Jackowski 12.12.2002 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Czy ktos ma takie okna i jakie PCV czy drewno ,jak z trwaloscia tych okien?Wlasnie zastanawiam sie nad wyborem okien co pozatym polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 13.12.2002 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2002 Ja nie mam tych okien, ale firma Vidok jest wśród kilku wyselekcjonowanych przeze mnie do negocjacji na kupno okien drewnianych. Też byłbym wdzięczny za opinie. [ Ta wiadomość była edytowana przez: franekF dnia 2002-12-13 10:48 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 13.12.2002 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2002 Ja zainstalowałem okna typu VIDOK PCV u mojej rodziny w bloku. Po roku czasu nie mam żadnych negatywnych uwag. Polecam jednak rozszczelnienie za pomocą dodatkowych "nawiewów" fabrycznie montowanych a nie wycinanie uszczelek.Ja sam mam dylemat gdyż jestem w stanie wyboru okien do mojego domu. Zdecydowałem, że będą okna drewniane i okna VIDOK są brane po uwagę obok jeszcze Urzędowski. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.12.2002 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2002 A czy w tych oknach montują nawiewniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts