_ZBYCH_ 29.01.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 fajna chatka, fajny dziennik - boje z elektryką już mniej fajne... rozumiem Cię - sam ciąglę z nimi walczę. Nie dosyć że koszty wszystkiego co się wiąże z ich przyłaczami to porażka to jeszcze czas oczekiwań na kolejne papiery, przyłącza i odbiory to kolejna porażka 3maj się cieplutko pozdrawiam Dziękuję, również pozdrawiam . Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.02.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 jak to CLOSET Zbychu , prosze napisz choc dwa slowa jak sie skonczyla ta heca z granica zabudowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.02.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Kurcze, czytałam ... mam nadzieję, że nie jest najgorzej [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.02.2006 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Zbychu, no co Ty czemu zamknąłeś dziennik Co się stało?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.02.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Zbychu nie poddasz się chyba? To ja wolę wersję z granatami..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Zbychu czy to już koniec Mam nadzieję że tochwila rozterka i zaraz wrócisz do walki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 13.02.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Nie mam już siły Wypaliłem się Odechciało mi się budowania a miało być tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 13.02.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Nie mam już siły Wypaliłem się Odechciało mi się budowania a miało być tak pięknie jeszcze będzie dobrze, jeszcze wrócą się chęci i siły, nie poddawaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.02.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 I co teraz zrobisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.02.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Nie mam już siły Wypaliłem się Odechciało mi się budowania a miało być tak pięknie Mam nadzieję że jeszcze będzie dobrze. Trzymam mocno kciukasy, i życzę wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.02.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Ja również trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 16.02.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Zbychu, przeczekaj, odpocznij i siły i chęc wrócą. Napewno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 27.02.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 ZBYCHU! Myślisz, że http://www.radio.com.pl/_header/_images/logopr50.gif może tam kogoś nastraszyć i pomóc w znalezieniu sensownego rozwiązania tej sprawy?Jeśli dojdziesz do wniosku, że tak - daj mi znać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olciamax 28.02.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Sąsiadka z domu 300 m dalej Czytałam o tym błędzie - koszmar. Nie wiem czy wiesz, ale w zeszłym tygodniu ukradli kable z linii energetycznej od rzeki do naszego domu my prąd mamy nadal, ale złodziejstwo w tej okolicy straszne. Co do błędów - nam geodetka źle wytyczyła dom - i jeszcze sie tłumaczyła, ze to nie ona na szczęście się dopatrzylismy, jak zaczęliśmy kopać pod fundamenty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 28.02.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 ZBYCHU! Myślisz, że http://www.radio.com.pl/_header/_images/logopr50.gif może tam kogoś nastraszyć i pomóc w znalezieniu sensownego rozwiązania tej sprawy? Jeśli dojdziesz do wniosku, że tak - daj mi znać na priv. Bardzo dziękuję Aniu za ofertę pomocy Mam też wtyczkę w programie telewizji TVN - http://www.zbychbudowa.republika.pl/Uwaga.jpg Jak doprowadzą mnie do ostateczności, to oczywiście nagłośnię tę sprawę wszędzie, gdzie tylko się da . Wczoraj byłem u Ciebie na działce (a raczej przed działką ). Byłem niedaleko, więc podjechałem obejrzeć sobie Twoje włości . Pięknie wygląda ten Wasz bliźniak (a raczej czworak ). Ogromne okna robią wrażenie. Jedno, co mnie zdziwiło na pierwszy rzut oka, to odległość domu od furtki, ale dla Was to lepiej. Zawsze to trochę ciszej. Niebawem odezwę się do Ciebie w wiadomej sprawie. Kiedy zaczynacie jakieś prace na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 28.02.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Sšsiadka z domu 300 m dalej Czytałam o tym błędzie - koszmar. Nie wiem czy wiesz, ale w zeszłym tygodniu ukradli kable z linii energetycznej od rzeki do naszego domu my pršd mamy nadal, ale złodziejstwo w tej okolicy straszne. Co do błędów - nam geodetka le wytyczyła dom - i jeszcze sie tłumaczyła, ze to nie ona na szczęcie się dopatrzylismy, jak zaczęlimy kopać pod fundamenty. Pozdrawiam Witam szanownš sšsiadkę . Nawet nie przypuszczałem, że kto z tej okolicy czyta forum Muratora . Gratuluję odwagi! Tak w polu pierwsi z budowš . Nie łatwo było, ale udało się . Włanie dzisiaj byłem na budowie i pierwsze, co mi się rzuciło w oczy, to włanie brak trakcji od Waszego domu do rzeki. Nawet zrobiłem zdjęcie: http://www.zbychbudowa.republika.pl/Rozne/Trakcja.JPG Że też się nie bali, że ich pršd ršbnie! Normalnie łapy bym poobcinał takim s..... Wy chyba też jestecie po włamaniu, bo do montowalicie rolety Odnonie błędu starostwa, to zbieram siły i rodki , ale już posiadam sporš wiedzę i wsparcie odnonie tematu. Jak starostwo i gmina nie załatwiš sprawy po mojemu, to głowy polecš... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Trzymam kciuki cały czas A komentarz do zdjęcia ( i zdjęcia kabla ze słupów - "Polak potrafi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Zbychu trzymam mocno kciuki i wierzę że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olciamax 01.03.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witam - rolety zamontowane ze względów estetycznych Co do kradzieży to do kosztu zakupu działki doliczamy WV Transportera - trudno - może im łapy uschną. Wiadomo kto, wiadomo kiedy - nawet ślady zostawili - tylko co z tego odpowiedź z prokuratury - ślady mogą być ich, ale nie muszą. Jasne. Po tym zdarzeniu ogrodziliśmy działkę, a Ty jak czytałam nie masz juz czym ogradzać. W gminie sgłaszalismy stan drogi - bo kpią się u nas pod domem w nocy i spać nie dają - oczywiście panienki z gminy zdziwione, ze interweniujemy, bo im się juz budżet na ten rok wyczerpał Dobrze się gospodarują. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Miło widzieć Cię spowrotem Czekałam na ten zielony napis Powodzenia i siły Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts