Aga J.G 12.11.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2005 Zbychu bardzo ładnie rosnie domek, a te problemu to już tak jakoś jest w tym naszym budownictwie, że to co nam mówią nie zawsze się potem sprawdza w praktyce A to Polska własnie Trzymam kciuki żeby było jka najmniej problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.12.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Gratuluję tempa!!! 3 tygodnie i więćbę kończa... No, no, no... Ale skoro domek nie jest duży to i rosnie szybko... Trudnosciami nie przejmuj sie. Wszystko bedzie OK. Ale tak to jest jak się samemu wszysko na budowę załatwia. Ja dogadałem się z 2 hurtowniami i wykonawca ma rózne układy, więc jak czegoś nie mogę załatwić w dobrej cenie to wykonawca załatwia. Może chcesz namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm rokuhttp://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W te piękne Święta niech każdy pamiętaz głębi serca płynące życzenia:zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radościi dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 23.12.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe komentarze . Z okazji wišt Bożego Narodzenia życzę Wam wielu dobrych dni i wszelkiej pomylnoci! http://www.zbychdom1.republika.pl/icon/Choinka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 26.12.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Dzisiaj przeglądając Dzienniki wpadłem na drugi Twój domek. Bardzo dobry projekt. Prosty, tani i wygodny. Poprostu wszystko w zasięgu reki - dla jednego pokolenia> Super. Już go jednej osobie zaproponowałem.Nie wiem czy powinienem ale mam niejasności co do ułożenie styropianu ryflowanegona tym zdjęciu:http://www.zbychbudowa.republika.pl/Budowa/16.JPGCzy poziome ułożenie rowków było zamierzone? Pytam z ciekawości bo dzięki temu forum tak wiele się na uczyłem a jeszcze więcej dzięki Tobie w wątkach o alarmach i innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 26.12.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Dzisiaj przeglądając Dzienniki wpadłem na drugi Twój domek. Bardzo dobry projekt. Prosty, tani i wygodny. Poprostu wszystko w zasięgu reki - dla jednego pokolenia> Super. Już go jednej osobie zaproponowałem. Nie wiem czy powinienem ale mam niejasności co do ułożenie styropianu ryflowanegona tym zdjęciu: http://www.zbychbudowa.republika.pl/Budowa/16.JPG Czy poziome ułożenie rowków było zamierzone? Pytam z ciekawości bo dzięki temu forum tak wiele się na uczyłem a jeszcze więcej dzięki Tobie w wątkach o alarmach i innych... Dzięki Oczywiście styrodur jest źle ułożony . Pisałem o tym w dzienniku. Wydaje mi się, że albo powinien być ułożony tak, aby kanały były pionowo, albo odwrotną stroną do środka: http://www.zbychbudowa.republika.pl/Budowa/15.JPG Już trudno. Zostanie tak, jak jest. W trzecim domu dopilnuję tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 26.12.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 ...Już trudno. Zostanie tak, jak jest. W trzecim domu dopilnuję tego Pewnie - grunt to się nie przejmować. Dalej do przodu , tak dalej. Ułożenie nie jest takie by dom miał się zawalić ale spytałem. Dokładnie doczytam dziennik ale w pierwszej kolejności oglądam zdjęcia bo z nich można o wiele więcej wyciągnąć. Bardzo zainteresował mnie wątek "zwór RTB z kapilarą do sterowania podłogówki (schemat)" w którym bierzesz udział. Jak ja jestem wdzięczny za Waszą aktywność i dzielelnie się tak cennymi informacjami. Podłogówkę też mam zamiar zrobić sam (jak prawie wszysko ) więc temat dla mnie jak znalazł bo miałem kilka niewiadomych ale już zniknęły. Gorąco pozdrawiam i przyjemnego odpoczynku w drugi Dzień Świąt ja niestety muszę być w pracy zawodowej aż do jutra rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.12.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Bardzo ładny domek. Trzymam kciuki za bezproblemowe dalsze budowanie i wykańczanie oczywiście domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 26.12.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Podłogówkę też mam zamiar zrobić sam (jak prawie wszysko )... Witam w klubie zrób to sam Gorąco pozdrawiam i przyjemnego odpoczynku w drugi Dzień Świąt ja niestety muszę być w pracy zawodowej aż do jutra rana. Nie przejmuj się, ja niby jestem w domu, ale pracoholizm nie pozwala mi odpoczywać. Pracoholizm, to straszna choroba Również pozdrawiam i życzę miłej pracy ZBYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 26.12.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2005 Bardzo ładny domek. Trzymam kciuki za bezproblemowe dalsze budowanie i wykańczanie oczywiście domku Dziękuję. Również życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.12.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Roku 2006http://www.pikselstock.pl/obrazki/bank/s/sylwester%200568d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 31.12.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Dziękuję Wszystkim za życzenia. Również życzę Wam w Nowym Roku samych sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym! http://www.zbychdom1.republika.pl/icon/Happy_New_Year.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.01.2006 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Zbychu - wszystkiego najlepszego w Nowym Roku żeby budowa nowego domku przebiegła bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Bardzo fajny domek - taki lekki w architekturze. A budowa idzie jak burza - tylko pozazdrościć. Trzymam kciuki i będę zaglądać Wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 09.01.2006 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Zbychu - wszystkiego najlepszego w Nowym Roku żeby budowa nowego domku przebiegła bezproblemowo Dziękuję Maluszku. Wzajemnie, życzę samych sukcesów! P.S. Idę na wojnę z Wołominem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 09.01.2006 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Bardzo fajny domek - taki lekki w architekturze. A budowa idzie jak burza - tylko pozazdrościć. Trzymam kciuki i będę zaglądać Wszystkiego dobrego. Dziękuję, również życzę szybkiego budowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.01.2006 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 P.S. Idę na wojnę z Wołominem Trzymam kciuki Daj znać co załatwiłeś. I dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 10.01.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 ...Idę na wojnę z Wołominem .... Powinno pójść łatwo. Dziad siedzi, a jego braciszkowi główkę odstrzelili rok wcześniej więc granatów nie trzeba brać. Wystarczy mała ciupaska. PS. Ciekawe kiedy u nas niezadowolony petent, tak jak w Szwajcarii, wejdzie do urzędu z karabinem maszynowym i granatami i ... wytnie w pień cały urząd. Może to dałoby im w końcu do myślenia, urzędasom zanczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 29.01.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 fajna chatka, fajny dziennik - boje z elektryką już mniej fajne...rozumiem Cię - sam ciąglę z nimi walczę. Nie dosyć że koszty wszystkiego co się wiąże z ich przyłaczami to porażka to jeszcze czas oczekiwań na kolejne papiery, przyłącza i odbiory to kolejna porażka 3maj się cieplutkopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts