przestronniej. Ale macie fajną sąsiadkę. Ciekawe co to jest "damski załącznik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 25.09.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Znaczy będzie jeszcze jeden domek Tym razem już dla siebie http://www.zbychdom.republika.pl/icon/morda.gif Kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 25.09.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Fajnie Zbychu, że założyłeś dziennik. Domek śliczny. Zmiany są bardzo korzystne, będzie wygodniej i przestronniej. Dzięki Jaguś . Ale macie fajną sąsiadkę. Ciekawe co to jest "damski załącznik" To samo, co męski, ale o połowę mniejszy A tak poważnie, to sam nie wiem. Może założę ankietę Co byś chciała dostać od sąsiada, jako fajna sąsiadka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 25.09.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Zbychu, co Ty nie wiesz? "Piczę" Czyli wódeczkę brzoskwiniową - bo kobikti to lubią bardzo, lub bardziej Sheridans (chyba tak to się pisze). A do tego Rafaello lub Ferrero Roche PS. Załącznik męski, z kolei, to tzw "dzięcioł" (kabaret Dudek) czyli półlitry - po prostu. Pozdrawiam i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.09.2005 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Bardzo mi miło, że to Ty założyłaś komentarze do mojego dziennika Zbychu - :D A damski załącznik to jak dla mnie oczywiście to tylko Porto lub Baileys. No może jeszcze Martini Bianco Pozdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.09.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 A damski załącznik to jak dla mnie oczywiście to tylko Porto lub Baileys. No może jeszcze Martini Bianco Pozdrófka W pełni podzielam gust Maluszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.09.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 A damski załącznik to jak dla mnie oczywiście to tylko Porto lub Baileys. Ja bym Porto podciągnął pod załącznik typu unisex, bo też lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 26.09.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Jeszcze Carolans jest dobry - podobny troche do Baileysa.No i Malibu z mleczkiem i wiórkami dla grzecznych dziewczynek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 26.09.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Prawdę mówiąc nie znam dziewczyny która jak jej się zaproponuje Baileysa mówi: nie nie lubię Baileys'a. Może znam mało dziewczyn ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 26.09.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Zbychu, gratulacje na start i powodzenia! ...może się włam do tego trafo, podłącz swoim kablem tego nieużytecznego sąsiada a potem zagroźć donosem....... albo nie....to zbyt Proste trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.09.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 _ZBYCH_ Gratulujemy odwagi a może wyrachowania przy budowie drugiego domu skoro ma być trzeci dla siebie pytanko: Materiał określony w projekcie (Ytong) pasuje nam. Możesz napisać czemu Wam pasuje? Dlaczego wybraliście Ytonga? Wiadomo, że forum dzieli się na zwolenników Ytonga i jego wielkich przeciwników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.09.2005 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 A damski załącznik to jak dla mnie oczywiście to tylko Porto lub Baileys. Ja bym Porto podciągnął pod załącznik typu unisex, bo też lubię No to następna impreza upłynie pod znakiem Porto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.09.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Whisperku bierz przykłąd z dziennika. Doświadczony nick, sprawdzona ekipa, a jak ładnie się czyta. Nie takie suche teksty, jak: kupiłem, zrobili.... PS. Zbychu radości z budowania i wybudowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 28.09.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 aleś mnie zaskoczył ZBYCHU, tyle pracy wpakowałeś w tamtego bliźniaka - już chyba wszystko było na ukończeniu, a teraz nowy dom! no nieźle! W sumie chyba zdrowo ci musiał sąsiad-bliźni dopiec, że zdecydowałeś się na ten krok. Swoją drogą to bardzo fajnie, bo znowu możesz budować (łza się w oku kręci z tęsknoty) i zbudować dokładnie to co chcesz. Gratulacje. Współczuję tylko nabywcy twojej połówki bliźniaka, ktróy będzie musiał połapać się w twoich instalachach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 O ktos na głodzie.... ...budowania (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts